Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 17 September, 00:22

Dagens PS - 11 sep 19 kl. 15:10

En vacker trädgård – högre husvärde?När man står inför en husförsäljning brukar säljaren titta på vad som kan fräschas upp inomhus. Kanske behöver sovrummen målas om, mäklaren tipsar dig om att lägga nytt golv i vardagsrummet eller satsa lite större och måla om utsidan av huset. Man brukar säga att större renoveringar inför en försäljning såsom att byta kök eller renovera badrummet är svåra pengar att få igen. Dock är det få som pratar om trädgården, trots att det är det första du ser när du närmar dig huset. Det finns klara bevis på att fina och väletablerade trädgårdar ger ett högre värde på huset vid försäljning.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Se, En, Rensa, Impecta, Stora, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En vacker, trädgård, högre, husvärde
BT - 17 dec 12 kl. 10:22

Vacker julstämning med Anders Ekborg

En sann liveartist möter Boråspubliken i stadens största kyrka på lusseaftonen. Det är Ekborgs fjärde år på julturné och med sig har han gitarristen Bengt Magnusson och, nytt för i år, pianisten och kompositören Stefan Nilsson. Programmet är inte enbart byggt på jultema men börjar stämningsfullt med Nu tändas tusen juleljus och följs av Moraeus Koppången, som tolkas med stor inlevelse.

Kristianstadsbladet - 31 okt 13 kl. 09:00

Profilhus drar stora kostnader

Foto: Tommy Svensson
Havremagasinet är en av Hässleholms mest anslående byggnader, i nästan medeltida Glimmingehusstil, där den tornar upp sig bredvid järnvägen. Men det är sedan många år tillbaka ett tomt hus utan verksamhet som står och tickar pengar.
?

BT - 22 dec 14 kl. 19:09

Skenande sopbil dödade fotgängare

Föraren till sopbilen miste kontrollen, körde in i en skara fotgängare och kraschade till slut in i en husvägg. Minst sex personer miste livet mitt under julhandeln i skotska Glasgow.Dramatiska scener utspelade sig i centrala Glasgow, när föraren av en sopbil tappade kontrollen över fordonet och körde in i julhandlande människor.

YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

Supermiljöbloggen - 27 mar 18 kl. 16:26

Vad ska vi med skogen till – Del 3

Hur är det egentligen ställt med det svenska skogsbruket? Varför vill regeringen skydda mer skog? Miljöorganisationer, gräsrotsinitiativ och nu även företag kritiserar de stora skogsbolagen för att använda ohållbara metoder och förvillande marknadsföring.

Skånskan - 05 jul 19 kl. 08:37

Dödligt hot – avsnitt 12

SOMMARFÖLJETONG Jag satt tyst, började inse vidden av vad jag givit mig in på. Här satt jag i min våning på Köpmantorget tillsammans med en ung kvinna som misstänktes av polisen och av gruppen som kidnappade Jonas och mig. Dels kunde hon förmodligen åtalas för medhjälp till terrorism och dels kunde hon avrättas av fanatiska terrorister.

Sydsvenskan - 18 jul 13 kl. 06:30

Palm funderade över hur han hade upplevt sina sista ögonblick. Panik över att inte kunna andas? Kunde spädbarn ha sådana känslor? Eller hade han lugnt somnat in när lungorna fylldes av det kalla vattnet?

Kapitel 16Strax före sex ringde Vetter. Pojken hade varit vid liv då någon burit honom till dammen och tryckt ned den lilla kroppen i det smutsiga och kalla vattnet. Alltså mord, alternativt dråp.

Skånskan - 27 jun 19 kl. 08:00

Dödligt hot

Sommarföljetången ”A shot in the dark”, kanske. Men det var det närmaste jag kommit Nadine i min genomgång. Syrien låg i Mellersta Östern och det var ju därifrån hon kom.

Sydsvenskan - 20 nov 14 kl. 16:40

Asyl på löpande band

Migrationsverket är rimligen den snabbast växande myndigheten i Sverige. De senaste två åren har antalet anställda ökat med 1 000 personer och uppgår nu till 5 200, rapporterade Sveriges Radio under torsdagen. Fler lär det bli.

