Barometern > Nyheter

Thursday, 19 September, 21:39

Barometern - 11 sep 19 kl. 14:46

Inget klart om nedläggningarDet dröjer till den 25 september innan det blir klart vilka äldreboenden i kommunen som ska läggas ned. .
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingetklart om , nedläggningar
Kristianstadsbladet - 17 apr 14 kl. 09:09

C sätter stopp för fler nedläggningar

Foto: Hasse Holmberg / TT

I den by som jag växte upp i fanns tre lanthandlare och en bensinstation. Alla är nu nedlagda och jag är medveten om att nedläggningarna fortsätter runtom i landet.Mot denna bakgrund känns det bra att konstatera att Centerpartiet har haft framgångar i vårbudgetsförslaget och medverkat till att stoppa ytterligare nedläggningar.

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Nedläggningar att vänta

För tredje året i rad presenterar Konsum Värmland ett minusresultat. Utvecklingen ska vändas med både satsningar och nedläggningar.Konsum Villastaden pekas ut som en av elva hotade butiker..

SVT - 14 jan 18 kl. 04:58

Fängelser får fler platser – efter år av nedläggningar

Sveriges allt hårdare kriminalpolitik har skapat ett akut behov av fler häktes- och anstaltsplatser. Efter år av nedläggningar är det nu dags att bygga nytt..

Barometern - 29 maj 19 kl. 17:28

Diskussion om nedläggningar

Diskussionerna om vilket eller vilka äldreboenden som ska läggas ned fortsätter. Vid socialnämndens senaste sammanträde röstade majoriteten för att nedläggningar ska kunna ske både i Oskarshamn och i ytterområdena. KD och L röstade emot.

GöteborgsPosten - 05 jun 19 kl. 09:34

Reagerar på nedläggningar och flytt

Vid rena nedläggningar, försvinner då ett antal platser? frågar debattörerna..

Barometern - 02 aug 19 kl. 11:27

400 protesterar mot nedläggningar av äldreboenden i norra kommundelen

Nu protesterar även invånarna i Misterhult, Fårbo och Figeholmsområdet mot nedläggningar av äldreboenden i ytterområdena. Cirka 400 namnunderskrifter lämnades under fredagen till socialnämndens ordförande, Rolf Lindström (M)..

Cornucopia - 01 maj 15 kl. 15:56

Vattenfalls nedläggningar av Ringhals 1 och 2 bryter mot DÖ

Enligt decembersveket skulle partierna ingå långsiktiga överenskommelser kring pensioner, försvar och energi. I strid mot detta lämnade i veckan statliga Vattenfall besked om att man lägger ner Ringhals 1 och 2 utan ersättningskraftverk.
Mehmet Kaplan (mp) menar dock att decembersveket ("decemberöverenskommelsen") bara stipulerade att man skulle prata om energifrågor.

SVT - 17 dec 15 kl. 08:48

Brittiska bibliotekarier protesterar mot nedläggningar

Brittiska bibliotekarier är trötta på de många nedläggningarna de senaste åren. Nu uppmanar biblioteksorganisationen Cilip regeringen att följa landets bibliteks- och museilag..

IDG - 04 jun 12 kl. 11:25

Inga nedläggningar väntar Media Markt

Trots stora förluster planerar Media Markt inte några butiksnedläggningar, säger vd Mikael Hagman i en stor intervju med IT24. Däremot skrotas Norgesatsningen..

DI - 29 apr 16 kl. 08:04

Caterpillar sparkar 820 efter nedläggningar

Amerikanska verkstadsjätten Caterpillar ska stänga ned fem anläggningar i USA vilket innebär att 820 jobb ryker..

YLE - 24 maj 14 kl. 11:52

"Inget gehör för vår vädjan"

Beskedet att Vasa Andelsbank lägger ner fyra kontor i Österbotten i sommar har tagits emot med bestörtning, inte minst i Jeppo och Munsala där ortsborna genast aktiverade sig i frågan. På fredagen möttes bybor och bankledning, men ingen gemensam melodi uppstod. - Jag kan tyvärr inte säga att vi fick särskilt mycket gehör för vår vädjan, säger Stig Jakobsson som är medlem i den arbetsgrupp som jobbar för att ha kvar bankkontoret i Jeppo.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Fler lärare jobbar efter pensionsåldern

Barometern - 30 minuter sedan

Nya civila dödsoffer i Kongo-Kinshasa

Barometern - 30 minuter sedan

Svensklaget utklassat av Basel

Barometern - 15 minuter sedan

Tredje gången gillt för Frölunda

Tredje gången gillt för Frölunda. Till slut står regerande mästarna som segrare igen efter att ha besegrat Linköping hemma i Scandinavium med 4–0 inför 8 549 åskådare..

Barometern - 15 minuter sedan

Kanye West bäst betald – passerar Jay-Z

Barometern - 15 minuter sedan

Djurgårdens poängkung fixade tre poäng

Djurgården har fått en smakstart på SHL. Säsongens tredje raka seger, 4–2, kom hemma mot Örebro. Ett resultat Blåränderna kan tacka sin nye poängkung Michael Haga för..

Barometern - 15 minuter sedan

Ineffektivt Leksand åter på segerspåret

Leksand studsade snabbt tillbaka efter förlusten mot Oskarshamn när de på hemmaplan besegrade Skellefteå med 3-2. En viktig seger för dalalaget i inledningen av SHL, trots att de visade prov på ineffektivitet och omständligt spel – främst i powerplay..

Barometern - 10 minuter sedan

Oskarshamn tog första bortasegern i SHL

Oskarshamn har fått en kanonstart på klubbens historiska förstasäsong i SHL. Borta mot Rögle kom första segern på bortaplan. Ett resultat som innebär att nykomlingen fortfarande inte vet hur det känns att lämna isen poänglös..

Barometern - 45 minuter sedan

Så mycket kan klimatförändringarna kosta

200 miljarder kronor årligen – så mycket kan hjälpinsatser för klimat- och väderrelaterade katastrofer kosta om tio år, enligt en rapport från Röda korset..

Barometern - 45 minuter sedan

Duo spelade både egen och andras musik

Duon Tagel & Nagel lockade över 100 personer till Ceciliakapellet på torsdagskvällen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.