Skånskan > Nyheter

Tuesday, 17 September, 17:12

Skånskan - 11 sep 19 kl. 12:30

Humorkalas på turnéNÖJE Johan Glans, Marika Carlsson, Karsten Torebjer och Johanna Wagrell. Där har du namnen som i år gör Humorkalaset Christmas.I somras gjordes showen Humorkalaset i Dalhallas kalkbrott med bland andra Johan Glans, Marika Carlsson och Jesper Rönndahl. I höst och vinter blir det en förlängning av showen, en julturné som fått titeln Humorkalaset Christmas. Medverkar under turnén gör Johan Glans, Marika Carlsson, Karsten Torebjer, Johanna Wagrell samt lokala komiker på varje plats.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
NÖJE Johan Glans, Carlsson, Torebjer, Johanna Wagrell, Humorkalaset Christmas, Humorkalaset, Dalhallas, Johan Glans, Jesper Rönndahl, Wagrell, Dalhalla, Sverige, Gävle, Skåne, Helsingborg, Slagthuset, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Humorkalas, turné
Blekinge Läns tidning - 17 aug 16 kl. 16:31

Skrattfyllt humorkalas stundar

Det får aldrig bli tyst. Det är enda regeln under årets Humorkalas, som får premiär i Bräkne-hoby till helgen..

YLE - 07 nov 15 kl. 09:00

Vill ditt barn träffa BUU-klubbsledarna? BUU-turnén sparkar i gång i Österbotten

Den årliga turnén inleds med en sväng i Österbotten 11–14.11, där det blir elva shower och BUU-dagen i Korsholm innan BUU-gänget styr kosan söderut. Staffan Gräsbeck, Eva Fyrqvist och Jontti Granbacka är alla med på turnén.

Skånskan - 26 maj 18 kl. 09:00

GES på turné: ”Äldre och minde ängsliga”

Vad packar Anders Glenmark, Thomas Orup Eriksson och Niklas Strömstedt ner i väskan när de ger sig ut på sin första gemensamma turné på 15 år? Och vad ska de göra i turnébussen när de far runt mellan 18 spelställen?
Vi fick en pratstund med GES som nu laddar för sin stora sommarturné som bland annat innehåller fyra konserter i Skåne.

Magazin24 - 24 apr 13 kl. 11:54

På turné med Robert Wells

Till vardags är Niclas Ericsson musiklärare på Musikskolan i Köping, där han lär elever spela bleckblåsinstrument som trumpet, tuba och trombon. Denna vecka befinner han sig dock i Norge, där han spelar trumpet på Robert Wells nya kulturhusturné. Niclas Ericson har undervisat många elever på Köpings Musikskola under de senaste åren.

Dagen - 06 sep 11 kl. 03:00

Intohimo bloggar från bandets gemensamma USA-turné med Blindside

I kväll spelar Blindside och Intohimo i Chicago. Banden är på en dryga tre veckor lång gemensam USA-turné som omfattar sammanlagt sjutton spelningar. Nu är det också möjligt för dig att få en direktrapport från turnén genom Intohimo som bloggar exklusivt för Ikon1931.

Nyheter 24 - 11 sep 13 kl. 14:18

"Jag fick det i ett mejl ? att jag var en skam för Sverige"Turnédatum

STOCKHOLM. Soran Ismail och Magnus Betnér är utan tvivel två av Sveriges mest framgångsrika komiker och snart ger de sig också ut på en gemensam turné, döpt till "En skam för Sverige". Men vem är det egentligen som är skammen??

Nyheter 24 - 26 sep 13 kl. 14:24

Kristoffer Appelquist om nya turnén och om att uppträda i fängelseTurnéschemaOm att vara på turnéOm att twittra

Kristoffer Appelquist har precis inlett sin turné "Drömmen om Amerika", en turné som kommer att ta honom ungefär överallt i landet. Men innan det så värmde han upp som en svensk Johnny Cash.? Jag har gjort några tjuvföreställningar, bokstavligen talat, två på Kumla och sen har jag gjort en på Lunds humorfestival.

Skånskan - 11 jun 18 kl. 11:42

MSO hemma igen efter succéturné

Som första svenska orkester framträdde Malmö symfoniorkester på Elbphilharmonie i Hamburg under sin nyligen avslutade Europaturné. Den nyss hemkomna orkestern har många fina minnen med sig hem.I början av juni gav sig Malmö symfoniorkester ut på en succéartad Europaturné med fyra stopp på några av de finaste konsertsalarna i Europa; Semperoper i Dresden, Queen Elisabeth Hall i Antwerpen, Het Concertgebouw i Amsterdam och Elbphilharmonie i Hamburg med konserten Fausts fördömelse.

