YLE > Finland

Sunday, 22 September, 22:20

YLE - 11 sep 19 kl. 12:29

Flera åtal väcks för sexualbrottshärvan på Degerö i Helsingfors - ytterligare en person misstänks för grova våldtäkterDen 64-åriga helsingforsaren "Eno" åtalas bland annat för grovt sexuellt utnyttjande av barn och två fall av grov våldtäkt. I samma helhet åtalas också en annan person för liknande brott..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Degerö, Helsingfors, ;Eno

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera åtal, väcksför , sexualbrottshärvan, Degeröi , Helsingfors, ytterligare en person misstänks för grova våldtäkter
YLE - I förrgår: 11:13

Flera åtal i sexualbrottshärvan i Södra Österbotten – den huvudmisstänkte hade flera uppdrag i Töysä församling

Åtal har väckts mot fyra personer i den omfattande barnporrhärvan i Södra Österbotten..

YLE - I förrgår: 11:13

Fyra åtalas i sexualbrottshärvan i Södra Österbotten - den huvudmisstänkte hade flera uppdrag i Töysä församling

Åtal har väckts mot fyra personer i den omfattande barnporrhärvan i Södra Österbotten..

ÖstersundsPosten - 26 feb 13 kl. 20:00

Åtal väcks för kroghärvan

På onsdagen väcks åtal mot 26-åringen som misstänks vara huvudman i kroghärvan kring tidigare O'Learys, enligt åklagaren. Nu har 26-åringen varit häktad i sju månader..

SvD - 01 feb 17 kl. 16:12

Åtal i Telia-härvan försenat – väcks innan sommaren

Ett eventuellt åtal mot de misstänkta i Telias affärer i Uzbekistan är försenat igen – denna gång på grund av att försvaret beviljats respit. Nu siktar åklagaren på att väcka åtal senast innan sommaren..

BT - 28 nov 17 kl. 10:24

Brott: Åtal väcks i stora flytthärvan

Förundersökningen går in på upploppet. I slutet av den här veckan hoppas åklagaren Martin Svensson kunna väcka åtal mot männen bakom Flyttnord..

YLE - 11 sep 19 kl. 12:29

Flera åtal väcks mot mannen som misstänks för sexualbrottshärvan på Degerö - åtalas bland annat för två grova våldtäkter

Den 64-åriga helsingforsaren misstänks bland annat för grovt sexuellt utnyttjande av barn och två fall av grov våldtäkt..

YLE - 25 feb 19 kl. 08:58

Nytt åtal i sexbrottshärvan i Uleåborg - man åtalas för grovt sexuellt utnyttjande av barn och grov våldtäkt

Åklagaren i Uleåborg väcker åtal i ännu ett fall av brott av sexuell natur. Nu har flera åtal väckts i sexualbrottshärvan i Uleåborg..

SVT - 13 sep 17 kl. 15:54

Liga misstänks ligga bakom tusentals dataintrång – kan vara största it-härvan någonsin

Åtal väcks mot liga – kan vara största it-härvan någonsin..

Barometern - 05 apr 18 kl. 16:39

Nya åtal väckta i penningtvätthärvan

Nya åtal väcks nu i den penningtvätthärva som har nystats upp och där en Virserumsman figurerar. Nu är det sex personer som ställs till ansvar för grovt penningtvättbrott..

YLE - 10 sep 12 kl. 05:04

Vehviläinens öde i bostadshärvan avgörs i dag

I dag avgörs ödet för Finnairs verkställande direktör Mika Vehviläinen. Under förmiddagen klarnar det nämligen om biträdande riksåklagaren väcker åtal Vehviläinen i den skandalomsusade bostadshärvan med pensionsförsäkringsbolaget Ilmarinen. Utvecklingsminister Heidi Hautala (De Gröna), som har ansvar över statsbolagen, har meddelat att Vehviläinen måste lämna sin post om det väcks åtal mot honom.

Fler nyheter från YLE

YLE - 7 timmar sedan

Ett helvete

Svenska Yle har bett publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning i samband med värnplikten. Flera av läsarberättelserna visar att värnpliktstiden har satt djupa spår i många. Dem hittar du här.

YLE - 7 timmar sedan

Svenska Yle granskar värnplikten - dela med dig av din berättelse

Svenska Yle har publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning. Här kan du skicka in din egen berättelse..

YLE - 7 timmar sedan

Tankar om utbildningen

Svenska Yle har bett publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning i samband med värnplikten. I samband med det här har många också skickat in sina tankar om värnpliktsutbildningen. De inskickade texterna hittar du här.

YLE - 7 timmar sedan

Valmöjligheterna är färre för svenskspråkiga - en finlandssvensk värnpliktig hamnar med största sannolikhet i Dragsvik

Ungefär 90 procent av de svenskspråkiga som väljer militärtjänst tjänstgör i Dragsvik. Premiärlöjtnant Tom Sundell säger till Svenska Yle att valmöjligheterna för de svenskspråkiga är färre än för de finskspråkiga. - I princip kan man säga på det sättet.

YLE - 7 timmar sedan

Rötägg

Svenska Yle har bett publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning i samband med värnplikten. Under kategorin "rötägg" samlar vi berättelser där enskilda personer betett sig illa. Skicka in din egen berättelse här..

YLE - 7 timmar sedan

Gamla berättelser

Svenska Yle har bett publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning i samband med värnplikten. Flera av läsarberättelserna visar att värnpliktstiden har satt djupa spår i många. Andra har väldigt positiva minnen, viktiga lärdomar och långa vänskapsband.

YLE - 7 timmar sedan

<3 Värnplikten

Svenska Yle har bett publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning i samband med värnplikten. Många av er har också skickat in berättelser om hur ni trivdes bra, fick vänner och lärdomar för livet. De berättelserna publicerar vi här.

YLE - 7 timmar sedan

Tiden i militären har satt djupa spår i många - här är de 100 första läsarberättelserna

Svenska Yle har bett publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning i samband med värnplikten. Nästan 200 berättelser har redan skickats in. Nu publicerar vi de första..

YLE - 7 timmar sedan

Jakob vägrar vara en del av reserven trots att han gjort militärtjänstgöring: "Enda orsaken till att jag gjorde lumpen var tjänstgöringstiden"

Sedan år 2015 har reservister i Finland kunnat vägra reserven och efter en kurs på civiltjänstcentralen komma in i civilregistret. Det stora intresset för att bli civil igen tog personalen i Lappträsk på säng. Nu har läget stabiliserats..

YLE - 7 timmar sedan

Staden ville bekämpa vresrosor med giftet glyfosat – invånarna stoppade planerna och rensar nu parkerna för hand med talkokraft

Då Pargas stad meddelade att man kommer att använda sig av växtgiftet gyfosat mot den invasiva växten vresros uppstod en folkstorm i Pargas. Invånarna ville inte ha giftet i sina parker där barnen leker..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.