Barometern > Nyheter

Saturday, 21 September, 07:52

Barometern - 11 sep 19 kl. 15:06

Nattjour på djursjukhusetProblem med bemanning tvingade AniCura Läckeby djursjukhus att begränsa nattbemanningen i somras. Men från och med nästa vecka återgår djursjukhuset till ordinarie dygnet-runt-öppet..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
AniCura Läckeby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nattjour, djursjukhuset
Kristianstadsbladet - 21 jan 13 kl. 22:24

Minister gjorde nedslag på nattjour för hemlösa

Foto: Bosse Nilsson
Barn- och äldreministern Maria Larsson besökte i?går Stadsmissionens nattjour för hemlösa i Kristianstad. "En fantastisk verksamhet", sa hon.

Kristianstadsbladet - 03 maj 11 kl. 06:33

Djursjukhuset kräver bättre tandläkare

Det behövs nya krav för tandläkare som ska jobba med djur enligt ett förslag från Jordbruksverket. Djursjukhuset i Hässleholm tycker dock att vidareutbildningen ska vara mer omfattande för att ge behörighet inom alla djurslagstyper. Detta framförs i ett brev till regeringen.

Dagens Medicin - 04 aug 11 kl. 14:27

Sjukhus får tillbaka nattjour

Efter lokala protester får sjukhuset i Strömstad tillbaka sin nattjour, förhoppningsvis innan augusti är slut..

Skånskan - 01 jan 19 kl. 16:05

Stadsmission stänger nattjour

MALMÖ Vid årsskiftet stängde Skåne Stadsmission sin nattjour för hemlösa. Detta eftersom Malmö stad har valt att dra ner på antalet platser.
Stadsmissionen valde att inte delta i upphandlingen när Malmö stad valde att minska antalet jourplatser från 25 till 14.

Jönköpingsnytt - 11 nov 15 kl. 21:33

Djursjukhuset bygger nytt

Djursjukhuset i Jönköping får inte längre plats i sina lokaler vid Södra Munksjön och kommer därför att bygga ett nytt djursjukhus på Hedenstorp.
– Vi har vuxit ur det, säger Cecilia Abelson, vd på djursjukhuset..

Jmini.se - 17 nov 15 kl. 08:23

Djursjukhuset flyttas och blir större

I och med att man tvingas flytta varesig man vill eller inte, planerar Djursjukhuset för en ny och större mottagning på Hedenstorp, Axamo.  Patientantalet och omsättningen har mer än fördubblats vid Djursjukhuset Aniqura i Jönköping. Lokalerna ä.....

Magazin24 - 23 nov 15 kl. 18:31

Datastrul på djursjukhuset efter branden

Efter branden har Djursjukhuset i Strömsholm drabbats av datastrul.På grund av branden måste samtliga besök under tisdagen bokas av. Dessutom kommer inte personalen åt bokningslistor inför morgondagen, därför uppmanas patienter att höra sig av till djursjukhuset via e-post, specialistdjursjukhusetstromsholm@evidensia.

Jönköpingsnytt - 09 maj 11 kl. 16:54

Mobilkran välte över Djursjukhuset

En mobilkran välte över taket på Djursjukhuset i Jönköping på måndagen. Ingen person skadades vid händelsen men materiella skador uppstod..

NT - 09 sep 11 kl. 13:48

Sofia Rågenklint i "Djursjukhuset"

Sofia Rågenklint blir ny programledare när "Djursjukhuset" får nypremiär i SVT i vår. Hon är uppvuxen på en bondgård men vissa djur är svåra - till och med för en djurvän..

SVT - 20 okt 11 kl. 08:59

Drömmen om "Djursjukhuset"

Drömmen om "Djursjukhuset" - Sofia Rågenklint från Äppelbo ny programledare. Medverkande: Sofia Rågenklint. Jonna Björnbom reporter.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Fortsatt många fall av TBE

TBE har på senare år fått allt större spridning i landet, och sommaren 2019 är inget undantag. Totalt rapporterades 214 fall av smittan, en av de högsta noteringarna hittills..

Barometern - 15 minuter sedan

Nytt korruptionsåtal för Kirchner

Barometern - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Räddningstjänsten larmades till en bilbrand i Oskarshamn. I Växjö misshandlades en person i samband med ett personrån..

Barometern - 1 timme sedan

Tahvanainen visar på vikten av att välja läppstift – och att läsa om ”Glaskupan”

Finlandssvenska Sanna Tahvanainen har två romaner om intressanta kvinnor bakom sig: ”Bär den som en krona” (2013) om drottning Victoria och ”Den lilla svarta” (2016) om Coco Chanel. ”Körsbär i snön” gestaltar Sylvia Plaths månad på modetidningen Mademoiselles redaktion i New York..

Barometern - 1 timme sedan

Kronan: 343 år gammal kanon har bärgats från havets botten

Under veckan har Försvarsmaktens ubåtsräddningsfartyg HMS Belos i Karlskrona dykt efter en kanon från regalskeppet Kronan. På fredagen visades kanonen som väger 1 275 kilo upp innan den fraktades vidare till Kalmar länsmuseum. – Kanonen är i väldigt gott skick, säger Lars Einarsson, projektledare för Kronanundersökningarna..

Barometern - 45 minuter sedan

Sverige på tvärs mot kvinnlig chefstrend

Kvinnorna på ledande poster i svenska storbolag blir färre och bryter en långvarig trend. Dessutom går Sverige på tvärs med flera andra länder..

Barometern - 1 timme sedan

20 000 svenskar väntas plocka skräp i dag

Plastmuggar, fimpar och godispapper – i dag ska det bort från gator och parker. Stora skräpplockardagen väntas locka runt 20 000 personer, som var och en tar hand om runt ett kilo skräp..

Barometern - 2 timmar sedan

Debatt: ”Ytterligare nedskärningar är inte ett alternativ”

Kommunpolitik i Mörbylånga ”Istället för nedskärningar behöver personaltätheten i skolan och förskola öka för att höja kvaliteten i undervisningen, minska arbetsbelastningen för lärarna och förbättra arbetsmiljön för alla.”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.