Dagens Media > Ekonomi

Friday, 20 September, 15:57

Dagens Media - 11 sep 19 kl. 15:12

Här är branschens alla bokslutDjupdyk i mediebolagens förluster och vinster genom Dagens Medias stora bokslutskartläggning..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Dagens Medias

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är branschensalla , bokslut
Skånskan - 01 sep 16 kl. 14:00

Föreningar måste göra socialt bokslut

STAFFANSTORP
Ett nytt stödsystem innebär satsning på 13-åringar och krav att stödberättigade föreningar senast en månad efter årsmötet måste lämna in ett socialt bokslut.Vid kommunfullmäktiges extrainsatta möte i förra veckan klubbades det nya stödsystemet som enligt kultur- och fritidsnämndens ordförande Margareta Pauli (M) ska göra det enklare för föreningarna. Ett påstående som Socialdemokraterna ifrågasatte på mötet och nu har Torbjörn Lövendahl (S) även skrivit en motion där han menar att kommunen måste föregå med gott exempel.

YLE - 30 mar 17 kl. 20:27

Bokslut på plus och ny skola i Vörå

Vörå kommuns bokslut visar ett överskott på drygt 91 500 euro. Man går också vidare med Koskeby skolas nybygge. Vörås bokslut landar på 91 549,87 euro efter att en investeringsreservering om 1 400 000 euro har gjorts för Koskeby skolas nybygge.

Skånskan - 11 jan 19 kl. 15:00

Ny prognos pekar på bokslut i balans

Skurup Resultatet för 2018 ser ut att vara i balans.
– Förvaltningarna slipper ytterligare besparingar, säger kommunstyrelseordförande Johan Bolinder (M).Sex veckor innan nyår aviserade nya styret att verksamheterna var tvungna att vara återhållsamma och spara in sex miljoner gemensamt – för att få bokslut för 2018 i balans.

Skånskan - 12 feb 19 kl. 11:30

2018 års bokslut: 28,5 miljoner plus

Höör 28,5 miljoner. Så stort blev överskottet för Höörs kommun i 2018 års bokslut.
– Det är ett kvitto på att Höörsmodellen fungerade bra, säger en nöjd Stefan Lissmark (S), före detta kommunalråd.

Kristianstadsbladet - 21 jun 12 kl. 18:47

Ett bokslut värdigt dansbandskungar

Foto: Annica Jönsson
De skulle ha kunnat fira boksläppet med utrullad röd matta till Café Opera och gäster från festfixaren Mikael Bindefelds kändislistor. Men inte Lasse Stefanz och författaren Thomas Deutgen. Sveriges dansbandskungar firar i en bokhandel på hemmaplan, med nära och kära, tillresta fans och gamla vapendragare.

Nya Wermlands Tidningen - 25 jan 13 kl. 11:13

Starkt bokslut av landstinget

? Ett starkt bokslut av Örebro läns landsting. Det säger Marie-Louise Forsberg-Fransson (S), landstingsstyrelsens ordförande efter det att 2012 års preliminära bokslut lagts fram..

YLE - 05 jun 14 kl. 18:43

1,5 miljoner för lite i Vasas bokslut

Det fattas 1,5 miljoner euro i Vasa stads bokslut för 2013. Någon glömde berätta om stadens sparpaket åt koncernbolagen Vasa elektriska, Pikipruukki och Vasa yrkeshögskola. I sparpaketet ingick att höja avkastningen.

Skånskan - 17 maj 17 kl. 05:00

Stoppade undermåligt bokslut

höör När barn- och utbildningsnämnden skulle besluta om bokslutet för 2016 stoppade politikerna beslutet eftersom underlaget ansågs ha för stora brister.
– Det har varit dålig ordning på ekonomikontoret och det är illa för en väldigt viktig funktion, säger Björn Andreasson (M), ordförande i nämnden. ERWP.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Branschens stjärna till låg värdering"

Di:s Martin Blomgren varnar visserligen för att it-konsulterna kan få ett tufft 2012. "Den risken är värd att ta när man kan köpa branschens stjärna till en attraktiv värdering och få hög direktavkastning", skriver han..

