Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 21 September, 20:04

Helsingborgs Dagblad - 11 sep 19 kl. 13:03

Stadsanställda kan dricka lokalt kaffeLandskronabaserade Walters kaffe har landat en miljonorder och vill expandera uppåt landet..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Walters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stadsanställdakan , dricka, lokalt, kaffe
Nyan - 30 nov 17 kl. 12:16

Många stadsanställda utsätts för trakasserier

Cirka 175 anställda inom Mariehamns stad anser att det förekommer trakasserier på arbetsplatsen konstaterar Socialdemokraterna som kräver att stadsledningen vidtar åtgärder. – Vi vidtar redan åtgärder, säger personalchefen.
I stadens nya jämställdhets- och likabehandlingsplan ingår en undersökning från 2015 om hur personalen upplever sin arbetsplats.

YLE - 18 jan 18 kl. 18:27

Stadsanställda i Jakobstad kan få behålla sin lunchförmån

Det ser ut som om stadens anställda i Jakobstad trots allt får behålla sin lunchförmån. Och nu får också personalen ge sin åsikt om saken..

HBL - 20 mar 14 kl. 23:00

Jäv ger anställda olika sits

Vissa av de ledande tjänstemännen i Raseborg och till och med makarna och de närmaste anhöriga till några av dem berörs inte av de förestående samarbetsförhandlingarna i staden.Målet är att minska antalet årsverken i Raseborg med hundra inom loppet av 2014 och 2015.
Formuleringen av beslutet i stadsstyrelsen den 3 mars kan väcka stor förundran – står inte alla stadsanställda på samma startlinje när förhandlingarna inleds?

YLE - 05 aug 13 kl. 10:34

En dag som stadsanställd i Esbo

Ifall du bor i Esbo har du nu chansen att på nära håll se hur vardagen ser ut för stadens anställda. Under Esbodagen den 31 augusti kan erbjuds nämligen invånarna möjligheten pröva på jobbet som bibliotekarie, städare eller köksanställd. Tjänsterna finns på Leva och bo-seniorcentret i Köklax, Hagalunds kulturcentrum, i Esbovikens simhall, affärsverket Esbo stadsteknik samt biblioteken i Sello, Iso Omena, Hagalund och Esboviken.

YLE - 15 jan 14 kl. 14:15

Ingen vill bo i Ackas men alla vill bo i Grankulla

Enligt en färsk invånarenkät är Grankulla den stad man allra helst bor i medan staden Ackas hamnar längst ner på listan. I undersökningen har man har tittat bl.a.

YLE - 27 maj 14 kl. 14:56

Flitiga cyklister vid Lojo stad vann pris

Lojo stad vill uppmuntra Lojoborna att cykla, promenera och flitigt använda sig av kollektivtrafik särskilt för kortare sträckor. Som ett startskott på kampanjen ordnade Lojo stad en temadag för de stadsanställda där alla uppmuntrades cykla till jobbet. Under kampanjdagen den 13 maj cyklade 116 anställda vid staden till jobbet.

YLE - 18 okt 13 kl. 14:49

Vasaborna är nöjda över bonusbortfall

Nya vägar, refuger och parker i alla ära. Men Vasa stad borde prioritera bättre. Det tycker Vasaborna.

Kristianstadsbladet - 23 sep 14 kl. 10:23

Strejk stoppar trafik i Helsingfors


I dag står metron och spårvagnarna stilla i Helsingfors. Anledningen är att cirka 6 000 stadsanställda strejkar i protest mot planer på att bolagisera delar av stadens verksamheter.Enligt Trafikverket i Finland löpte morgonens rusningstrafik väl på de stora infartslederna till huvudstaden, trots strejken.

BT - 23 sep 14 kl. 10:23

Strejk stoppar trafik i Helsingfors

I dag står metron och spårvagnarna stilla i Helsingfors. Anledningen är att cirka 6 000 stadsanställda strejkar i protest mot planer på att bolagisera delar av stadens verksamheter. Enligt Trafikverket i Finland löpte morgonens rusningstrafik väl på de stora infartslederna till huvudstaden, trots strejken.

BT - 23 sep 14 kl. 16:41

Trafikstrejken i Helsingfors till AD

Effekten av metro- och spårvagnsstrejken i Helsingfors blev inte så besvärlig som befarats, bedömer Trafikverket. Kommunarbetsgivarna KT anmäler strejken till arbetsdomstolen.Cirka 6 000 stadsanställda strejkade på tisdagen i protest mot planer på att bolagisera delar av stadens verksamheter.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Gélinas sköt sönder sin målnolla: ”Det var en fantastisk laginsats”

Backen tryckte in målet som tog Rögle tillbaka in i matchen..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Man svårt skadad i fyrhjulingsolycka

En man har skadats svårt i en fyrhjulningsolycka utanför Sundsvall. Han är förd till sjukhus med ambulans. Olyckan inträffade vid klockan tre på eftermiddagen då mannen ska ha kört in i ett hinder, vält med fyrhjulingen och sedan voltat utför en slänt,.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Moget Rögle J20 besegrade Karlskrona

Målmässigt jämnt trots spelmässig dominans..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fagemo återvänder till Frölunda

Det blir spel i Frölunda för Samuel Fagemo även denna säsong. NHL-klubben Los Angeles meddelar att man väljer att låna ut 19-åringen till den regerande SHL-mästaren. Fagemo var en del av förra säsongens mästarlag.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Diskrimineringslagen ska utredas

Justitierådet Thomas Bull ska utreda hur tillsynen av diskrimineringslagen kan bli mer effektiv. Som skäl till utredningen anges att arbetsgivare i dag har för dålig kännedom om lagen. Regeringen vill se skarpare sanktioner mot dem som inte följer diskr.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Eskilsminne fick nöja sig med oavgjort

Släppte in sent kvitteringsmål mot Torn..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Det här beskedet kan Rögle bygga sin säsong på

HD:s krönikör om ett lag som började i rätt ände för att vända en motgång..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Nytt fastighetsbolag bygger hyresrätter i Kattarp

Helsingborgare köper mark i Kattarp för att bygga 34 lägenheter..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fyra medaljer avslutade historiskt EM

Mästerskapet i Helsingborg blev en stor succé för Sverige..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Dubbla skrällar i SDHL – mästarna på fall

Det var skrällarnas eftermiddag i damhockeyligan SDHL. Förra säsongens finalpar, Luleå och Linköping, åkte båda på oväntade smällar. AIK vann över mästarlaget Luleå med 2–1 och Göteborg kopierade de segersiffrorna mot Linköping.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.