Sydöstran > Nyheter

Monday, 16 September, 04:06

Sydöstran - 11 sep 19 kl. 15:26

Tidigare dömd hade begått fler brottMannen hade suttit av tre fjärdedelar av ett två månader långt fängelsestraff och blivit villkorligt frigiven. Nu dömer Blekinge tingsrätt honom till ytterligare en månads fängelse för tre brott han begick före fängelsestraffet, så kallad ”nyupptäckt brottslighet”. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Blekinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tidigare dömdhade , begått, fler, brott
DalaDemokraten - 03 maj 16 kl. 19:03

Hennes undersökning visar: Fler brott har begåtts runt Knutpunkten

– Jag har jobbat tillsammans med kommunpolis Hans-Erik Renstam och kartläggningen har visat att det har begåtts fler brott i området . Det är ett 30-tal fler brott som begåtts i området 2014-15 och till nu och det totala antalet är 140 i området..

YLE - 25 feb 16 kl. 05:42

Keskisuomalainen: Militäranställda begår fler brott

Antalet tjänstgöringsbrott bland anställda inom Försvarsmakten ökade i fjol, skriver tidningen Keskisuomalainen. Däremot har tjänstgöringsbrotten bland beväringar minskat. Frånvarobrotten bland reservister har också ökat.

Expressen - 12 nov 15 kl. 15:51

Mordmisstänkt man åtalas för fler brott

19-åringen som erkänt att han överfallit och dödat Ida Johansson, 21, i ett motionsspår i Upplands Väsby, kan komma att åtalas för fler brott än mord. – Det är mer än ett brott i varje fall, säger åklagaren Robert Näppi. Samtidigt begär Rättsmedicinalverket ytterligare tid för den stora rättspsykiatriska utredningen som mannen genomgår..

Barometern - 21 apr 16 kl. 09:18

Bergström utreds för fler brott

Anders Bergström, fackförbundet Kommunals tidigare kassör, misstänks för trolöshet mot huvudman, skriver Aftonbladet. Enligt åklagaren finns anledning att anta att brott har begåtts.(TT) Sedan tidigare misstänks Kommunals förre kassör Anders Bergström för mutbrott.

SvD - 12 jan 17 kl. 10:25

”Kameror behövs för att klara upp fler brott”

Det är inte kränkande mot någon att de som begår brott fastnar på bild och därigenom lättare kan lagföras. Kameror i Tensta och Rinkeby kommer att bidra till att fler brott klaras upp, skriver Ole-Jörgen Persson (M) i en replik. .

YLE - 17 mar 14 kl. 13:52

Män rikare, oftare arbetslösa och begår mer brott - kvinnor sjukare

Männen i Helsingfors tjänar mer än kvinnorna, men är samtidigt i större utsträckning arbetslösa och begår oftare brott. Kvinnor är däremot sjukare än män. Det här visar jämställdhetsstatistik som Helsingfors faktacentral har tagit fram.

Expressen - 26 nov 15 kl. 12:55

19-åring misstänks för fler brott vid mordet

19-åringen misstänks ha begått flera brott – i direkt anslutning till mordet på Ida Johansson, 21, i joggingspåret. Det säger kammaråklagare Robert Näppi till Expressen: – De brott jag kommer att åtala för har ägt rum vid det här tillfället..

Nerikes Allehanda - 15 jan 14 kl. 16:23

"Kan ha begått grova brott utomlands"

22-åringen som misstänks för mordförsöket på en 29-årig kvinna i Gyttorp kan tidigare ha begått grova brott utomlands. – Eller kanske till och med mycket grova brott, säger Örebropolisens kommunikationschef Mats Nylén..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 5 minuter sedan

Oppositionen: Venezuela-samtal slut

Venezuelas opposition uppger att förhandlingarna för att lösa landets politiska kris har avslutats. Utspelet kommer sex veckor efter det att landets regering hoppade av samtalen.

Sydöstran - 1 timme sedan

Flera döda i syrisk bilbombsattack

Sydöstran - 2 timmar sedan

Brott: Man anhållen för misshandel

En man i 20-årsåldern misstänks för misshandel i nära relation..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Misstänkta för mordplaner släppta

Sydöstran - 3 timmar sedan

USA öppnar sina oljereserver

Sydöstran - 3 timmar sedan

Oljepriset stiger kraftigt

Sydöstran - 3 timmar sedan

Flera döda i colombiansk flygolycka

Sydöstran - 4 timmar sedan

Rånare band pizzeriaanställd

Sydöstran - 5 timmar sedan

En person ihjälskjuten utanför Köpenhamn

En person har dödats i en skottlossning i ett bostadsområde i Ishøj utanför Köpenhamn. Ytterligare en person är skottskadad..

Sydöstran - 4 timmar sedan

Skott mot MalmölägenhetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.