Skånskan > Nyheter

Saturday, 21 September, 02:28

Skånskan - 11 sep 19 kl. 15:32

Fotbollens Dag i SvalövSVALÖV Det blir mycket fotboll på Svalövs idrottsplats nu på lördag den 14 september.
Det handlar om Fotbollens Dag mellan klockan 10-16.
Klockan 10: Sammandrag F/P 7-8, 11.00: P15, P12, P11, 12.30: P13, P10, P9, 14.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Dag, Svalöv, SVALÖV Det, Svalövs, Fotbollens Dag, SBK, BK Landora

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fotbollens, Dagi , Svalöv
Magazin24 - 13 jun 13 kl. 17:32

Fotbollens dag i Valskog

Lördagen den 15 juni kommer Valskogs IK att köra den klassiska fotbollens dag. Klockan 12 och 13 spelas ungdomsmatcher. I veckans Magazin24 som kom ut på onsdagen stod det fel.

Skånskan - 27 aug 16 kl. 16:22

Fotbollens dag nu för första gången

Malmö På lördagen var det premiär för Fotbollens dag på Malmö IP.För arrangemanget svarade FC Rosengård i samarbete med Stadium.
– Vi vill ge inspirera flickor och pojkar och ge dem möjlighet att prova på fotboll på ett enkelt sätt, säger Anna Hjertstedt, klubbkoordinator i FC Rosengård.

Barometern - 31 maj 18 kl. 16:03

Fotbollens dag blev idrottens dag – i år firar den tio år

För tio år sedan arrangerade IFK Oskarshamn sin första fotbollens dag. Dagen växte till en idrottens dag och på nationaldagen genomförs jubileumsevenemanget..

Skånskan - 06 jun 19 kl. 18:15

Dalby vann på Fotbollens dag

Fotboll Det var gott om folk på Möllevallen när Dalby Gif arrangerade Fotbollens dag med kringaktiviteter och derby mot Genarp som lök på laxen. Men segern satt långt inne innan hemmalaget vann med 2-0.Serveringstält, tävlingar, ponnyridning, ungdomsfotboll och det kanske mest populära av allt: Malmö FF:s SM-guldvinnande esportlag på besök.

Helsingborgs Dagblad - 14 maj 12 kl. 10:46

Fotbollens dag

På torsdag arrangerar Billesholms GIF "Fotbollens dag". Från och med i år ersätter dagen Billesholms Cykel Grand Prix, som precis hann fylla 30 år innan det lades ner i fjor.? Det är historia och nu blickar vi framåt.

Nya Wermlands Tidningen - 14 maj 14 kl. 14:07

Mycket stort intresse för Fotbollens dag

I fredags var det Fotbollens dag i KB Karlskogas regi på Nobelstadion..

Nya Wermlands Tidningen - 07 jun 14 kl. 06:00

Fotbollens dag på söndag

På söndag blir det fotbollsfest på Kalhyttans IP. Då anordnas Fotbollens dag. – Syftet med dagen är att visa upp vår förening.

Nya Wermlands Tidningen - 10 jun 14 kl. 06:00

Stort intresse för Fotbollens dag

I söndags var det Fotbollens dag på Kalhyttans IP. Hela sju matcher avverkades under dagen – både yngre och äldre spelade. Det var många besökare under dagen men framför allt var det mycket spelglädje..

Nerikes Allehanda - 08 jun 15 kl. 09:40

NPBK samlar till fotbollens dag

NPBK kraftsamlar till en fotbollens dag kvällen före midsommarafton. Tanken är att samla alla klubbens spelare på Norvalla där både dam- och herrlag spelar hemmamatch och där det bjuds på en rad andra aktiviteter..

Dalarnas tidningar - 03 sep 15 kl. 04:11

Fotbollens dag i Vansbro

På lördag firas fotbollens dag i Vansbro, med aktiviteter som rullar igång redan på förmiddagen vid 10-tiden. Då börjar Championsligan med spelare som är födda mellan 2006 och 2010, som betraktas som framtidens spelare i Vansbro. Klockan 15.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 6 timmar sedan

FIFH-trio missar slutspel

BORDTENNIS Det är färdigspelat i årets para-EM för de tre FIFH Malmö-medlemmarna Smilla Sand, Peter Molander och David Olsson.På fredagen avslutades grupperna i lagtävlingen i Helsingborg arena.
I rullstolsbundnas klass 5 gick David Olsson, Eslövs AI, och hans lagkompisar Magnus Norgren och Isak Nyholm en helt avgörande match om den sista slutspelsplatsen.

