PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 16 September, 16:31

PrivataAffärer - 11 sep 19 kl. 14:18

Swedbank: Inga dokument är manipuleradeDet är ett obegripligt påstående som skadar Swedbank, uppger bankens stjärnadvokat Hans Strandberg som enligt tidningen nu går till motattack mot Ekobrottsmyndighetens åklagare Thomas Langrot. Inga dokument saknas och inga dokument är manipulerade, hävdar Swedbanks advokat. I tisdags publicerade Ekobrottsmyndigheten ett brev från åklagare Thomas Langrot till Swedbanks ordförande Göran Persson och tillförordnade vd Anders Karlsson. Enligt SvD:s uppgiftslämnare är Thomas Langrot i det här läget inte övertygad om äktheten i de så kallade Grimstad-rapporterna som lämnats till EBM och FI.  .
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Swedbank, Hans Strandberg, Ekobrottsmyndighetens, Thomas Langrot, Swedbanks, Ekobrottsmyndigheten, Göran Persson, Anders Karlsson, SvD, Grimstad, EBM, FI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swedbank, Inga, dokumentär , manipulerade
Kristianstadsbladet - 18 okt 13 kl. 04:09

Snowden: Inga dokument till Moskva


Edward Snowden tog inte med sig några hemliga dokument när han flydde till Ryssland. I en intervju för New York Times säger den landsflyktige amerikanen att han lämnade alla handlingar till journalister i Hongkong innan han reste vidare.Inte heller Kina har fått tillgång till de dokument som avslöjar USA:s hemliga massövervakning, försäkrar Snowden, som fått ett års asyl i Ryssland.

Helsingborgs Dagblad - 18 okt 13 kl. 04:12

Snowden: Inga dokument till Moskva

Edward Snowden tog inte med sig några hemliga dokument när han flydde till Ryssland. I en intervju för New York Times säger den landsflyktige amerikanen att han lämnade alla handlingar till journalister i Hongkong innan han reste vidare. Inte heller Kina har fått tillgång till de dokument som avslöjar USA:s hemliga massövervakning, försäkrar Snowden, som fått ett års asyl i Ryssland..

BT - 18 okt 13 kl. 04:11

Snowden: Inga dokument till Moskva

Edward Snowden tog inte med sig några hemliga dokument när han flydde till Ryssland. I en intervju för New York Times säger den landsflyktige amerikanen att han lämnade alla handlingar till journalister i Hongkong innan han reste vidare. Inte heller Kina har fått tillgång till de dokument som avslöjar USA:s hemliga massövervakning, försäkrar Snowden, som fått ett års asyl i Ryssland.

DI - 04 okt 18 kl. 11:59

Swedbank: Inga pågående utredningar mot oss

Swedbank uppger på torsdagen att det inte pågår några utredningar som rör bankens procedurer att motverka penningtvätt. Det rapporterar Reuters..

NT - 18 okt 13 kl. 04:09

Snowden: Inga dokument till Moskva

Edward Snowden tog inte med sig några hemliga dokument när han flydde till Ryssland. I en intervju för New York Times säger den landsflyktige amerikanen att han lämnade alla handlingar till journalister i Hongkong innan han reste vidare..

SvD - 18 okt 13 kl. 04:09

Snowden: Inga dokument till Moskva

Edward Snowden tog inte med sig några hemliga dokument när han flydde till Ryssland..

UNT - 18 okt 13 kl. 04:09

Snowden: Inga dokument till Moskva

Edward Snowden tog inte med sig några hemliga dokument när han flydde till Ryssland. I en intervju för New York Times säger han att han lämnade alla handlingar till journalister i Hongkong innan han reste vidare.(TT).

NSD - 18 okt 13 kl. 04:09

Snowden: Inga dokument till Moskva

Edward Snowden tog inte med sig några hemliga dokument när han flydde till Ryssland. I en intervju för New York Times säger den landsflyktige amerikanen att han lämnade alla handlingar till journalister i Hongkong innan han reste vidare..

Metro - 18 okt 13 kl. 04:10

Snowden: Inga dokument till Moskva

Edward Snowden tog inte med sig några hemliga dokument när han flydde till Ryssland. I en intervju....

