Expressen > Kultur

Friday, 20 September, 07:59

Expressen - 11 sep 19 kl. 14:51

Har SVT-cheferna också slutat läsa?Victor Malm kommenterar SVT:s beslut att skära ned på litteraturbevakningen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SVT, Malm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Har SVT-chefernaockså , slutat, läsa
GT - 12 feb 16 kl. 12:34

SVT-cheferna tvingas bort efter schismen

Det har varit en svår konflikt mellan SVT:s samhällsredaktion och kanalens ledning. Flera krismöten har hållits. Nu tvingas cheferna Ylva M Andersson och Mette Friberg tvingas bort från sina tjänster, enligt GP..

GöteborgsPosten - 12 feb 16 kl. 12:14

GP AVSLÖJAR: SVT-cheferna tvingas lämna sina tjänster

Efter konflikten på SVT plockas Göteborgschefen Ylva M Andersson och Samhällsredaktionens programchef Mette Friberg bort från sina tjänster. Facket är underrättat och under förmiddagen informeras personalen på SVT..

SVT Debatt - 17 jan 14 kl. 08:11

Varför utgår SVT och Fittstim ifrån en sårad vit kulturfeminist?

FEMINISM Jag är mer oroad över Public Service vändning de senaste åren än en Belinda Olssons personliga issues med feminismen. Själv har jag slutat hoppas på den vita liberalfeminismen. När den inte sparkar nedåt så osynliggör den människor som faller utanför normen, skriver frilansjournalisten Sara Abdollahi.

SVT Debatt - 17 jan 14 kl. 08:11

Varför utgår SVT från en sårad vit kulturfeminist?

FEMINISM Jag är mer oroad över Public Service vändning de senaste åren än Belinda Olssons personliga issues med feminismen. Själv har jag slutat hoppas på den vita liberalfeminismen. Den både sparkar nedåt och osynliggör människor som faller utanför normen, skriver frilansjournalisten Sara Abdollahi.

SVT - 05 mar 15 kl. 11:27

Rickard har slutat anmäla hatiska påhopp

Få fall av misstänkta hatbrott leder till fällande dom visar SVT:s granskning. Operasångaren Rickard Söderberg anmäler numera enbart fysiska hatbrott och har slutat anmäla homofoba uttryck..

GöteborgsPosten - 10 mar 16 kl. 11:24

SVT-toppen lämnar Public Service - efter storbråket

SVT-cheferna Mette Friberg och Ylva M Andersson fråntogs sina arbetsuppgifter och omplacerades efter att ett infekterat bråk brutit ut på SVT Göteborg. I slutet på februari lämnade därefter Mette Friberg SVT helt och hållet. Nu gör motparten Ylva M Andersson likadant, kan GP avslöja.

SVT - 14 jan 18 kl. 07:55

Socialsekreterare om Migrationsverkets åldersbedömningar: ”De har slutat lyssna på oss”

Socialsekreterare i flera kommuner menar att Migrationsverket slutat lyssna på deras utredningar om ungdomars ålder. – Tidigare lyssnade de alltid på mina intyg, nu har de slutat med det, säger socialsekreterare Sanna Sydoff..

Dalarnas tidningar - 05 jan 11 kl. 07:26

Mer publikvalde SVT

[TV] Om publiksiffrorna är måttet på framgång för public service, vilket kulturredaktionen varit kritisk till att SVT-cheferna tycks anse, var 2010 ett framgångsrikt år för SVT..

DN - 31 okt 16 kl. 10:26

SVT-chefer vill hjälpa lokaltidningar ur tidningskris

I ett debattinlägg i Sydsvenskan skriver SVT-cheferna Hanna Stjärne, Jan Helin och Anne Lagercrantz att de vill att SVT ska kunna hjälpa lokaltidningar i sin digitala omställning..

SVT - 21 okt 11 kl. 08:58

Foppa: "Skulle ha slutat tidigare"

Peter Forsberg medger att han skulle ha slutat med hockeyn tidigare..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Hög stämning och högljudda hostningar

Stockholms konserthus öppnar säsongen med uruppförandet av Victoria Borisova Ollas violinkonsert.Gunilla Brodrej försöker minnas det efter Bruckners fyra..

Expressen - 1 timme sedan

Hans mörka visioner skär rakt igenom vår tid

Fyra hundra sidor av drabbande våld, smärta och övergrepp – med få glimtar av hopp få mänskligheten.Ulf Olsson finner en roman som sticker upp över mängden i årets bokhöst..

Expressen - 17 timmar sedan

Hjälp mig Gunnar Axén, jag har fått parasiter!

Gunnar Axén, styrelseordförande i Allra och före detta riksdagsledamot för (m), anser att undersköterskor som inte gynnas av skattsänkningar är parasiter som lever på andras arbete. ANKAN vet mycket väl hur jobbigt det är att vara full av ohyra..

Expressen - 18 timmar sedan

Det är inte bara SD som vill bestämma över konsten

Sölvesborgs aversioner mot menskonst har lett till ramaskrin.Therese Bohman påminner om att staten är minst lika klåfingrig..

Expressen - Igår: 06:30

Den hunsade mannen kan inte ens skita ordentligt

En storsatsning på Henrik Ibsen leder till frågan: Vems liv ska man leva om man inte lever sitt eget?Daniel Sjölin ser tre av Nordens mest hyllade författare gå loss på hans gestalter..

Expressen - Igår: 06:30

Sölvesborgs konstdebatt är en viktig påminnelse

Lars Vilks om Sölvesborg och samtidskonsten..

Expressen - Igår: 16:30

Jag längtar efter lödder och skenande hästar

Av en roman krävs mer än tragedier, bråk och upplösningar. Martina Montelius saknar den litterära nerven i Alba Mogensens debutroman..

Expressen - I förrgår: 06:30

Han skriver om att vilja älska men ändå inte kunna

Industriarbetaren Wolfgang Hilbig debuterade först vid 38 års ålder, men gjorde sig därefter snabbt ett namn på poesiscenen i Östberlin. Stig Larsson läser hans roman ”Provisoriet” och finner en rädsla för kärlek. .

Expressen - I förrgår: 06:30

Jag hade inte förlängt ”438 dagars” rättigheter

Martin Schibbye svarar i debatten om filmatiseringen av hans och Johan Perssons bok ”438 dagar”. .

Expressen - I förrgår: 21:06

Alf Svensson kallade Ebba Busch Thor för ett naturbarn

I det nya avsnittet av Lunch med Montelius pratar Gunilla Brodrej med Martina Montelius om den före detta KD-ledaren Alf Svenssons värderingar och debattören och författaren Kajsa Ekis Ekmans vägval när det gäller stil..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.