DI > Ekonomi

Monday, 16 September, 16:45

DI - 11 sep 19 kl. 15:30

Stendörren emitterar hybridobligationer om SEK 800 miljoner, offentliggör resultatet av det frivilliga återköpserbjudandet samt förtidsinlöser befintliga 2020-obligationerPressmeddelande 11 september 2019 Hybridobligationsemission Stendörren Fastigheter AB (publ) (“Bolaget” eller ”.
Läs mer på DI
Läs mer om:
SEK, Hybridobligationsemission Stendörren Fastigheter AB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stendörren, emitterar, hybridobligationerom , SEK, 800miljoner , offentliggör, resultatet, av det frivilliga återköpserbjudandet samt förtidsinlöser befintliga 2020-obligationer
PrivataAffärer - 18 jan 19 kl. 07:51

Stendörren: EQT förlänger budperioden

Acceptperioden förlängs ytterligare till och med den 8 februari klockan 15. Det framgår av ett pressmeddelande. Vid utgången av den förlängda acceptfristen den 16 januari 2019 hade erbjudandet accepterats av aktieägare representerande 11,38 procent av samtliga aktier och 6,32 procent av samtliga röster i Stendörren.

DI - 27 nov 18 kl. 08:00

Kommentar med anledning av EQT:s offentliga uppköpserbjudande till aktieägarna i Stendörren Fastigheter AB (publ)

Pressmeddelande 27 november 2018 Stendörren Fastigheter AB (publ) (”Stendörren” eller ”Bolaget”) har noterat att EQT Real Estate II[1] ("EQT Real Estate"), genom Chicago Holding AB[2] ("Chicago Holding"), idag den 27 november 2018 har lämnat ett kontanterbjudande till aktieägarna i Stendörren om att överlåta samtliga sina A- och B-aktier i Stendörren till Chicago Holding (”Erbjudandet”)..

DI - 16 nov 18 kl. 07:00

Delårsrapport januari-september 2018 Stendörren Fastigheter AB (publ)

Pressmeddelande Stendörren Fastigheter AB publ Delårsrapport jan-sep 2018Pressmeddelande Stendörren Fastigheter AB publ Delårsrapport jan-sep 2018Pressmeddelande Stendörren Fastigheter AB publ Delårsrapport jan-sep 2018Pressmeddelande den 16 november 2018 Januari-september 2018 (2017 inom parentes) Hyresintäkterna ökade med 15 procent till 388 miljoner kronor (337) och driftnettot ökade med 15 procent till 265 miljoner kronor (231)..

PrivataAffärer - 27 nov 18 kl. 07:47

EQT lägger bud på Stendörren

Budet motsvarar en premie på 3,8 procent jämfört med stängningskursen för B-aktien på Stockholmsbörsen den 26 november och 9,7 procent jämfört med det volymviktade snittpriset om 91:30 kronor för B-aktien på Stockholmsbörsen under de 20 handelsdagarna till och med en 26 november. Ägare med cirka 50,1 procent av rösterna i Stendörren har gått med på att sälja sina aktier i Stendörren. De är Kvalitena, Hummelbosholm, Knut Pousette, Hans Lycketorp och Seth Lieberman.

PrivataAffärer - 28 nov 18 kl. 11:21

Länsförsäkringar: Budet på Stendörren är för lågt

Läs också: EQT lägger bud på Stendörren Det skriver Peter Norhammar, förvaltare av Länsförsäkringars fastighetsfond, i ett email till Nyhetsbyrån Direkt efter att Länsförsäkringar Fondförvaltning tidigare på onsdagen flaggat för ett innehav om drygt 10 procent av aktiekapitalet. Peter Norhamnnar påpekar att Länsförsäkringar är av uppfattningen att substansvärdet redan i nuläget ”ligge

Realtid - 12 feb 15 kl. 12:45

Stendörren emitterar obligationslån om 575 miljoner

Utländska investerare utgjorde cirka 40 procent av volymen i emissionen..

Realtid - 28 mar 18 kl. 10:51

Stendörren godkänns för notering på huvudlistan

Nasdaq Stockholm godkänner handel i Stendörren Fastigheters B-aktie på huvudlistan. "Vi ser redan en stor efterfrågan på Stendörrens aktie från institutioner och fonder", säger Fredrik Brodin, vd för Stendörren. .

