Världen Idag > Nyheter

Wednesday, 18 September, 05:30

Världen Idag - 11 sep 19 kl. 15:03

Stort intresse för teologistudier när STH sände på länk till fem orterIntresset var stort när Skandina-visk teologisk högskolas (STH) fem nya studiecenter hade kursstart. I Kristet centers lokaler i Örebro hade närmare 70 personer samlats för att följa rektor Anders Gerdmars undervisning via livelänk..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
STH, Skandina, Kristet, Örebro, Anders Gerdmars

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stort, intresseför , teologistudiernär , STH, sände, länk, till fem orter
YLE - 15 jan 15 kl. 05:46

Stort intresse för tornhus i Böle

Byggandet av Mellersta Böle i Helsingfors inleds under våren. Detaljplanen för området godkändes på onsdag i Helsingforsfullmäktige. Samtidigt görs ett program för en arkitekttävling för tornhusen söder om Böle tågstation och intresset uppges vara stort.

Trelleborgs Allehanda - 29 mar 11 kl. 17:15

Stort intresse för tur längs vägbygge

Nyfikenheten när det gäller vägbygget längs E 6 tycks vara stor.
För Andreas Simonsson, informatör på Trafikverket, var det ett oväntat stort intresse. ?

YLE - 17 mar 17 kl. 09:35

Skärgårdsstiftelsen: ”Överraskande stort intresse för Björkholm”

Det har varit ett överraskande stort intresse att ta över Björkholm efter paret Kronehag. Det säger Bengt Backman som är ordförande för Åbolands skärgårdsstiftelse som söker ny företagare till ön. - Några har ringt och vi har diskuterat med dem alla men ännu har vi inte fört några närmare förhandlingar, säger Backman.

Skånskan - 10 feb 16 kl. 14:00

Stort intresse för att bo på Åkerbruket

SVEDALA Mer än 400 personer har visat intresse för BoKlok lägenheterna som ska byggas på Åkerbruket i Svedala.
– Det är över förväntan och jätteskojigt för oss, konstaterar Martin Dahlberg som är projektledare på BoKlok Housing AB.Inflyttningen i de 32 lägenheterna i den första etappen är planerad till våren 2017.

Dagensanalys.se - 11 sep 19 kl. 16:28

Stort intresse för Apples och Disneys kommande streamingtjänster

Konkurrensen på streamingmarknaden tilltar. Och nu står de båda giganterna Apple och Disney redo att släppa nya tjänster i Sverige. Apple planerar en lansering redan den 1 november i år.

Kristianstadsbladet - 14 okt 13 kl. 08:30

Stort intresse för tingsrättens arbete

Foto: Peter Åklundh
Vad händer om man ljuger när man vittnar? Blir man hårdare dömd ifall man är med i ett motorcykelgäng? Om gärningsmännen skyller på varandra, blir båda frikända då?

Cornucopia - 17 mar 17 kl. 11:44

Oscar Properties: "Stort intresse" - tappade nästan 10%

Tydligen var det ett sk stort intresse för aktierna i bostadsbubbleföretaget Oscar Properties (OMX:OP) när storägaren dumpade aktier för ca 300 MSEK. Aktierna ska ha övertecknats, men ändå skedde affären till ca 10% rabatt mot aktiekursen dagen innan.
Dagschart Oscar Properties.

BT - 26 okt 16 kl. 22:34

Stjärnans agent träffade tysk klubb: "Stort intresse"

Bäst på planen igen – och redan efter tre månader i Elfsborg bekräftar Issam Jebalis agent utländskt intresse för succéspelaren. – Det vore konstigt om en av allsvenskans bästa spelare inte skapade stort intresse kring sig, säger Kian Karam till BT..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 13:50

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert. ?

BT - 20 jul 11 kl. 13:49

Stort intresse för resten av Onoff

Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert.
- Det är ett stort intresse från väldigt många olika kedjor.

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 16:15

Stort intresse för Onoffs butiker

Foto: Leif R Jansson
Intresset är stort även för de resterande 37 Onoff-butikerna. Det säger konkursförvaltaren Lars Eric Gustafsson sedan 30 butiker sålts till Expert, bland annat den på Kungsgatan i centrala Stockholm.
?