Kristianstadsbladet - 24 mar 11 kl. 05:02

Triss i turnépremiär

Noll hål och stundande genrep inför turnépremiären.
-Inga hål. Och jag har en sådan fin mun ?

YLE - 24 okt 13 kl. 12:01

Vasamusiker hyllar Pink Floyd med turné

Vasamusiker kommer att hylla Pink Floyd med en turnerande konsert i november. Det är gruppens legendariska skiva "Dark side of the Moon" som är inspirationen till konserten. Två av frontfigurerna i turnén är Hippi Hovi och Stefan "Kilju" Lindblom.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

125 kvadratmeter stort hus i Skurup sålt

Skurup Johan Erik Mattias Nyström, 40, och Linda Nilsson, 41, är nya ägare till huset på adressen Oskarsgatan 2 i Skurup. Husets byggår är 1953 och det har en boyta på 125 kvadratmeter. Säljare är Birgitta Brodd.

Skånskan - 30 minuter sedan

Taylor Swift till Roskilde

Nöje Den amerikanska sångerskan Taylor Swift är klar för Roskildefestivalen nästa sommar.I ett pressmeddelande från konsertarrangören meddelas att Taylor Swift kommer att stå på den Orangea scenen den 1 juli.
Spelningen blir stjärnans första någonsin i Danmark.

Skånskan - 30 minuter sedan

MP vill har bilfria zoner runt skolorna

lund Miljöpartiet i Lund vill ha bilfria zoner runt grundskolorna i kommunen.
– Det handlar om lika delar trafiksäkerhet och barnens hälsa. Diabetes och fetma går allt längre ner i åldrarna, säger miljöpartistiska kommunalrådet Karin Svensson Smith.

Skånskan - 15 minuter sedan

Vill ha fler övervakningskameror

lund Polisen i Lund jobbar nu med de tips och övervakningsfilmer som finns i anknytning till helgens explosion vid en livsmedelsbutik på Stora Södergatan. Någon misstänkt finns ännu inte.
Kommunstyrelsens ordförande Philip Sandberg (L) överväger nu att införa ökad kamerabevakning.

Skånskan - 45 minuter sedan

Företaget anmäldes av deras kund

löddeköpinge En kvinna var missnöjd med sitt husbilsköp och anmälde företaget till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) samt begärde att köpet skulle hävas.
ARN menar att bolaget inte brustit i konsumenträttsligt hänseende och avslår konsumentens krav.Det var i juni 2018 som en kvinna från Eslöv köpte en husbil samt tält av ett företag i Löddeköpinge.

Skånskan - 1 timme sedan

Ärlig om misslyckandet

Storbritanniens före detta premiärminister David Cameron gav häromdagen sin första intervju efter brexitomröstningen. Kritiken mot efterträdaren Boris Johnson var hård. Cameron påpekade att Johnson och Michael Gove ljugit för väljarna om kostnaden för EU-medlemskapet.

Skånskan - 1 timme sedan

Politiker, inte kritiker

Egentligen är inte lilla Sölvesborgs beslut om att bara köpa ”klassisk tidlös” konst värt den åsiktsstorm som härjat i riksmedier. Det finns i princip inga pengar att köpa konst för.
Det kliar ändå i fingrarna eftersom det är ett så bra exempel på ett område som politiker ska låta bli.

Skånskan - 1 timme sedan

9-åring biten av hund

TECKOMATORP En nioårig pojke fick bitskador sedan en hund gått till attack mot honom i Teckomatorp i förra veckan.Några pojkar stod och pratade på en cykelväg när en hundägare kom gående med tre hundar.
Två av dess sprang lösa, den tredje var kopplad och när ägaren, en man i 50-årsåldern, passerade pojkarna gjorde den kopplade hunden ett utfall och bet pojken i höften.

Skånskan - 1 timme sedan

Gick in och stal laddare

SVALÖV Två bilar parkerade på Teckomatorpsvägen i Svalöv har utsatts för inbrott.
Detta inträffade natten mot måndagen och sedan gärningsmän tagit sig in hittades två laddare, traktamentehandlingar och bilnyckel som man tog..

Skånskan - 1 timme sedan

Slog sönder front på bil

SVALÖV En bilägare i Svalöv blev inte så glad när han kom ut för att köra iväg.
Under natten hade någon eller några sysselsatt sig med slå i sönder fronten på bilen.
Incidenten inträffade på Göjegatan och brottet rubriceras som skadegörelse..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.