PrivataAffärer - 22 mar 19 kl. 11:26

Hernhag: Fem aktier inför utdelningssäsongen

Köp Marcus Hernhags bok: Bli rik på aktieutdelning Jörgen: Kan du lista tre bra utdelningsaktier man borde ha i portföljen inför utdelningssäsongen?
Marcus: Millicom och Tele2 är två alternativ inom teleoperatörerna. Bilia och SJR inom tjänstesektorn och jag lutar åt Beijer Alma inom industrin.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 11 timmar sedan

Sveriges bostadsägare tror på högre priser

En betydligt större andel tror på stigande än fallande bostadspriser på både ett och tre års sikt, och jämfört med maj har andelen som tror på stigande bostadspriser på ett års sikt gått upp markant. Det visar en undersökning av Kantar/Sifo, som är beställd av SBAB. I undersökningen tillfrågades drygt 1.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Svenska banker del i danskt svindleri

Tre svenska banker ska enligt Danmarks Radio och tidningen Børsen ha felaktigt betalat ut miljardbelopp som egentligen skulle tillfalla danska skattebetalare. Det rapporterar Svenska Dagbladet. Misstankarna om delaktighet gäller SEB, Nordea och Danske Bank.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Oljepriset rusar – hot om nya attacker

Saudi Aramcos oljeanläggningar är fortfarande ett mål och kan attackeras ”när som helst”, uppger Huthi-milisens militära talesperson. Huthi-milisens militära talesperson Yahya Sarea tillkännagav hoten i ett twitterinlägg på måndagen, enligt Reuters. Oljepriserna har rusat på måndagen efter att två saudiska oljeanläggningar attackerats av drönare på lördagsmorgonen.

Dagens PS - 14 timmar sedan

Peloton stäms för musik – krävs på 300 miljoner

Dagens techbrief handlar om Squares aktiesatsning, Disneys vd som lämnar Apples styrelse samt fitnessbolaget Peloton som stäms för musikanvändning. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Square planerar gratis aktieplattform Betallösningsföretaget Square kan introducera gratis handel med värdepapper i sin app, rapporterar Bloomberg.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Överlag svaga resultat i senaste rapportperioden

Den gångna rapportperioden visade överlag en övervikt för negativa utfall vid jämförelse med analytikernas förväntningar. Det visar Finwire News granskning av utfallen för drygt 90 svenska enkätbolag baserat på Factsets omfattande data. Utfallet för omsättning och justerat rörelseresultat är som följer nedan.

Dagens PS - 15 timmar sedan

H&M rapporterar stigande försäljning

Klädjätten H&M:s försäljning steg med tolv procent under räkenskapsårets tredje kvartal. Det skriver Svenska Dagbladet. Försäljningen blev 62,6 miljarder kronor under perioden juni–augusti, alltså en ökning med tolv procent jämfört med samma period i fjol.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Regeringens höstbudget en jackpott för många

Regeringens nya budgetförslag presenteras först den 18 september, men redan nu är flera av förslagen kända.  Svenska Dagbladet har sammanställt skatteförändringarna för samhällets olika grupper i och med den nya budgeten. Som en effekt av Januariöverenskommelsen mellan regeringen, Centerpartiet och Liberalerna träder nu förslaget om slopad värnskatt i kraft.

Dagens PS - 16 timmar sedan

Analys: Olja bär hög risk efter helgens attack

Oljepriset borde efter helgens drönarattack mot saudiska oljeanläggningar dras med en riskpremie snarare än den aktuella rabatten. Det uppger analytiker på S&P Global Platts som adderar 5-10 dollar i riskpremie per fat olja, rapporterar Reuters. ”Som en följd borde priserna bryta ut genom det nuvarande intervallet 55-65 dollar till att testa de höga 70-nivåerna med stöd av fundamenta”, sade S&P i ett marknadsbrev.

Dagens PS - 16 timmar sedan

GM drabbas av storstrejk: Kostar 400 miljoner per dag

General Motors fackanställda har under midnatt mot måndagen gått ut i en nationell storstrejk i USA, rapporterar Detroit Free Press. Det handlar om totalt 46.000 anställda anslutna till fackförbundet United Auto Workers som gått ut i strejk vid GM:s 55 anläggningar i landet.

Dagens PS - 17 timmar sedan

Triss i köptips från aktieproffsen

Börsveckan rekommenderar köp av Boozt, Jetpak och Camurus i den senaste utgåvan. Tidningen ger rådet avvakta för Bygghemma och Slitevind samt lämnar säljråd för Vertiseit och Netent. E-handelsbolaget Boozt har en bra marknadsposition och med en stark underliggande trend är det en intressant aktie, bedömer Börsveckan som ger köpråd.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.