DI - 29 nov 18 kl. 07:30

Uttalande från Stendörren Fastigheter AB (publ):s oberoende budkommitté med anledning av EQT Real Estates offentliga uppköpserbjudande

Pressmeddelande 29 november 2018 Stendörren Fastigheter AB (publ):s (”Stendörren” eller ”Bolaget”) oberoende budkommitté rekommenderar enhälligt aktieägarna att inte acceptera EQT Real Estates offentliga uppköpserbjudande. Bakgrund Detta uttalande görs av Stendörrens oberoende budkommitté i enlighet med punkt II.19 i Nasdaq Stockholms regler rörande offentliga uppköpserbjudanden på aktiemarknaden (”Takeover-reglerna”)..

DI - 19 jan 18 kl. 12:39

Stendörren Fastigheter har emitterat obligationer om 350 miljoner kronor

EJ FÖR DISTRIBUTION I ELLER TILL NÅGON PERSON SOM BEFINNER SIG I ELLER ÄR BOSATT I USA, DESS TERRITORIER OCH INNEHAV (”USA”) ELLER TILL NÅGON AMERIKANSK PERSON. DISTRIBUTION AV DETTA DOKUMENT I VISSA JURISDIKTIONER KAN VARA FÖRBJUDET AV LAG. Stendörren Fastigheter AB (publ) (”Stendörren Fastigheter”) har emitterat icke-säkerställda obligationer om 350 mkr under det befintliga ramverket om 1,000 mkr med förfall 2020 (ISIN: SE0010023564)..

DI - 28 mar 18 kl. 10:15

Stendörren har godkänts för notering på Nasdaq Stockholm

Nasdaq Stockholms bolagskommitté har godkänt att Stendörren Fastigheter AB (publ):s (”Stendörren”) B-aktier upptas till handel på Nasdaq Stockholms huvudlista. Godkännandet är villkorat av att sedvanliga villkor uppfylls, däribland att ett prospekt godkänns och registreras av Finansinspektionen. Sista dag för handel på Nasdaq First North Premier är beräknad till måndagen den 9 april 2018 och första dag för handel på Nasdaq Stockholm är planerad till tisdag den 10 april 2018..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Oljeexport-länders valutor stärks efter drönarattack

Olja var temat för dagen efter Huthirebellernas attack mot saudiarabiska oljeanläggningar i helgen, vilket fick….

DI - 30 minuter sedan

Saudiarabien: Irans vapen påträffade efter attacken

Det var iranska vapen som användes i attackerna mot processanläggningar i Saudiarabien under helgen, enligt en….

DI - 45 minuter sedan

Veteraninvesteraren: Brasilien vinnare på drönarattacken

Brasilien kan tjäna på helgens drönarattack i Saudiarabien. Det säger tillväxtmarknadsspecialisten Mark Mobius till….

DI - 45 minuter sedan

Slopa elcertifikaten innan marknaden kollapsar

Snabb teknikutveckling har gjort att ny vindkraft kan byggas utan stöd..

DI - 45 minuter sedan

Analytiker: Bra förorder på Iphone 11

Apple ser bra efterfrågan på bolagets nya mobiltelefon Iphone 11..

DI - 45 minuter sedan

Så mycket rikare blir Lundinfamiljen på oljerallyt

Familjen Lundins aktieinnehav har fått sig en rejäl skjuts på måndagen efter oljeprisets branta uppgång..

DI - 1 timme sedan

Betsson erbjuder att köpa tillbaka obligation för 1 miljard

Bettingbolaget Betsson erbjuder sig att köpa tillbaka bolagets utestående obligation för totalt 1 miljard kronor. .

DI - 1 timme sedan

JSM FINANCIAL GROUP AB (Publ) – fusion av helägda dotterbolaget Cash2you Nordic AB

Styrelsen har idag beslutat att genom fusion skall dotterbolaget Cash2you Nordic AB uppgå i moderbolaget JSM Financial….

DI - 1 timme sedan

Strejken kostar biljätten 484 miljoner kronor per dag

United Auto Workers (UAW) och General Motors (GM) oförmåga att nå fram till ett nytt avtal kan komma att kosta….

DI - 1 timme sedan

Danska skattemyndigheten kräver Nordea på miljardbelopp

Den danska skattemyndigheten kräver Nordea på nästan 1,3 miljarder svenska kronor med motiveringen att banken felaktigt….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.