YLE > Finland

Wednesday, 18 September, 05:18

YLE - 11 sep 19 kl. 11:05

Åklagaren kräver inget straff åt föraren i Skogbyolyckan - även om föraren befinns skyldig kan han bli ostraffad anser honTingsrätten i Ekenäs fortsatte på onsdagen behandlingen av dödsolyckan i Skogby för två år sedan. Under förmiddagen hörde man beväringar som satt i olycksfordonet och i fordon som körde bakom, men vittnena hade svårt att minnas detaljer..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Skogbyolyckan, Ekenäs, Skogby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åklagaren, kräver, inget, straff, åt, förareni , Skogbyolyckan, även, om föraren befinns skyldig kan han bli ostraffad anser hon
GöteborgsPosten - 26 sep 18 kl. 10:42

Åklagaren: Inget straff för hårt för Madsen

"När jag tittar på Peter Madsen, och det gör jag nu, så ser jag inget straff i lagen som är för hårt för den mannen", säger åklagaren under pläderingen. Ubåtsbyggaren Peter Madsen – som av byretten dömts för mord på journalisten Kim Wall – får sin dom i dag..

UNT - 26 sep 18 kl. 10:40

Åklagaren: Inget straff för hårt för Madsen

"När jag tittar på Peter Madsen, och det gör jag nu, så ser jag inget straff i lagen som är för hårt för den mannen", säger åklagaren under pläderingen..

GöteborgsPosten - 03 nov 15 kl. 20:04

Åklagaren kräver lagens strängaste straff

Åklagaren kräver lagens strängaste straff. Den misstänkte 35-åringens advokat riktade i sin slutplädering kritik mot polisutredningen och pekade mot alternativa gärningsmän.- Viss bevisning är stark, men det finns också förklaringar, säger försvarsadvokat Inger Rönnbäck..

BT - 30 sep 16 kl. 19:06

Åklagaren kräver tio år för man bakom kokainresor

Åklagaren kräver maxstraffet tio års fängelse för en 40-åring som pekas ut som ansvarig för kokainsmuggling från Brasilien till Libanon med kurirer från Borås. Åklagaren kan till och med tänka sig ännu högre straff..

YLE - 29 jan 13 kl. 12:37

Åklagaren kräver vilkorligt fängelse för Wärtsilädirektör

På tisdagen inleddes rättegången mot en tidigare Wärtsilädirektör samt Wärtsiläkoncernen i Österbottens tingsrätt. Direktören står åtalad för grovt givande av muta och koncernen åtalas för samfundsbrott. Åtalet gäller grovt givande av muta mellan åren 1999 och 2001.

YLE - 29 jan 13 kl. 14:36

Åklagaren kräver villkorligt fängelse för Wärtsilädirektör

På tisdagen inleddes rättegången mot en tidigare Wärtsilädirektör samt Wärtsiläkoncernen i Österbottens tingsrätt. Direktören står åtalad för grovt givande av muta och koncernen åtalas för samfundsbrott. Åtalet gäller grovt givande av muta mellan åren 1999 och 2001.

Expressen - 01 jun 17 kl. 17:18

Åklagaren kräver långt straff för barnvåldtäkter

Åklagaren kräver 14 års fängelse för en man i 60-årsåldern som åtalats för en lång rad grova våldtäkter och sexuella ofredanden mot tre barn. Yrkandet kom när rättegången i Skaraborgs tingsrätt avslutades på torsdagen..

YLE - 14 dec 16 kl. 09:19

Åklagaren kräver fängelse för Pekka Perä - Perä säger att styrelsen haft allt ansvar

Åklagaren kräver fängelsestraff för gruvbolaget Talvivaaras vd Pekka Perä samt för bolagets tidigare ekonomi- och finansieringsdirektör. Åklagaren preciserar senare under rättegången hur långa fängelsestraff det bör röra sig om. För den tidigare vd:n Harri Natunen kräver åklagaren kännbara böter.

YLE - 08 apr 15 kl. 16:00

Åklagaren kräver livstid för bluffvårdare

Åklagaren kräver livstidsfängelse för bluffvårdaren som misstänks ha mördat en 84-kvinna. Rättegången mot mannen inleddes på onsdagen. I dag inleddes rättegången mot den 54-årige bluffvårdaren i Salo i Egentliga Finlands tingsrätt.