Expressen - 18 okt 13 kl. 04:24

Snowden: Inga dokument till Moskva

Edward Snowden tog inte med sig några hemliga dokument när han flydde till Ryssland..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 1 timme sedan

IPO: Nyemissionen i Lipidor tecknades till 540 procent

”Vi befinner oss i slutfasen av en fas 3-studie och har flera projekt som är på väg in i klinik de närmsta åren. Det stora intresset att investera i vår verksamhet matchar det intresse vi sett bland partners och patienter för våra läkemedelskandidater. Med den framgångsrika emissionen i ryggen kan vi öka utvecklingstakten för vårt värdeskapande arbete”, uppger Lipidors vd Ola Holmund i pressmeddelandet.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Tisdag kl 19: Börslegendaren ger dig koll på börsläget

  Anmäl dig till tisdagens workshop online: På tisdag mellan klockan 19 och 21 går Ingemar Carlsson igenom börsläget och hur du ska agera i enskilda aktier, råvaror och valutor.  Allt sker online och du som prenumererar på Privata Affärer eller Placeringsguiden får rabatt. Läs mer och anmäl dig här.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Här är aktierna som ger utdelning i höst

Det är Nordnets investeringscoach Alexander Gustafsson som i ett inlägg på Nordnets sajt listar de bolag som delar ut under hösten. ”Det har varit ett ökat intresse från många av våra stora utdelningsbolag att dela upp sin utdelning över året. Mer specifikt är det halvårsvis utdelning som vunnit mark senaste åren bara.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Danske: Borättspriser ökade i Stockholm i augusti

Banken noterar att marknadsräntor och utsikter för låga eller till och med något fallande bostadsräntor än så länge väger tyngre än tilltagande tecken på svagare arbetsmarknad. Antalet transaktioner ökade med 12 procent från augusti 2018. ”Priserna på bostadsrätter i Stockholm steg säsongsnormalt i augusti under stigande omsättning.

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Oljebolagens aktier rusar efter attacken

Vid tiotiden hade Tethys Oil stigit 6,8 procent till 84,30 kr. Samtidigt hade Enquest stigit 6,5 procent till 2,44 procent medan Lundin Petroleum stigit lika mycket till 319,50 kr. Africa Oil var upp 4,90 procent men till detta bidrog också ett oljefynd utanför Guyana.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

H&M: Analytikerna tveksamma trots försäljningssiffrorna

Läs även: H&M:s försäljning något bättre än väntat * Berenberg, som har rekommendationen sälj, menar att försäljningssiffran kan leda till en viss besvikelse i skenet av H&M-aktiens starka utveckling i år. Berenberg pekar bland annat på lätta jämförelsetal och kalendereffekt. * Även Morgan Stanley, med rekommendationen undervikt, lyfter fram att H&M mötte lätta j

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Uppgifter: Tak för uppskov vid reavinst återinförs

Uppskovstaket återinförs den 1 juli 2020. Men maxbeloppet ska höjas permanent från 1,45 miljoner kr till tre miljoner kr. Totalt 2,4 miljarder kr avsätts till det här under mandatperioden.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Dyrare bensin efter attackerna mot Saudiarabien

Oljepriset rusar efter attacken mot saudiska anläggningar Priserna på olja rusade på måndagen efter lördagens drönarattack på en saudiarabisk oljeprocessanläggning i Abquaig. Vid klockan 8:30 var Brentterminen upp 10 procent till 66,20 dollar per fat. WTI-oljan var samtidigt upp 9 procent till 59,80 dollar per fat.

PrivataAffärer - 7 timmar sedan

Här är måndagens färska analyser

Goldman Sachs höjer riktkursen för Lundin Petroleum till 371 kr, från tidigare omkring 335 kr. Rekommendationen köp upprepas. Lundin Petroleum-aktien stängde på 300,10 kr i fredags.

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

H&M:s försäljning något bättre än väntat

Försäljningssiffran är exklusive valutakursförändringar och inklusive moms. Enligt Infront Data hade analytikerna i genomsnitt räknat med att försäljningen skulle öka med 7,9 procent. Försäljningen exklusive moms uppgick till 62.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.