Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Tuesday, 17 September, 17:12

Trelleborgs Allehanda - 11 sep 19 kl. 14:00

Smuggling: Åtalas för alkoholsmuggling – förde in över 2 000 liter ölTvå personer åtalas för att i augusti i år försökt föra in över 2 000 liter öl och 60 liter sprit in i landet via Trelleborgs hamn..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SmugglingÅtalas för , alkoholsmuggling, fördein över 2 , 000, liter öl
YA - 19 sep 18 kl. 22:00

Smuggling: Man hade 190 000 cigaretter i bilen

Mannen smugglade in 190 000 cigaretter, men avslöjades av tullen i Ystad. Nu har han åtalats vid Ystads tingsrätt misstänkt för olovlig förflyttning av punktskattepliktiga varor, som brottet formellt heter..

Barometern - 09 maj 14 kl. 06:34

Liga smugglade över 10 000 liter alkohol

Fyra män ska ha varit inblandade i smuggling av över 10 000 liter öl, vin och sprit.
Två nekade till brott vid torsdagens rättegång. I februari 2012 stoppades ett fordon på väg in i Sverige.

Sydöstran - 16 feb 16 kl. 14:27

Fängelse för alkoholsmuggling

Mannen förde enligt åklagaren in nästan 1 000 liter alkohol till Sverige. Nu döms han till två månaders fängelse för smuggling..

Barometern - 29 aug 14 kl. 08:31

Smuggling bör utredas

Tio år har gått sedan Alkohol­införselutredningen tillsattes. Det är också tio år sedan det i praktiken blev fritt att föra in alkohol för privat bruk från annat EU-medlemsland till Sverige. Oron då var att alkoholkonsum­tionen kraftigt skulle öka genom illegal han­tering över landets gränser.

Trelleborgs Allehanda - 05 apr 13 kl. 19:55

Tre fick fängelse för smuggling


Tullen gjorde en punktskattekoll och hittade en större mängd smuggelgods i en polskregistrerad skåpbil. Det rörde sig om 90 liter sprit, 1 800 liter starköl, 24 000 cigaretter samt dopningsmedel och sprutor och kanyler. Händelsen inträffade i Trelleborg hamn den 13 mars i år.

YLE - 11 dec 14 kl. 10:37

Tidigare RG-anställda riskerar fängelse för smuggling

Tidigare anställda vid rederiet RG Line riskerar få över ett år långa fängelsestraff för smuggling av alkohol och tobak. Rättegången mot två tidigare anställda och ytterligare en person inleddes på torsdag. Enligt åtalsskriften har de sålt och överlåtit nästan 35 000 liter öl, 20 000 liter övriga alkoholdrycker, drygt 1,5 miljoner cigaretter, nästan 30 kg piptobak och drygt 346 000 cigarettpapper mellan åren 2005 och 2008.

YLE - 08 okt 13 kl. 14:29

Åklagare yrkar på villkorligt för smuggling av snus

Österbottens tingsrätt inledde på tisdagen behandlingen av ett fall där två personer misstänks för smuggling av snus, samt skattebedrägeri. Den ena åtalade misstänks för att ha fört in närmare 17.000 burkar snus i landet, vilket den andra åtalade misstänks ha sålt vidare till ett värde på över 73.

Trelleborgs Allehanda - 27 feb 14 kl. 15:33

34-åring döms för smuggling

En 34-årig man som i februari i fjor stoppades av tullen i Trelleborg döms till tre månaders fängelse.
Mannen sa att han inte hade något att deklarera, men tullen hittade 102,5 liter starksprit, 1,5 liter vin, 552 liter starköl och 20 000 cigaretter i bilen han körde. Tingsrätten dömer 34-åringen för smuggling och olovlig förflyttning av punktskattepliktiga varor.

Expressen - 24 jul 14 kl. 23:14

Misstänks smugglat 30 000 liter öl - åtalas

Två män misstänks för att under sju månader ha smugglat drygt 30 000 liter öl från Tyskland. Genom Sverige förde de alkoholen vidare till Norge där det ska ha sålts vidare, en affär som männen tjänade 10 000 kronor på per resa. Nu har de åtalats för grov smuggling..

Trelleborgs Allehanda - 17 mar 14 kl. 19:02

Tre års fängelse för smuggling av amfetamin

En 23-årig man från Polen försökte smuggla in stora mängder narkotika i Sverige. Ystads tingsrätt dömmer honom till fängelse och utvisning.
I november förra året tog 23-åringen färjan till Trelleborg.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Futsalklubb tvingas dra sig ur serie

Ekonomin och förutsättningarna fanns där. Men inga spelare. Därför tvingas nu nybildade Trelleborg City Futsal Club dra sig ur seriespelet.

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

JUST NU: Flera bilar i krock

Enligt tidiga uppgifter har flera fordon kolliderat på Stavstensvägen. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Stormarnas tid är här – så förbereder du dig

Under tisdagen har SMHI gått ut med en klass 1-varning för hårda vindar som gäller för hela Skåne. Hösten bjuder ofta på en hel del stormar – och då gäller det att vara förberedd. .

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Golfklubb hårt drabbad av bilinbrott – ”Har hittat en guldgruva”

Fem bilinbrott på sju dagar. Parkeringen vid Trelleborgs golfklubb är återigen hårt drabbad av stölder. ”Hen har hittat en guldgruva”, säger klubbchef Håkan Johansson..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Varför får förövare bättre stöd än brottsoffer?

Den 13-årige pojken försökte avvisa en elev från en annan skola från skolgården, eftersom eleven trakasserat en kamrat. För det blev pojken huggen med en kniv i sidan, några centimeter från hjärtat..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Delar av väg 100 stängs av – under en månad

Trafikverket håller på att undersöka väg 100. Det gör att ett körfält från och till stängs av under en månads tid. Men under rusningstrafik håller sig Trafikverket undan.

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Ofredande: Bråkig kund fick personal att slå larm

Vid 16-tiden på måndagen larmades polisen till Nettobutiken på Engelbrektsgatan efter att en kund gett sig på en person i butiken. Kunden är nu misstänkt för ofredande..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Mikael kämpar för att våga sig ut från garderoben

Hur gör man för att bli accepterad när man är ovanlig i Trelleborg? Mikael Karlsson har kämpat sedan 2015 med att komma ut ur sin garderob och våga bära klänningar och kjolar offentligt. I somras blev hånen och påhoppen för många och han klev åter in i garderoben igen.

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Arbetsolycka: Man fick tungt lastad vagn över sig

Strax efter klockan 17 på måndagen kallades polis och ambulans till ett företag i västra industriområdet. En anställd hade fått en vagn lastad med stålcylindrar över sig..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Två grundskolor och 13 förskolor måste byggas innan 2033

De närmaste 14 åren måste två nya F-9-skolor och 13 nya förskolor byggas i Trelleborgs tätort. Annars kommer inte kommunen att klara av den förväntade befolkningsökningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.