Barometern > Nyheter

Tuesday, 17 September, 16:30

Barometern - 11 sep 19 kl. 14:00

Kalmar: Ny krigsövning på Öland och i KalmarVecka 43 är det dags för ny militärövning på Öland och i Kalmar. Under sju dagar ska 34:e hemvärnsbataljonen vid Kalmar- och Kronobergsgruppen genomföra krigsförbandsövning..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Öland, Kalmar, Kronobergsgruppen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: KalmarNy , krigsövning, Ölandoch i , Kalmar
Kristianstadsbladet - 17 dec 12 kl. 07:43

Strömavbrott i Kalmar och på Öland

Hela Öland och stora delar av Kalmar lades i mörker på måndagsmorgonen, rapporterar P4 Kalmar.
Hela Öland och stora delar av Kalmar har mörklagts i ett strömavbrott nu på morgonen, rapporterar P4 Kalmar.Ett fel i ett ställverk gjorde att strömmen slogs ut strax efter klockan halv sju.

Barometern - 13 mar 14 kl. 06:38

Kalmar ska visa vägen

”För ett land som upplever Europas snabbaste urbanisering kan ett starkt och växande lantbruk bli den motor för tillväxt och jobb som landsbygden så väl behöver.” Kalmar har sedan flera år den lägsta arbetslösheten bland våra jämförelsekommuner. Dessa är Halmstad, Kristianstad, Växjö och Karlskrona.

HBL - 17 mar 15 kl. 06:00

Enorm rysk krigsövning testar styrkorna i norr

Samma dag som Rysslands president Vladimir Putin visade sig i offentligheten för första gången på elva dagar meddelade landet att man inleder en stor krigsövning i Norra ishavet. Lektor Tomas Ries vid Försvarshögskolan i Stockholm tolkar övningen som ett styrke­besked.Ryssland meddelade i går att landet inleder en omfattande krigsövning i Norra ishavet.

Nyan - 22 aug 14 kl. 10:00

Deltagare i sjökrigsövning får information om Åland

I månadsskiftet augusti-september ordnas en internationell sjökrigsövning kallad Northern Coasts 2014.
Finska marinen har skickat information om övningen till landskapsregeringen som nu enligt överenskommelse skickar information på svenska och engelska om Ålands demilitarisering och neutralisering till de som deltar i sjökrigsövningen. (ml).

HBL - 20 nov 13 kl. 07:00

Tingsrätten ger beslut om hårda tag på krigsövning

Västra Nylands tingsrätt ger på eftermiddagen ett beslut i frågan om åtta soldater gjorde sig skyldiga till misshandel under Försvarsmaktens krigsövning. Två soldater förhördes i samband med en krigsövning på Finska viken i juni. Förhörsmetoderna hade enligt åklagaren drag av tortyr.

Expressen - 11 sep 15 kl. 00:46

På krigsövning – men kan du se kungen?

Kung Carl XVI Gustaf drog på sig kamouflageuniformen och deltog i en krigsövning med hemvärnet i dag. - Kungen var nöjd med besöket och övningen, säger hovets informationschef Margareta Thorgren..

YLE - 27 jul 17 kl. 12:06

Militärtjänstgöringen störde Mattsson i VM: "Få av de här killarna var på krigsövning i mars"

Försöksheaten på 200 meter bröstsim slutade i besvikelse för Matti Mattsson, som inte avancerade till semifinal. VM-förberedelserna var inte de bästa – på grund av militärtjänstgöringen. Mattsson kom på 22:a plats – över en sekund från semifinalplats i Budapest.

Sydsvenskan - 01 apr 18 kl. 02:38

Sjöfarten ska varnas inför krigsövning

Utöver flygtrafiken kommer även sjöfarten att påverkas när Ryssland inleder sin krigsövning i Östersjön på onsdag, skriver Aftonbladet. – Ryssland har hört av sig till oss och lämnat information som kommer att gå ut den 2 april som en navigationsvarning.

Helsingborgs Dagblad - 01 apr 18 kl. 02:38

Sjöfarten ska varnas inför krigsövning

Utöver flygtrafiken kommer även sjöfarten att påverkas när Ryssland inleder sin krigsövning i Östersjön på onsdag, skriver Aftonbladet. – Ryssland har hört av sig till oss och lämnat information som kommer att gå ut den 2 april som en navigationsvarning.

BT - 01 apr 18 kl. 02:38

Sjöfarten ska varnas inför krigsövning

Utöver flygtrafiken kommer även sjöfarten att påverkas när Ryssland inleder sin krigsövning i Östersjön på onsdag, skriver Aftonbladet.(TT).

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

SSAB permitterar anställda

Barometern - 30 minuter sedan

Kommunen vill såga ner farliga lindar

Ett tiotal lindar utmed Södra Kanalgatan kommer troligen att sågas ner under hösten. Serviceförvaltningen har begärt dispens hos länsstyrelsen för ingreppet..

Barometern - 30 minuter sedan

Anders Björck: ”Man blir snällare med åren”

Anders Björck är i färd med att sortera sitt privata arkiv och förvånas över allt han har gjort och alla människor han mött. ”Det är fantastiskt spännande att gå igenom sitt livs historia på det här sättet.”.

Barometern - 30 minuter sedan

Isabell Persson

Barometern - 30 minuter sedan

Eddie Plevin

Barometern - 30 minuter sedan

Astrid Andersson

Barometern - 30 minuter sedan

Jörgen Folkesson

Barometern - 30 minuter sedan

Agne ”Challe” Gustafsson

Barometern - 30 minuter sedan

Taylor Swift kommer till Norden

Barometern - 1 timme sedan

Tvist avgjord om älgskyddsområde

Det blir ingen utvidgning av älgskötselområdet i Grönskåra. Kammarrätten i Jönköping har nu avgjort ärendet som inleddes i början av 2017 till länsstyrelsens förmån..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.