Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 17 September, 16:26

Nyan - 11 sep 19 kl. 14:44

Mopedister påkördaEn kollision mellan en personbil och en moped inträffade vid 15-tiden på onsdagen i Strandnäs. Två personer färdades på mopeden. De fördes till sjukhus efter kollisionen, men var enligt brandmästare Ted Andersson bägge vid medvetande. (mh)
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Strandnäs, Ted Andersson, Nyan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mopedister, påkörda
YLE - 31 jul 16 kl. 16:04

Bybor upprörda över nya Mjölbolstavägar

En del Mjölbolstabor förstår inte varför de ska köra 100 meter längs riksväg 25 då de ska köra mellan grannbyarna i Mjölbolsta efter att nya vägar byggts. De nya vägarna och en ny underfart under järnvägen öppnades för en dryg vecka sedan men det är fortfarande svårt att hitta och köra i området. Mjölbolstaborna har mötts av diverse överraskningar den senaste tiden då de rört sig längs vägarna.

YLE - 28 sep 16 kl. 19:04

Det luktar bränt gummi i Söderkulla

Vid första anblicken ser det skumt ut. Tanken går ohejdad till kriminella motorcykelgäng. På Facebook går gruppen under namnet SCC - Söderkulla Criminal Cruising.

Alingsås tidning - 13 sep 18 kl. 07:03

Upprepad skadegörelse på reflexstolpar

Under senare tid har det skett en upprepad skadegörelse där det förstörs reflexstolpar på parallellvägen till E20 söder om Alingsås.
Det är de vita reflexstolparna, vilka sitter nedstuckna i kantstenen mellan parallellvägen och gång- och cykel­vägen, som upprepade gånger har blivit förstörda. – Det är ett stort bekymmer för oss.

YLE - 04 aug 14 kl. 04:00

Polisen har händerna fulla i sommarvärmen

Varma sommarveckoslut är bråda tider för polisen. Även om semestersäsongen går mot sitt slut är det också i augusti mycket folk i rörelse tack vare det varma vädret och sensommarevenemang. Då det varit som värst under sommaren har patrullerna snabbt fått åka från ett uppdrag till ett annat utan möjlighet till pauser, berättar kommissarie Bengt Lagerroos vid Polisinrättningen i Sydvästra Finland.

YLE - 12 aug 14 kl. 05:44

Klagomålen om okynneskörning ökar

Okynneskörning är ett växande problem främst i Ekenäs och Karis. Polisen och Raseborgs stad har olika syn på hur man ska lösa problemet. Staden anser att ansvaret ligger på polisen.

Skånskan - 18 apr 16 kl. 06:00

Ökad allmän oro för brott

Hörby HÖRBY
Färre Hörbybor än Höörsbor tycker att polisen bryr sig om de lokala problemen.
15 procent i Hörby tycker inte att polisen bryr sig – mer än dubbelt så många som i Höör. Det framgår i polisens årliga trygghetsmätning för 2015 i vilken medborgarna via postfrågor får svara på ett antal frågor som syftar till att klarlägga om de känner sig trygga eller inte.

Nyan - 08 jun 16 kl. 16:12

Trött på fortkörare på din gata?

Är du trött på att bilister, mopedister och motorcyklister kör alltför fort på din gata där högsta tillåtna hastighet är 30 km i timmen? Upplever du att de som borde åtgärda problemet inte lyssnar?

Ta kontakt med Annika Orre, nyhetsreporter på Nya Åland, tel 528 450 mejladress redaktion@nyan.

Alingsås tidning - 03 feb 17 kl. 14:16

Sista pusselbiten i vägbygget klar

Nu har den nya bron över Säveån vid Borgens gata öppnat. Därmed är den sista, stora pusselbiten på plats i vägbygget som inleddes sensommaren 2015.
I förra veckan togs broarna till Ridhusvägen och Bälinge avfallsanläggning i bruk och på fredagen släpptes också trafiken på över bron, som förbinder Borgens gata och den nya lokalvägen till Bälinge.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 45 minuter sedan

Städjobb i jättelika bränslegrottan

Långt inne i grottan är det beckmörkt och så fuktigt och kallt att det ryker ur munnen. Här arbetar två man från en saneringsfirma i riket tio timmar per dag utom om söndagarna. .

Nyan - 2 timmar sedan

Resultatansvar ombord sparar in på kostnaderna

Viking Lines drag att utse fartygschefer bland kaptenerna visade sig vara lyckat. .

Nyan - 4 timmar sedan

Ålands radio omorganiserar-ny vd anställs

Ålands Radio och tv omorganiserar, det meddelas idag i ett pressmeddelande. I samband med detta ska man rekrytera en ny vd. Nuvarande vd Agneta Mattsson övergår i en tjänst som ekonomi- och personalchef.

Nyan - 6 timmar sedan

Vattnet avstängt i fler kommuner

Vattnent stängs av för abonnenter i västra Jomala (från Gottby västerut), samt Hammarland och Eckerö från onsdag 18 september kl. 23.00 till torsdag 19 september kl.

Nyan - 6 timmar sedan

Ny vd på Lisco bok och papper

Maria Eriksson har utsetts till ny vd för bolaget Lisco bok och papper. Eriksson kommer närmast från Ålandsbankens juridiska rådgivning. Nuvarande vd Robert Storfors ”har beslutat att koncentrera sig på andra delar av sin
affärsverksamhet och slutar som vd i Lisco Bok och Papper ab i mitten av oktober.

Nyan - 7 timmar sedan

Sjöfartsmuseet värd för internationell kongress

Över 100 museiproffs, främst chefer, från hela världen samlas i dagarna i Mariehamn, då Stiftelsen Ålands sjöfartsmuseum står värd för The International Congress of Maritime Museums (ICMM) 19:e världskongress. .

Nyan - 8 timmar sedan

Importerad hund ska undersökas

Landskapsregeringen ska undersöka en importerad hund. ÅMHM har fått information som tyder på att en hund har förts in utan korrekta handlingar. Djurskyddsärendet har överlämnats till landskapsregeringen som fattar beslut om eventuella åtgärder.

Nyan - 8 timmar sedan

En till sjukhus efter singelolycka i Saltvik

En singelolycka inträffade strax efter klockan 8 i morse, i Saltvik Nääs. Olyckan skedde på Saltviksvägen, strax invid branddepån. En person befann sig i bilen som kört av vägen och voltat.

Nyan - 10 timmar sedan

”Panik” bakom färjupphandling

Landskapsregeringen har drabbats av panik. .

Nyan - 21 timmar sedan

Dagens röst: ”Jag vill ha mera och bättre skolmat”

Vad är viktigt för ålänningarna i höstens kommunal- och lagtingsval? Fram tills valet ersätts Dagens ålänning med Dagens röst – väljare och framtida väljares tankar om valet och den åländska politiken. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.