Computer Sweden > IT

Monday, 16 September, 02:35

Computer Sweden - 11 sep 19 kl. 14:10

Här är nästa sammanslagning – Infront och RTS ska jobba ihop
Med samma ägare i ryggen bildar nu Infront IT-Partner och konsultbolaget Real Time Services en ny it-koncern..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
RTS, Infront IT-Partner, Real Time Services

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är nästa sammanslagning, Infrontoch , RTSska , jobba, ihop
Dalarnas tidningar - 26 apr 16 kl. 10:39

Förslag till sammanslagning av folktandvårdskliniker

Det är ett inriktningsbeslut att jobba mot en sammanslagning på orter där man har mer än tre kliniker. Att slå samman Kvarnsvedens och Borlänge sjukhus är etapp 1, berättar Karin Gunnars Hellgren, förvaltningschef för Folktandvården i Dalarna..

BT - 08 jun 12 kl. 00:32

Schlaug: Blir det sammanslagning C + FP nu?

Det går inte så bra som man tänkt sig. Det där med att byta partiledare. Bytet i V och C skulle ju ge partierna lyft, om än med politisk botox.

HBL - 10 feb 15 kl. 19:42

Kinesiska Wanda köpte Infront

Inflytelserika sportmarknadsföringsbolaget Infront byter ägare. Kinesiska Wanda Group betalar 1,05 miljarder euro för att ta över, uppgav bolagen på tisdagen. Infront äger bland annat medie- och marknadsföringsrättigheterna för fotbolls-VM 2018 och 2022.

Nyan - 28 mar 19 kl. 18:00

Föglöstyret: Omöjligt med sammanslagning

Utredarnas rapport om kommunsammanslagningar är bra och informativ, tycker Föglö kommunstyrelse. Detta för att den ”visar på omöjligheten att sammanslå alla skärgårdskommuner till en kommun”, som det sägs i förslaget till utlåtande till landskapsregeringen. Bland annat framhålls att det med en kommun kommer att bli ytterst svårt att rekrytera folk till förtroendeuppdrag ”då det kommer att ta mycket tid i anspråk där mesta tiden går till resor”.

Trelleborgs Allehanda - 28 aug 13 kl. 18:54

Mårts osäker på framtiden

Sista säsongen ska bli den bästa.Om det nu blir den sista.Guldtränaren Pär Mårts kontrakt som förbundskapten för Tre Kronor går ut efter säsongen - men han har ännu inte bestämt sig om en eventuell fortsättning.

Kristianstadsbladet - 28 aug 13 kl. 18:54

Mårts osäker på framtiden

Sista säsongen ska bli den bästa.Om det nu blir den sista.Guldtränaren Pär Mårts kontrakt som förbundskapten för Tre Kronor går ut efter säsongen - men han har ännu inte bestämt sig om en eventuell fortsättning.

YLE - 29 mar 17 kl. 05:15

Närpes stadsdirektör välkomnar motion om sammanslagning

I Kaskö vill en knapp majoritet av fullmäktige utreda en sammanslagning med Närpes. Hans-Erik Lindqvist, stadsdirektör i Närpes, välkomnar motionen och är i grunden positiv till en sammanslagning. På fullmäktigemötet i Kaskö på måndag kväll lämnades det in en motion om att man bör utreda en sammanslagning mellan Kaskö och Närpes.

DI - 13 sep 17 kl. 08:32

Infront siktar åter mot börsnotering

Nyhetsbyrån Direkts norska ägare, finansteknikbolaget Infront, siktar ånyo på börsnotering i Oslo, efter att ha aviserat samma sak i juni men senare samma månad ha skrinlagt de planerna till förmån för diskussioner med intresserade riskkapitalbolag. Det framgår av ett pressmeddelande . Diskussionerna med riskkapitalbolaget sägs ha avbrutits av Infront, "av olika skäl"..