DN - 07 nov 13 kl. 11:24

”Det är inte branschens fel att det byggs för lite”

Det är inte branschens fel att det byggs för lite. I stället är det långa och krångliga plan- och byggprocesser och felaktig hyressättning som leder till bostadsbrist.Det menar Björn Wellhagen, näringspolitisk chef på branschorganisationen Sveriges Byggindustrier.

Resume - 19 mar 14 kl. 14:26

Branschens chefer tjänar mer än andra chefer


41 000 kronor per månad, inklusive förmåner och rörliga delar. Det är medianlönen för den genomsnittliga chefen i Sverige, enligt en undersökning från Ledarna. Branschens chefer tjänar betydligt mer i genomsnitt – hela 12 000 kronor mer..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

”En publicistisk idé som påminner om en amöba”

MEDIEDAGEN. Det blev en het debatt när mediernas förhållningssätt till nätjättarna diskuterades under Mediedagen. Expressens kulturchef Karin Olsson liknade Nyheter365:s publicistiska idé vid en amöba..

Dagens Media - 1 timme sedan

Reklambyrå-vd:n startar poddbolag: ”Vill bli ett globalt mediehus för ljud”

Honestys vd Walter Naeslund breddar sitt fokus inför framtiden – och startar poddbolag tillsammans med sambon och PR-konsulten Julia Anjou. ”Ljudformatet håller på att bli den nya tv:n”, säger han..

Dagens Media - 1 timme sedan

Tre insikter om Facebooks nya annonsformat

Emma Blom delar med sig av tre värdefulla insikter om Facebooks nya interaktiva annonsformat..

Dagens Media - 2 timmar sedan

REPLIK: ”Det ärliga svaret är: vi vet inte”

Vi vet inte vilken effekt ”Sverige möts” kommer att få för polariseringen. Men som kontrast till den högljudda, anonyma diskussionen på sociala medier vill vi erbjuda meningsmotståndare att mötas fysiskt, skriver SVT i en replik till Isobel Hadley Kamptz..

Dagens Media - 4 timmar sedan

Mediacom vinner uppdrag för Nestlé – igen

Efter en mediapitch står det klart att Group M fortsätter som Nestlés byrå..

Dagens Media - Igår: 14:14

Avodkriget – SVT Play tar andelar

MEDIEFAJTEN. SVT tar andel av det digitala tittandet på bekostnad av de kommersiella aktörerna. Samtidigt ökar tittandet totalt sett.

Dagens Media - 6 timmar sedan

Chefredaktörernas svar: ”Därför mäter vi inte i TS”

DN, Expressen, Dagens industri och Aftonbladet svarar på kritiken från Sveriges Annonsörer och flera byråer om den minskade transparensen. ”Jag kan inte se att markanden efterfrågar TS upplagemätning”, säger Di:s chefredaktör Peter Fellman..

Dagens Media - 8 timmar sedan

Hammarby – från fotbollsklubb till mediehus

MEDIEDAGEN. Hammarby Fotbolls marknadschef Patrik Blomquist berättar om Hammarbys väg från annonspelare till mediehus. ”Att vi tar ansvaret som en fotbollsklubb vill jag påstå är helt unikt i Sverige”, säger han..

Dagens Media - 7 timmar sedan

Reklamköpen ökar snabbare än väntat i USA

IPG:s Magna höjer sin prognos över medieinvesteringarna på den amerikanska marknaden..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Så bygger annonsörer räckvidd

MEDIEDAGEN. Den digitala räckvidden lyfts fram som en kritisk framgångsfaktor för medieföretagen. Men hur ökar du din räckvidd, och hur hittar du rätt målgrupp?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.