Realtid > Ekonomi

Friday, 20 September, 16:40

Realtid - 11 sep 19 kl. 14:51

Catella etablerar specialiserad kapitalförvaltareCatella Property Investment Management satsar på hotellfastigheter och etablerar Catella Hospitality Europe som ska hjälpa investerare att förvärva, strukturera och managera skräddarsydda hotellfastigheter..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Property Investment Management, Catella Hospitality Europe

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Catella, etablerar, specialiserad, kapitalförvaltare
Affärsvärlden - 20 jan 15 kl. 09:40

Kapitalförvaltare kan lansera egen dark pool

Nio stora kapitalförvaltare skall vara nära att lansera en egen dark pool..

DN - 02 mar 16 kl. 09:57

Tung kapitalförvaltare varnar för Brexit

Ett utträde ur EU skulle vara ett tungt bakslag för både Storbritannien och EU. Den brittiska tillväxten blir lägre, oro uppstår på finansmarknaden och EU förlorar en av sina största bidragsgivare. Den varningen kommer från världens största kapitalförvaltare Black Rock..

DI - 13 dec 16 kl. 21:03

Sex kapitalförvaltare: Vi anpassar oss till FN:s Agenda 2030

DEBATT. Genom Agenda 2030-målen har FN stakat ut vägen mot mer hållbara samhällen. När vi integrerar de globala målen i vår verksamhet är det varken frågan om bistånd eller filantropi, skriver sex tunga kapitalförvaltare..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Kapitalförvaltare kan få gigantiskt inflöde från försäkringsbolag

Världens kapitalförvaltare kan få ett rejält tillskott i förvaltat kapital framöver av försäkringsbolagen i Europa..

PrivataAffärer - 31 jan 17 kl. 11:00

Kapitalförvaltare vill stoppa skilda aktieslag

Flera av världens största kapitalförvaltare kräver att möjligheten att ha flera aktieslag stoppas. Det skriver Wall Street Journal....

Realtid - 24 mar 17 kl. 07:00

Schroder är jordens bästa kapitalförvaltare

En nyligen genomförd undersökning av välgörenhetsorganisationen ShareAction har utnämnt Schroder Investment Management till Europas mest ansvarsfulla institutionella kapitalförvaltare i konkurrens med 40 av Europas största aktörer som sammantaget förvaltar 21 biljoner euro..

DI - 02 jun 17 kl. 13:47

Här är Sverige bästa kapitalförvaltare

Sveriges mest uppskattade kapitalförvaltare är en uppstickare med ett dussintal anställda och sex år på nacken. Det visar en ny undersökning från TNS Prospera..

DN - 03 jul 17 kl. 21:00

Flera kapitalförvaltare klarar inte klimatmålen

Många svenska kapitalförvaltare ligger väl till för att uppfylla Parisavtalets klimatmål. Men Nordea och Sjunde AP-fonden får underkänt i en kartläggning som Världsnaturfonden har gjort..

Realtid - 09 okt 17 kl. 14:49

Mifid II fördyrar för kapitalförvaltare

Införandet av Mifid II-regelverket som sker efter årsskiftet missgynnar kapitalförvaltare men gynnar vissa börser. Det skriver investmentbanken Credit Suisse i en analys..

DI - 11 okt 17 kl. 14:00

Vinstlyft för världens största kapitalförvaltare

Amerikanska Blackrock, världens största kapitalförvaltare, redovisar ett vinstlyft på drygt 8 procent för årets tredje kvartal..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 30 minuter sedan

Deutsche Bank köper del av fintechbolag

Deutsche Bank köper 4,9 procent i fintech-bolaget Deposit Solutions, vilket är första gången Deposit Solutions får en bank som delägare..

Realtid - 1 timme sedan

Pensionsbolagens desperata jakt på avkastning

Liv- och pensionsbolagen i Sverige och övriga Europa kommer söka sig alltmer till den onoterade miljön när räntemarknaden inte ger någon avkastning. Det betyder högre risk för kunderna, men är ljuv musik för riskkapitalisterna, skriver Claes Folkmar..

Realtid - 2 timmar sedan

Ny fondchef för Almi Invest

Henrik Jansson blir ny chef för Almi Invests näst största regionala fond med ett förvaltat kapital på 176 miljoner kronor..

Realtid - 4 timmar sedan

”Det är ett spel om att vara väldigt stor”

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo etablerar en ny bolåneutmanare. ”Det är väldigt mycket storleken som gör det”, svarar Patrik Hankers, Sverigechef på Ikano Bank, på frågan om hur de ska lyckas..

Realtid - 3 timmar sedan

Ingen ljusning för kronan enligt SEB

Kronan handlar till rekordlåga nivåer. Men det kommer att bli värre, anser SEB..

Realtid - 4 timmar sedan

“PSD2 skapar ett A- och B-lag bland bankerna”

Fredagspanelen svarar på frågor om PSD2, ett EU-direktiv som berör open banking och säkrare kundverifiering. Kortföretag, banker och betalbolag i Sverige är förberedda för PSD2 medan e-handlarna generellt inte är det. .

Realtid - 4 timmar sedan

”Det är ett spel om att var väldigt stor”

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo etablerar ett nytt hypoteksbolag. ”Det är väldigt mycket storleken som gör det”, svarar Patrik Hankers, Sverigechef på Ikano Bank, på frågan om hur de ska lyckas..

Realtid - 7 timmar sedan

Johanna Norberg ny vd för Danske Bank Sverige

Johanna Norberg blir ny vd för Danske Bank Sverige och efterträder Berit Behring som nyligen utsågs till ansvarig för Wealth Management och ny medlem i koncernledningen..

Realtid - 6 timmar sedan

Altor säljer Northstar

Altor säljer batteribolaget Northstar till Enersys..

Realtid - 6 timmar sedan

Datscha byter vd

HR-bolaget Reachmees tidigare vd Nils Bergman blir ny vd på Strongholdgruppens Datscha, som levererar information och analys om kommersiella fastigheter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.