Skånskan > Nyheter

Sunday, 15 September, 22:09

Skånskan - 11 sep 19 kl. 15:16

Igelkott slagen till dödsSTAFFANSTORP En polisanmälan om djurplågeri har gjorts av en person som fann en ihjälslagen igelkott på en gångstig i Staffanstorp.
Igelkotten hade slagits till döds och bredvid den låg en sten. Personen som fann det döda djuret har begravt igelkotten i sin trädgård och en polisanmälan om misstänkt djurplågeri har gjorts. På sociala medier har händelsen fått uppmärksamhet och många frågar sig vem som kan behandla djur på det här viset..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
STAFFANSTORP En, Staffanstorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Igelkott, slagentill , döds
YLE - 03 aug 12 kl. 07:00

Misshandlade igelkott i Karleby

Någon har våldfört sig på en igelkott vid skateparken på Björnstråket i Lappilbacken i Karleby. Den igelkott som man fann i går saknade en fot och en av bakfötterna hade troligtvis rivits så kraftigt att lår och rygg gått ur led. Igelkotten hade lämnats att ligga mitt i den asfalterade skateparken.

YLE - 03 aug 12 kl. 08:25

Misshandlad igelkott i Karleby

Någon har våldfört sig på en igelkott vid skateparken på Björnstråket i Lappilbacken i Karleby. Den igelkott som man fann i går saknade en fot och en av bakfötterna hade troligtvis rivits så kraftigt att lår och rygg gått ur led. Igelkotten hade lämnats att ligga mitt i den asfalterade skateparken.

Nya Wermlands Tidningen - 31 mar 11 kl. 13:51

Yrvaken igelkott i Vålberg

En yrvaken igelkott som övervintrat i komposten på Åstorp i Vålberg tittade ut i solskenet på onsdagen och bjöds på vatten och leverpastej..

NSD - 17 apr 11 kl. 11:34

Igelkott i snödrivan

I skymningen dök denna lilla igelkott upp och tog fart över snödrivorna..

Nya Wermlands Tidningen - 25 jun 11 kl. 12:57

Polisen räddade inlåst igelkott

En privatperson larmade SOS vid lunchtid på lördagen när en igelkott sågs vara inlåst i ett växthus vid Forshaga lärcenter..

NSD - 28 jul 11 kl. 23:29

Igelkott levde i lägenhet

En kvinna i Gävle hittade en igelkott på gatan, tyckte synd om den och tog den med hem. Nu är hon misstänkt för jaktbrott, skriver Arbetarbladet på nätet..

Helsingborgs Dagblad - 28 jul 11 kl. 23:32

Igelkott levde i lägenhet

En kvinna i Gävle hittade en igelkott på gatan, tyckte synd om den och tog den med hem. Nu är hon misstänkt för jaktbrott, skriver Arbetarbladet på nätet. Igelkotten hade levt inne i lägenheten och ute på balkongen i nästan en månad och utfordrats med bland annat kattmat och bröd.

Hela Gotland - 02 sep 11 kl. 04:00

Fängslad igelkott befriades

En igelkott befriades vid 23-tiden på onsdagen av larmad polis och förbipasserande på Mejerigatan..

Hela Gotland - 02 sep 11 kl. 04:00

Igelkott befriad ur plastpåse

En igelkott räddades från en säker död vid Mejerigatan i Visby vid 23-tiden i onsdags kväll..

Nya Wermlands Tidningen - 05 jun 12 kl. 08:50

Nyfiken igelkott på besök

Agnetha Wolgast Widell har fått besök av en hungrig igelkott..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Ett fall framåt för Borgeby

FOTBOLL Det blev en ny förlust för Borgebydamerna, 1-4 borta mot Sundsvall i Elitettan under söndagen. Men nya huvutränaren Anders Nilsson tyckte ändå att det var ett fall framåt.– Vi gjorde en fantastiskt bra första halvlek, hade betydligt mer bollinnehav och skapade fyra-fem riktigt bra chanser.

Skånskan - 1 timme sedan

Eslövs damer krossade Juno

BORDTENNIS Eslövs PK:s pingisligadamer följde upp premiärsegern över Eskilstuna med samma siffror mot IK Juno, 6-1.– Härligt att få en sådan här start, men det var väntat, konstaterade tränaren Mattias Andersson.
– Eskilstuna och Juno är två lag som förmodligen kommer kriga i botten.

Skånskan - 2 timmar sedan

Smakstart för Brljevics Lugi

HANDBOLL Lugis SHE-damer fick en smakstart på säsongen med 27-21 (11-10)-seger borta mot VästeråsIrsta.– Skönt. Vi har alltid haft svårt för Västerås och därför satt den här segern verkligen perfekt, konstaterade tränaren Dragan Brljevic.

Skånskan - 2 timmar sedan

E65 avstängd efter krock

Skurup Vid sjutiden på söndagskvällen krockade två personbilar på E65 i höjd med Rydsgård.Larmet kom in till polisen 19:05. Det är ännu okänt om någon kommit till skada.

Skånskan - 3 timmar sedan

Byn fördes tillbaka i tiden

Öst­ra Sallerup Un­der sön­dagen mar­scherade åter Caroliner ge­nom byn, och kvin­nor i huck­len och barn som täljde vis­sel­pi­por syntes. 1600-talet var till­ba­ka för en dag.Bara två vec­kor in­nan 1600-talsdagen blev man klar med det sis­ta i 1600-tal­sparken i Öst­ra Sallerup.

Skånskan - 6 timmar sedan

Två singelolyckor på på riksväg 11

Staffanstorp Vid kvart i fyra-tiden på söndagseftermiddagen larmades polisen till en singelolycka på riksväg 11 i höjd med Nordanå.
När räddningstjänsten kom till platsen upptäckte man att inte en utan två singelolyckor ägt rum.Larmet kom in till polisen 15:43 på söndagen.

Skånskan - 6 timmar sedan

En uppkäftig uppdatering

motor Att påstå att årets upplaga av Audi A4 skulle ha fått en rejäl ansiktslyftning är inte helt sant. Det är nämligen inte bara nyllet som fått ett lyft utan hela utstyrseln. Däremot känner vi igen det mesta av tekniken under skalet.

Skånskan - 7 timmar sedan

Venedig och möte med radiopirater

Fränninge Frenninge Vollsjö Brandstad föreläsningsförening drar igång sin verksamhet igen. Under hösten blir det bland annat en resa till Venedig och ett möte med pirater.Första föreläsningen äger rum i morgon tisdag.

Skånskan - 7 timmar sedan

V vill sänka peng till privata skolor

sjöbo Vänstern föreslår i sitt budgetförslag för 2020 att pengen till de privata skolorna och förskolorna ska sänkas. Även politikernas arvoden bör bli lägre. Och som tidigare att Sjöbohem ska avprivatiseras.

Skånskan - 7 timmar sedan

Vägförening oroas av grusat bidrag

SJÖBO Det mesta pekar på att Sjöbo kommer att minska det kommunala bidraget till underhåll av enskilda vägar.
Men en besparing kommer inte bara att drabba de som bor vid vägen.Det skriver företrädare för Brösarp-Näsby vägsamfällighetsförening i ett brev till politikerna i kommunstyrelsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.