SR > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:59

SR - 11 sep 19 kl. 13:12

Ministern fåordig om gängkriminalitetsmötePartierna har i dag hållit möte om åtgärder mot gängkriminaliteten. Det är oklart när resultat kan presenteras, men partierna går nu in i vad som beskrivs som en förhandling. – Det finns ett stort antal sakförslag från partierna, säger justitieminister Morgan Johansson (S)..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Morgan Johansson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ministern, fåordigom , gängkriminalitetsmöte

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Kraftiga prishöjningar på bensin och diesel

Ledande drivmedelsbolag höjer priset på bensin med 40 öre per liter..

SR - 2 timmar sedan

MP-reformen: "Gamla tankar som paketerats om"

Miljöpartiets så kallade utvecklingstid som ska införas 2020 härrör från gamla tankar inom partiet om att vi ska arbeta mindre och köpa mindre prylar som förstör miljön, menar Ekots politiska kommentator Fredrik Furtenbach..

SR - 3 timmar sedan

Lövin: Det här är inget friår

Regeringen lägger 200 miljoner kronor nästa år på Miljöpartiets krav om att införa så kallad utvecklingstid, en möjlighet för vissa anställda att ta ledigt för att utbilda sig eller starta eget..

SR - 3 timmar sedan

Cameron anklagar Johnson för att ha farit med osanning

Den förre brittiske premiärministern David Cameron erkände i går i sin första TV-intervju efter folkomröstningen 2016 att han misslyckats med sin viktigaste fråga: Storbritanniens relation till EU..

SR - 3 timmar sedan

260 drunknade – kustbefäl åtalas för dråp

Två befäl från italienska flottan och kustbevakningen åtalas för dråp, efter att de försenat en räddningsinsats på Medelhavet 2013 och därmed orsakat att minst 260 flyktingar drunknade..

SR - 4 timmar sedan

Kommuner tar ekonomiska risker i kampen att synas

Många kommuner använder sig av olika typer av event för att öka besöksnäringen och skapa attraktionskraft för de boende. Men eventen kan också bli kostsamma för skattebetalarna. Enligt en enkät som Ekot har gjort har en tredjedel av alla svenska kommuner tagit ekonomiska risker vid olika typer av event under 2019..

SR - 4 timmar sedan

Bill Gates: Ökande klyftor hotar FN-mål

FN:s hållbarhetsmål inför år 2030 kommer att missas för miljardtals människor, om inte de ekonomiska klyftorna minskas på jorden, hävdar IT-miljardären Bill Gates i en ny rapport från världens största välgörenhetsorganisation..

SR - 4 timmar sedan

Allt fler kvinnliga chefer i landets domstolar

De senaste tio åren har antalet kvinnliga domstolschefer nästan fördubblats, visar statistik från Domstolsverket som Ekot tagit del av..

SR - 5 timmar sedan

Flera valtrötta väljare i Israel

I dag går Israel till ett val som beskrivs som ett ödesval för premiärministern Benjamin Netanyahu. Men det är samtidigt det andra parlamentsvalet på mindre än ett halvår, något som många tycker är onödigt..

SR - 5 timmar sedan

Greta Thunberg prisbelönad i natt

Det har gått ett år sedan media riktade uppmärksamheten mot då 15-åriga Greta Thunberg som sågs regelbundet sitta utanför riksdagen, med en skylt: ”Skolstrejk för klimatet”. Nu, efter en lång segling till USA, mottog 16-åringen Amnestys finaste pris..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.