Kristianstadsbladet - 16 apr 11 kl. 02:15

Många för en sammanslagning

Många tyngre instanser förespråkar en sammanslagning av Kristianstads och Hässleholms tingsrätter, men Hässleholms och Osby kommun motsätter sig den.
Den 11 april var den sista dagen att svara på remissen från Domstolsverket och nu har synpunkterna kommit in. Argumenten som Domstolsverket anför för en sammanslagning är att den större organisationen kan leda till möjligheter till specialiseringar, en bättre kompetensutveckling, en väl fungerande beredningsorganisation samt tillfredsställande skydd och säkerhet.

Kristianstadsbladet - 08 nov 11 kl. 06:30

Sammanslagning med Lund hotar högskolan

Foto: Lasse Ottosson
Behövs Högskolan Kristianstad? Så löd rubriken för ett möte på måndagskvällen. Rektor Lars Carlsson är orolig för framtiden efter uttalanden av utbildningsminister Jan Björklund (FP).

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - I förrgår: 13:57

EU-toppen Vestager släpper inte taget om it-jättarna


Margrethe Vestager vill se fler regler för att tygla hur företag samlar in och använder information. Det säger hon inför sin andra period i rollen som EU-kommissionär med ansvar för konkurrensfrågor..

Computer Sweden - I förrgår: 13:17

Så kommer den hetaste tekniken stuva om din arbetsplats


Digitala assistenter, ”robotchefer”, automatiska leveranser och påfyllningar av kaffeautomaten, teknik som sköter de mest rutinmässiga sysslorna. Det är bara en tidsfråga innan våra kontor fungerar helt annorlunda. Gör dig redo..

Computer Sweden - I förrgår: 11:23

Så ska småföretagen få fart på automationen


Ett stort antal systemintegratörer har valts ut i regeringens och Tillväxtverkets program Robotlyftet, som med hjälp av 100 miljoner kronor vill skynda på automationen hos små och medelstora tillverkningsföretag..

Computer Sweden - I förrgår: 06:02

Hackade kunddata från Telenor användes för att rekrytera kunder till Tre


Över 30 000 kunders uppgifter läckte ut i det dataintrång mot Telenor som uppdagades i förra veckan. Nu visar det sig att drabbade kunder fått påringningar från ett telemarketingföretag – som säljer abonnemang åt Telenors konkurrent Tre..

Computer Sweden - I förrgår: 06:04

Rustar för e-handel – Cervera ska sluta med koppar


Cervera rustar vidare i sin flerkanalsstrategi och tar hjälp av IP-Only som ska leverera wan över fiber till kedjans 74 butiker..

Computer Sweden - 12 sep 19 kl. 16:44

Google betalar 53 miljarder till Frankrike efter granskning om skattefusk


Google går med på att betala 500 miljoner euro till Frankrike för att lösa en skattetvist som pågått i fyra år..

Computer Sweden - 12 sep 19 kl. 15:15

Stopp där! Frankrike vill blockera Facebooks digitala valuta i EU


Facebooks digitala valuta Libra är en systemrisk som hotar regeringarnas suveränitet inom penningpolitiken. Det anser den franske finansministern som vill hålla den borta från EU..

Computer Sweden - 12 sep 19 kl. 14:28

Svenska spelundret fortsätter leverera – här är de 10 största bolagen


Den svenska spelbranschen fortsätter visa stark tillväxt. Förra året ökade omsättningen för svensk spelutveckling med 42 procent..

Computer Sweden - 12 sep 19 kl. 13:17

Tele2 vårdar nätvärk med nytt nätverk


Vårdbolaget Ambea har tagit in Tele2 som leverantör av ett rikstäckande nätverk..

Computer Sweden - 12 sep 19 kl. 12:59

Rapporter om driftstörningar i Telias bredband


Runt lunchtid på torsdagen kommer rapporter från hela landet om driftstörningar i Telias fasta och mobila bredbandsnät..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.