SR > Nyheter

Sunday, 22 September, 18:08

SR - 11 sep 19 kl. 12:56

Viktigt vittnesmål i Torell-rättegångenIdag fortsatte rättegången om dödsskjutningen av Eric Torell i Stockholm förra året. Under förmiddagen har ett viktigt vittnesmål gåtts igenom..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Torell, Eric Torell, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigt, vittnesmåli , Torell-rättegången

Fler nyheter från SR

SR - 45 minuter sedan

Fransk miljöaktivist: Vi vill se förändring i praktiken, Macron

Denna söndag är det bilfri dag i Paris, den tredje dagen i rad av manifestationer för ett renare klimat i Frankrike. Men gårdagens demonstration med klimatrörelsen och de gula västarna urartade delvis på grund av närvaron av militanta aktivister i demonstrationståget..

SR - 30 minuter sedan

Demokrat: ”Värsta brottet mot hur en president får agera”

Den politiska striden i USA om huruvida president Trump försökt pressa Ukrainas ledare att utreda den demokratiske presidentkandidataspiranten Joe Biden och dennes son har nu nått stormstyrka. Trump förnekar anklagelserna men demokratiska politiker menar att det här kan vara det allvarligaste exemplet på maktmissbruk från en president i landets historia..

SR - 2 timmar sedan

Budgetförslag om sänkt arbetsgivaravgift kritiseras

Regeringens förslag om en sänkning av arbetsgivaravgiften för unga kritiseras av ekonomer för att vara slöseri med skattepengar. Sänkningen, som kostar 6 miljarder kronor har samma problem som den sänkning som Alliansregeringen genomförde för drygt 10 år sedan..

SR - 3 timmar sedan

Stena Impero kan vara nära att släppas

Mycket talar för att det svenskägda tankfartyget Stena Impero, som beslagtogs i somras av Iran, kan komma att släppas inom kort, kanske redan idag. Företrädare för rederiet Stena Bulk säger till Ekot att bolagets vd Erik Hånell är på väg till regionen med anledning av att fartyget ska släppas..

SR - 4 timmar sedan

Thomas Cook riskerar konkurs redan imorgon

Under söndagen pågår ett möte i London för att försöka rädda ett av världens största reseföretag Thomas Cook undan konkurs. Bolaget äger bland annat svenska Ving. Om man vid mötet idag inte når en lösning kan konkursen för Thomas Cook vara ett faktum redan imorgon..

SR - 5 timmar sedan

FN orsakar stora utsläpp – protest bland anställda

FN:s verksamheter orsakar lika mycket koldioxidutsläpp som ett mindre land, som Malta eller Liberia. Nu kräver över 1000 anställda inom organisationen att man ser över sina utsläpp..

SR - 6 timmar sedan

Människor i Ryssland kraftsamlar för klimatet

I dag mobiliseras det till en klimatprotest på mer än 20 orter i Ryssland. I Moskva fick man inget tillstånd – alla demonstranter hänvisades till en undanskymd liten plats inne i skogen i den enorma Sokolniki-parken..

SR - 8 timmar sedan

”Svenska resenärer behöver inte oroa sig”

Den brittiska resejätten Thomas Cook, som bland annat äger svenska Ving, riskerar att gå i konkurs om företaget inte får in 2,2 miljarder kronor inom kort. Men enligt kommunikationschef Fredrik Henriksson behöver svenska resenärer inte oroa sig..

SR - 9 timmar sedan

Rohani: Utländska trupper skapar osäkerhet

Irans presiden Hassan Rohani säger idag att närvaron av utländska trupper vid Persiska viken skapar osäkerhet där..

SR - 9 timmar sedan

Tanzania delar inte information om Ebola

Tanzania delar inte med sig av information av misstänkta ebolafall, enligt Världshälsoorganisationen WHO..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.