YLE - 08 dec 14 kl. 10:22

Åklagaren kräver livstid för babymord

I dag inledde tingsrätten i Uleåborg rättegången mot den mamma som misstänks ha dödat fem av sina nyfödda barn. Åklagaren kräver livstids fängelse för kvinnan. Rättegången sker delvis bakom stängda dörrar.

Fler nyheter från YLE

YLE - 10 minuter sedan

Stödbehovet bland unga växer - snart ska också svenskspråkiga barn få hjälp via den nationella telefonlinjen

Antalet anmälningar om vuxna som kontaktar barn via internet i sexuellt syfte ökar, och mobbning via internet likaså. Men är man en svenskspråkig ung som vill ha hjälp och stöd kan det vara svårt att få det på eget modersmål..

YLE - 30 minuter sedan

Kasköpolitiker splittrade inför folkomröstning och fusion: Hellre misär än Närpes

Yle Österbottens enkät visar att fullmäktigeledamöterna i Kaskö är väldigt delade i frågan om en fusion med Närpes. Många är dock beredda att ändra sin åsikt beroende på hur det går i folkomröstningen..

YLE - 30 minuter sedan

Raseborgs enda bank med kvällsöppet och utan avgifter – efter en månad har både restauranger och kunder hittat matsvinnsbanken i Karis

Matsvinnsbanken i Karis har fått en riktig rivstart. Efter en månad har ett tiotal restauranger i Ekenäs, Karis och Pojo hakat på trenden att ta tillvara överbliven mat och ge det till matsvinnsbanken i stället för att slänga maten i soporna..

YLE - 45 minuter sedan

Magasinboden har bytt ägare - stationsområdet i Borgå kan snart livas upp av julmarknad och musikfestival

Antikföremål och konstverk flyttar ut, men om allt går väl kan de ersättas av en julmarknad och kanske en två dagars musikfestival i sommar. Utvecklingen av stationsområdet i Borgå går vidare..

YLE - 7 timmar sedan

Positivt med högskolepengarna, men regeringens förslag för att få fler i arbete kritiseras för orealism

Antti Rinnes regering presenterade sitt första budgetförslag på tisdagen och reaktionerna lät inte vänta på sig. Förslaget fick en del beröm, men också kritik för alltför små satsningar på att öka sysselsättningen..

YLE - 8 timmar sedan

Landskapsdirektör Kaj Suomela: den bästa budgeten på långa tider för Österbottens del

Vasa centralsjukhus fick sin miljon och regeringen vill satsa pengar på att förbättra sträckan mellan Vasa och Seinäjoki. Landskapsdirektör Kaj Suomela är mycket glad över satsningarna..

YLE - 8 timmar sedan

Regeringen vill satsa på sysselsättning och utbildning - och minskar på företagsstöden

Regeringen har fått klart sitt förslag till statsbudget för år 2020. Jämfört med Finansministeriets förslag från augusti föreslår regeringen mera pengar till utbildning och sänkta företagsstöd. Innan budgeten kan träda i kraft måste den godkännas av riksdagen före jul..

YLE - 11 timmar sedan

Regeringen Rinne berättade hur pengarna för utbildning, vård och sysselsättning ska fördelas nästa år

Regeringen har suttit på Ständerhuset i Helsingfors för att komma överens om hur statens pengar ska fördelas. Nu är förhandlingarna klara och resultatet presenterades. Läs Yles live-rapportering från presskonferensen..

YLE - 9 timmar sedan

Massor av spöknät hittades i Bottenhavet

Spöknät fortsätter fånga djur en lång tid, vanligtvis i flera månader, och i världshav i flera år. Det är första gången man i Finland har utrett situationen med spöknät..

YLE - 11 timmar sedan

Regeringen Rinnes berättade hur pengarna för utbildning, vård och sysselsättning ska fördelas nästa år

Regeringen har suttit på Ständerhuset i Helsingfors för att komma överens om hur statens pengar ska fördelas. Nu är förhandlingarna klara och resultatet presenterades. Läs Yles live-rapportering från presskonferensen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.