SR > Nyheter

Wednesday, 18 September, 13:19

SR - 11 sep 19 kl. 14:50

Moderaterna efter samtalen: ”Gammal skåpmat”Oppositionspartierna är måttligt imponerade av regeringen efter dagens partimöte där gängkriminaliteten diskuterades. – Vi är många som vill att vi går snabbt fram för det är bråttom, säger Liberalernas Johan Pehrson..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Liberalernas Johan Pehrson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moderaternaefter , samtalen, Gammal, skåpmat
Helsingborgs Dagblad - 22 jan 13 kl. 06:12

Plan mot hunger "gammal skåpmat"

Mexikos nye president Enrique Peña Nieto lovar att förbättra livet för närmare 7,5 miljoner av landets fattigaste. I måndags drog han upp riktlinjerna för sin kampanj mot hunger, men utan närmare detaljer och utan att ange någon kostnad. ?

Sydsvenskan - 05 jun 14 kl. 08:05

Gammal skåpmat tar en loop för mycket

Liksom ”X-Men: Days of Future Past” handlar ”Edge of Tomorrow” om en tidsparadox men av den sort som kallas tidsloop, alltså att huvudpersonen återupplever samma händelser tills hen på ett avgörande sätt lyckas förändra tidsflödet. I science fiction-genren introducerades greppet på 1940-talet i noveller som Alfred Besters ”The Push of a Finger” (1942) och har med framgång använts på film i till exempel ”Måndag hela veckan” (1993) och ”Source Code” (2011). Löst baserad på Hiroshi Sakurazakas kortroman ”All You Need Is Kill” (2004), utspelas filmversionen i London i en nära framtid.

DN - 15 okt 18 kl. 08:00

Alien: Gammal skåpmat är ändå godast

Kåseri. Att laga mat på fina råvaror är väl ingen konst. Att skapa en smakupplevelse av gammal skåpmat är desto svårare, men rätten kan å andra sidan gå till historien konstaterar Elin ”Alien” Peters..

Corren - 20 aug 19 kl. 21:15

Något nytt – eller gammal skåpmat

Nytt eller gammal skåpmat?.

BT - 14 nov 16 kl. 22:32

Skåpmat för vissa – men många insikter för andra

Trycket på biljetterna till Sanna Lundells föreläsning om anhörigskap och medberoende gjorde att man var tvungen att byta lokal. BT:s Mikael R Karlsson var där för att pejla djup och känsla och får både gammal skåpmat och nya insikter till livs..

YA - 17 jul 19 kl. 00:01

Insändare: Gammal skåpmat från gammal M-politiker

Per-Axel "Pax" Sjöholm. Politiken står aldrig stilla, utan är stadd i ständig förvandling. .

NT - 22 jan 13 kl. 06:01

Plan mot hunger "gammal skåpmat"

Mexikos nye president Enrique Peña Nieto lovar att förbättra livet för närmare 7,5 miljoner av landets fattigaste. I måndags drog han upp riktlinjerna för sin kampanj mot hunger, men utan närmare detaljer och utan att ange någon kostnad..

NSD - 08 maj 13 kl. 11:43

"Gammal skåpmat"

Det tog Migrationsverkets minister Tobias Billström en vecka att kommentera de hungerstrejkande afghanernas situation i Boden. Däremot har han besökt de hungerstrejkande afghanerna i Gävle..

Aftonbladet - 09 jan 14 kl. 15:53

Löfven bjuder på gammal skåpmat

REPLIK från arbetsmarknadsministern: De insatser som S presenterar är i hög grad saker som redan finns..

GöteborgsPosten - 24 mar 14 kl. 15:50

Johanna Hagström: Babben och Skavlan osar gammal skåpmat

Platt fall för SVT:s fredagsunderhållning. Robins har fler tittare än Skavlan..

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Utrotningshotade djur drabbas av skogsbränderna i Indonesien

De utrotningshotade orangutangerna som lever i regnskogen i Indonesien hotas nu av röken från skogsbränderna. Många av djuren har fått luftvägsinfektioner och nu ökar trycket på indonesiska myndigheter att få bränderna under kontroll..

SR - 1 timme sedan

Efter skogsbränderna – tusentals skolor håller stängt 

I Indonesien och Malaysia tvingas tusentals skolor hålla stängt idag på grund av giftig rök från skogsbränder på öarna Sumatra och Borneo..

SR - 4 timmar sedan

Miljoner till kommuner med stort flyktingmottagande

Budgeten innehåller satsningar för omkring 26 miljarder kronor totalt. Det är den första budget som presenteras sedan januariavtalet..

SR - 2 timmar sedan

KD kritiserar budgetsamarbete

Välfärden får ta notan för det påtvingade budgetsamarbetet, enligt KD:s ekonomiskpolitiske talesperson Jakob Forssmed..

SR - 3 timmar sedan

SAS-kunder kan betala extra för biobränsle

Flygbolaget SAS kunder ska kunna betala ett valfritt tillägg för att mer biobränsle ska användas under flygturen. SAS har fått möjlighet att köpa mer biobränsle men uppger att bolaget inte kan bära den kostnaden själv idag..

SR - 4 timmar sedan

Sänkta skatter i regeringens budgetsförslag

Regeringen föreslår reformer, ett samlingsnamn för olika förslag som kostar pengar och hämtas från det så kallade reformutrymmet, för 29,6 miljarder kronor..

SR - 5 timmar sedan

Furtenbach: Män och rika gynnas i nya budgeten

I dag presenterade regeringen sin budget för år 2020. Hör Ekots inrikespolitiska kommentator Fredrik Furtenbach om finanserna och de viktigaste punkterna i budgeten..

SR - 4 timmar sedan

Regeringshaveri i Spanien – igen 

Spaniens premiärminister Pedro Sánchez har inte tillräckligt stöd för att kunna bilda en ny regering. Nu går Spanien mot nyval i en komplicerad politisk situation..

SR - 4 timmar sedan

Sabuni och Lööf om budgeten

I dag presenteras en historisk budget, den första hela budgeten som förhandlats fram mellan S, MP, C och L..

SR - 5 timmar sedan

Arbetslöshetsmålet som försvann

Det var Socialdemokraternas stora löfte – EU:s lägsta arbetslöshet 2020. Men när budgeten för 2020 i dag presenteras är arbetslöshetsmålet skrotat och i stället för en topplacering så ligger Sverige på 22:a plats av de 28 EU-länderna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.