SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 22 September, 11:54

SmålandsPosten - 11 sep 19 kl. 14:02

Växjö: Klartecken för bostadsbygge i västerNu har fastighetsbolaget APP Properties beslutat sätta igång sitt bygge av bostadsrätter på Bredvik..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
APP Properties, Bredvik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Växjö, Klarteckenför , bostadsbyggei , väster
Skånskan - 12 jul 19 kl. 18:28

Kafégäster går bra – men inte personal

Malmö Allmänheten har tillträde till Kommendanthusets kafé, efter att analyser visar att det inte finns något gift i lokalerna, Men museets personal får inte vistas i huset annat än kort tid.Pedagogernas verksamhet ligger i andra ändan av Kommendanthuset. sett från kaféet, och bara för några veckor sedan har personal haft på sig helkroppsskydd när de kvickt hastade in och hastigt ut i lokalerna.

SmålandsPosten - 13 feb 14 kl. 07:45

Tre nya vindkraftsparker fick klartecken i kommunstyrelsen

Kommunstyrelsen i Uppvidinge har nu godkänt tre nya vindkraftsparker i kommunen. Det handlar totalt om 39 nya vindkraftverk i områdena Marhult, Rosenholm och Horshaga. Statkraft Södra Vindkraft AB vill bygga en park med elva 185-metersverk öster om Marhult.

Nya Wermlands Tidningen - 04 jul 14 kl. 06:00

Klartecken för vindkraft väster om Finnfallet

Nu är beslutet taget. Miljöprövningsdelegationen i Örebro ger Bixia Byggvind AB klartecken att bygga upp till 13 vindkraftverk med en totalhöjd av högst 200 meter väster om Finnfallet, närmare bestämt på höjderna vid Häjsberget och Länsmansberget..

SmålandsPosten - 27 okt 17 kl. 20:32

Värendsvallen: Öster väntar på klartecken för spel

Först på lördagen får Öster ett definitivt klartecken för spel på Värendsvallen i måndagens möte med Brommapojkarna i superettan..

Blekinge Läns tidning - 10 apr 19 kl. 08:52

Nya förskolor fick klartecken

Nya förskolor ska skjuta i höjden både öster och väster om centrala Karlskrona. Nu har politikerna lämnat klartecken för skolor i Nättraby och Trummenäs..

SmålandsPosten - 03 dec 13 kl. 22:29

Så tänker Öster gå vidare

UTVÄRDERAT. Senaste ryktet denna silly season hävdar att Öster undersökt möjligheterna att låna Malmö FF:s 21-årige anfallare Alexander "Alex" Nilsson.
Det verkar inte helt ologiskt med tanke på vad Peter Kuno Johansson säger när han i den här intervjun blickar både framåt och bakåt.

Trelleborgs Allehanda - 08 apr 18 kl. 09:00

Hillarp samlar krafter för att stoppa bostadsbygge

Att ytterligare bygga ut Norra Ljunghusen är vansinne, anser biologen Jan-Åke Hillarp. I området väster om det gamla stationshuset planeras lägenheter, småhus och radhus. Därmed riskerar höga naturvärden att gå förlorade, menar han..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Klartecken för grekisk budget

Grekiska parlamentet har godkänt nästa års budget och därmed uppfyllt ett första villkor för att landet åter ska kunna få krishjälp. Regeringen fick igenom budgeten med en klar majoritet, 153 röster mot 128. Övriga avstod.

TA - 31 jan 13 kl. 21:53

Klartecken för provbrytning i Kallak


Mark- och miljödomstolen i Umeå avslår överklagan från May-Britt Öhman, som har fastigheter i området, och ger Jokkmokk Iron Mines AB klartecken för provbrytning av järnmalm i Kallak, cirka fem mil väster om Jokkmokk.Planerna på en gruva i området har kritiserats hårt, bland annat av rennäringen.Öhman säger till nsd.

Kristianstadsbladet - 31 jan 13 kl. 21:53

Klartecken för provbrytning i Kallak


Mark- och miljödomstolen i Umeå avslår överklagan från May-Britt Öhman, som har fastigheter i området, och ger Jokkmokk Iron Mines AB klartecken för provbrytning av järnmalm i Kallak, cirka fem mil väster om Jokkmokk.Planerna på en gruva i området har kritiserats hårt, bland annat av rennäringen.Öhman säger till nsd.

SmålandsPosten - 27 feb 14 kl. 06:21

Klartecken till tre nya vindkraftsparker

Kommunfullmäktige i Uppvidinge röstade sent på tisdagskvällen ja till de tre vindkraftsparkerna Marhult, Rosenholm och Horshaga med totalt 39 nya verk. Beslutet föregicks av en flera timmar lång och tidvis het debatt som hade många åhörare. Miljöpartiets Kent Helgesson yrkade återremiss för alla tre parkerna och det gjorde även Börje Melin (SD).

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Danskar inför rätta för haschsmuggling

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Undervattensdrönare ska säkra hummerbeståndet

Nu startar årets hummerfiske. På måndag morgon slängs tinorna i vattnet i jakten på havets svarta guld. Samtidigt sätter länsstyrelsen i Västra Götaland in undervattensdrönare i jakten efter kvarlämnade hummertinor som på lång sikt skulle kunna hota hela hummerbeståndet..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Internt brev pekar ut FN som klimatbov

FN.s verksamheter orsakar lika mycket koldioxidutsläpp som ett mindre land. Nu kräver över 1 000 anställda inom organisationen att man ser över sina utsläpp och vill bland annat se neddragningar i lyxiga förmåner som flygresor i business class..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Rapport: Ökad barnadödlighet i Syrienläger

Allt fler barn dör i al-Hol-lägret i norra Syrien, enligt en ny rapport från hjälporganisationen International rescue committee (IRC). Enligt Rädda Barnen kan uppemot 70 svenska barn finnas i området..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Viktig trea för Växjö Norra – slog toppkonkurrent

Växjö Norra vann mot Sölvesborg med 1–0. Därmed är laget med i toppstriden när serien ska avgöras..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sveriges klimatarbete tappar takten

Trots att Sverige enligt många bedömare har goda förutsättningar att ställa om till ett fossilfritt samhälle har utvecklingen stannat av. Regeringen får bakläxa av klimatpolitiska rådet för sitt klimatarbete..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Följ med in under Växjös gigantiska tält

I april förra året togs det första spadtaget till Växjös nya stations- och kommunhus. I april i år kläddes byggarbetsplatsen in i ett gigantiskt tält. Nu ungefär halvvägs in i byggprocessen har Smålandsposten tittat in under tältduken där den stora träbyggnaden tar form..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Över 20 döda i bussolycka i Pakistan

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

IFK Grimslöv åkte på ännu en förlust

Redan nedflyttningsklara IFK Grimslöv förlorade mötet hemma på Furuskans mot topplaget Pukebergs BK..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Man hittad död i Gavleån

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.