Skånskan - 6 timmar sedan

Häck rivs när ny cykelväg byggs

BARA Gång- och cykelvägsnätet i Bara utvidgas nu längs Joachim Becks gata – samhällets nya genomfartsled.
Satsningen startar med att den omstridda kommunala häcken mellan villorna och gatan grävs bort. Men ingen fastighetsägare har nappat på erbjudandet om att få en ny häck av kommunen.

Skånskan - 8 timmar sedan

Bara rock ’n’ roll med Pedalens pågar

De repar aldrig inför en spelning utan vill ge det där unika, glädjefyllda och äkta till publiken.
På lördag,21 september, intar Pedalens pågar Kulturbolaget och nog blir det skånsk rock ’n’ roll för hela slanten med Kal P Dals ösiga gamla hits.
– Det är tungt för oss och det är en ärevördig scen med många storheter som har passerat där, så nog pirrar det lite extra, säger basisten Janne Knuda.

Skånskan - 8 timmar sedan

145 kvadratmeter stort hus i Marieholm sålt till nya ägare

Marieholm 2 150 000 kronor fick Sandra Persson och Daniel Joseph Trueman, båda 27 år, ge för huset på Reslöv 1005 i Marieholm. Huset har en boyta på 145 kvadratmeter. Köpet från säljaren Jacob Morten och Michelle Lind blev klart i september 2019.

Skånskan - 9 timmar sedan

Folkbokföring på campingen förbjuds

Sjöbo Tekniska nämnden tog i torsdags beslut om att säsongsboende inte längre får folkbokföra sig på campingen.
Dessutom måste samtliga husvagnar och husbilar vara besiktigade innan den 1 oktober.Sedan kommunen tog över driften den 1 januari i år har antalet långliggare minskat från 50 till 25.

Skånskan - 8 timmar sedan

”Stängt dörren till dialog”

HJÄRUP Samarbetet mellan Moderater och Sverigedemokrater går smidigt.
Det sade båda partiernas representanter när Hjärups byalag ordnade politikerdebatt.
Men M+SD fick kritik från samtliga övriga partier som menar att styret stängt dörren till det demokratiska samtalet.

Skånskan - 9 timmar sedan

Stor villa på 270 kvadratmeter från 1913 såld i Harlösa

Harlösa Fastigheten på adressen Lidvägen 11 i Harlösa har fått en ny ägare. Köpare är Linda Persson, 38 år, och säljare är Christel Leveau. Köpet blev klart i september 2019 och priset blev 3 195 000 kronor.

Skånskan - 10 timmar sedan

78 kvadratmeter stort hus i Karups sommarby, Blentarp sålt till ny ägare

Blentarp Anna Katarina Åstedt, 54 år, har köpt huset på adressen Hornvägen 3 i Karups sommarby, Blentarp av säljaren Bernt Åke Ingvar Jönsson. Köpesumman blev 1 465 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i augusti 2019. Husets byggår är 1979 och det har en boyta på 78 kvadratmeter.

Skånskan - 10 timmar sedan

Bygger 42 meter hög mast

HÖRBY Vid sitt sammanträde i veckan gav bygg- och miljönämnden bygglov för en 42 meter hög mobilmast på fastigheten Stäflö 2, med gatuadressen Filaregatan 14, i Hörby.
Bakom ansökan står teleoperatören Hi3G Access AB i Malmö. De planerar att bygga ett så kallat fackverkstorn med tillhörande teknikbod på fastigheten.

Skånskan - 10 timmar sedan

Pojkar avslöjades med knark

HÖRBY Tre pojkar -13, 15 och 16 år – ertappades med narkotikaklassade tabletter på Georgshillsskolan på onsdagen.
Skolpersonal såg att de hade narkotika med sig in på skolan och konfronterade dem. De erkände då att de hade haft narkotika med sig in på skolområdet i form av tabletter.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.