Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 20 September, 18:00

Blekinge Läns tidning - 11 sep 19 kl. 13:59

Kommunalrådet om Kulturskolan: ”Jättevanskligt att ge frikort”Efter att ha röstat för en avveckling av Kulturskolan i utbildningsnämnden har Sverigedemokraterna nu svängt och vill rädda hela verksamheten. Utspelet kritiseras av kommunalrådet Roger Fredriksson (M). – Jag tycker att det är jättevanskligt att gå in och ge frikort till olika verksamheter..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Kulturskolan, Sverigedemokraterna, Roger Fredriksson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunalrådetom , Kulturskolan, Jättevanskligtatt ge , frikort
YA - 01 jul 14 kl. 09:29

Strid om åtgärder mot koordinator

Det blev politisk strid i kommunstyrelsen om Kimos före detta koordinator. Österlenpartiet ville ge honom frikort när det gäller disciplinära åtgärder. Något som röstades ner.

YA - 09 aug 14 kl. 04:00

Kägelborgarnas Ystad

Foto: ANDERS WIKLUND / TT
Det var bowlingkloten som fick känslorna att svalla när kommunalrådet Kristina Bendz (M) och oppositionsrådet Kent Mårtensson (S) i veckan debatterade i Radio Kristianstad.
Mårtensson lovade en bowlinghall med restaurang som ska locka människor, unga och gamla till det nya aktivitetsparadis som halvmiljardersprojektet med arena och simhall är tänkt att bli.Kristina Bendz lovade att genomföra vad kommunfullmäktige fattat beslut om – en uppskattad kostnad om 15 miljoner kronor för att färdigställa bowling- och restaurangdel.

BT - 29 nov 14 kl. 01:30

Politiker somnar - vill ha gymkort

Socialdemokraterna i Eksjö vill att alla fritidspolitiker ska få frikort till kommunens gym och simhall, uppger Smålands-Tidningen. Frikorten ska ses som uppmuntran till det arbete som politikerna lägger ner, men också se till att politikerna inte somnar vid viktiga sammanträden.- Det är inte ett stort problem och jag säger inte att alla gör det, men det händer då och då att någon nickar till under mötena, berättar kommunalrådet Bertil Granman (S)..

BT - 29 nov 14 kl. 07:04

Politiker vill ha gymkort: "Händer att någon nickar till"

Socialdemokraterna i Eksjö vill att alla fritidspolitiker ska få frikort till kommunens gym och simhall, uppger Smålands-Tidningen. Frikorten ska ses som uppmuntran till det arbete som politikerna lägger ner, men också se till att politikerna inte somnar vid viktiga sammanträden. – Det är inte ett stort problem och jag säger inte att alla gör det, men det händer då och då att någon nickar till under mötena, berättar kommunalrådet Bertil Granman (S).

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Dubbel kvalseger för Orions SM-duo

OK Orion-duon Anton Johansson och Erik Andersson imponerade stort i kvalet på SM i medeldistans genom att vara etta och tvåa i ena kvalheatet..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Misstänkt föremål kunde "orsaka skada"

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Ufo-folk samlade för stormning av Area 51

Flera hundra ufo-entusiaster har samlats i Nevadaöknen för att storma den hemliga försvarsanläggningen Area 51. Hittills har allt gått lugnt till. En kvinna sprang under en bom och greps, men släpptes..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Man allvarligt skadad i lägenhetsbrand

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Börsen slår rekord trots svacka

Trots en global konjunkturnedgång, geopolitisk oro i Mellanöstern, handelskrig mellan USA och Kina och risken för brexit utan utträdesavtal kretsar Stockholmsbörsen sedan några dagar på historiska rekordnivåer. OMXS-index har sedan årsskiftet lyft 20 procent..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Samarbetar för att möta svårare tider

Karlskrona har hamnat på efterkälken, men ser goda möjligheter att komma ifatt städer som Kalmar och Växjö i grannlänen. I fredags vässades också möjligheterna för ett framtida samarbete, betydligt större än i dag..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kurvan visar växling i storlek

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Politikernas resa granskas efter anmälningar

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

De vill veta vad du tycker om konst

I maj genomförde konstnärerna i projektet ”The Arts Dot” en internationell konstutställning i en av Karlskronas gallerior. Nu går de vidare. Inför nästa utställning vill de veta vad allmänheten har för tankar om och attityder till konst..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ömsint och ärligt om Woyzeck

”W” är en skickligt komponerad berättelse som utmanar och upplyser, tycker vår recensent Thomas Kjellgren. Särskilt imponeras han av författarens språkbehandling..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.