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 2 timmar sedan

Nu gäller tuffare regler för kortbetalningar

Håll reda på pin-koden till ditt kort och se till att du har mobilt bank-id eller säkerhetsdosa. Från och med i lördags, den 14 september, gäller skärpta regler för kortbetalningar..

Världen Idag - 4 timmar sedan

Valdeltagandet avgör inriktning

Det är uppenbart att valdeltagandet avgör valen i demokratiska nationer, men i Israel är procentandelen som röstar särskilt avgörande. Detta beror på att det finns flera tydliga grupper i det israeliska samhället där stora delar av gruppen röstar – eller avstår från att rösta – i samlad tropp. Det finns, som i alla andra samhällen, processer i samhället som speciellt berör gruppen, som leder till detta röstningsmönster.

Världen Idag - 4 timmar sedan

Nästa koalition kan bli avgörande för Judéens och Samariens framtid

När detta skrevs var resultaten från tisdagens israeliska nyval fortfarande inte kända. Men baserat på de senaste månadernas alla opinionsundersökningar landar man i samma situation som efter valet den 9 april, där ingen av ledarna för de två blocken uppnådde majoritet. Vilka koalitionsmöjligheter finns i så fall, och vilka konsekvenser kan detta få för Israels politiska linje?

Världen Idag - 4 timmar sedan

Ska judar åter kunna köpa land i Judéen och Samarien?

Abraham köpte land utanför Hebron, Jakob köpte land i Sikem (vid dagens Nablus), Jeremia köpte land i Anatot utanför Jerusalem. Men i dag är det förbjudet för judar att köpa privat mark i Judéen och Samarien. Det finns ändock judisk-ägd mark i detta område, men den har då köpts via organisationer av olika slag.

Världen Idag - 5 timmar sedan

Livsfarlig spänning mellan Saudiarabien och Iran

Helgens bombangrepp mot oljeanläggningar i Saudiarabien kom – bokstavligt talat – som en blixt från klar himmel. Samtidigt riskerar den att bli en tändande gnista som kan utlösa ännu allvarligare konsekvenser i både regionen och i världen.   Konflikten mellan de två regionala stormakterna Saudiarabien och Iran har i tysthet växt sig allt starkare under det senaste årtiondet.

Världen Idag - 5 timmar sedan

Hur jag har det i dag avgör inte vad jag kommer att bli i framtiden.

Människan är fantastisk! Gud har skapat oss med en inneboende förmåga till förändring. Djur förblir i allt väsentligt som de är.

Världen Idag - 12 timmar sedan

Gitten Öholm: Kyrkan skulle kunna bryta ensamheten

Vi som församling måste bli bättre på att ta ensamheten på allvar. Det menar Gitten Öholm som för 2,5 år sedan miste sin make, tv-profilen Siewert Öholm. – Vad spelar lovsången för roll om vi inte har verklig omsorg om varandra?

Världen Idag - 15 timmar sedan

100 000 Staksetböcker ska delas ut

Genom en aktuell kampanj vill Sjöbergs förlag sprida minst 100 000 exemplar av Sebastian Staksets bok ”Bara ljuset kan besegra mörkret”. – Det är extremt många böcker, men jag tror att det ändå kan vara för lågt räknat, säger förlagschefen Joel Sjöberg om den största tryckningen i förlagets historia..

Världen Idag - 14 timmar sedan

Hon läste Staksets bok – kom till tro på Gud

En av dem som kommit till tro genom Sebastian Staksets bok är Linda Eriksson. Hon hade alltid lidit av ångest och tyckte att livet var meningslöst, men när hon började läsa föll allting på plats..

Världen Idag - 15 timmar sedan

Rekordupplaga: 100 000 Staksetböcker ska delas ut

Genom en aktuell kampanj vill Sjöbergs förlag sprida minst 100 000 exemplar av Sebastian Staksets bok ”Bara ljuset kan besegra mörkret”. – Det är extremt många böcker, men jag tror att det ändå kan vara för lågt räknat, säger förlagschefen Joel Sjöberg om den största tryckningen i förlagets historia..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.