SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 16 September, 08:09

SmålandsPosten - 11 sep 19 kl. 12:49

Socialnämnden kan få mer klirr i kassanGenom att höja vissa avgifter inom vård- och omsorgen räknar socialnämnden med att öka sina intäkter med mellan 1,5 till 2 procent..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Socialnämndenkan , , mer, klirri , kassan
Skånskan - 28 sep 15 kl. 06:00

Socialnämnden begär mer pengar

HÖRBY Socialnämnden vill ha mer pengar till 2016. Man har enhälligt beslutat att äska om 291 miljoner kronor i budgetram till nästa år.
Det är 32,9 miljoner mer än vad som finns i årets budget.

LV - 25 apr 17 kl. 15:45

Socialnämnden får mer pengar – stora utgifter befaras dock i framtiden

Socialnämnden i Hultsfred får drygt 2,1 miljoner extra att röra sig med nästa år. Men samtidigt flaggar man för att det finns behov av ytterligare tre miljoner kronor under 2018. Plus att man tar höjd för att ytterligare platser kommer att behövas i särskilt boende..

Hela Gotland - 22 mar 17 kl. 17:01

Socialnämnden kliver fram och ber om mer pengar

Socialnämnden äskar om mer pengar för att klara sin ekonomi..

Trelleborgs Allehanda - 10 aug 17 kl. 00:01

Socialnämnden kräver mer pengar

Socialförvaltningens förslag att avveckla Akka och Gröningen stoppades av nämnden. Istället begär man mer pengar för att täcka underskott..

Barometern - 04 maj 17 kl. 16:05

Socialnämnden får mer pengar i kompensation

Socialnämndens budgetram för i år utökas med 1,5 miljoner kronor..

Skånskan - 05 feb 19 kl. 15:00

Sex miljoner plus för socialnämnden

Höör Siffrorna för 2017 hamnade på minus 17 miljoner kronor och i september slog socialnämnden larm till kommunstyrelsen om röda siffror även 2018. Men nu är förra årets bokslut färdigt – och det visar ett överskott på sex miljoner kronor.
– Jag hade lite svårt att tro på det, säger socialchef Ewa Näslund om siffrorna.

SmålandsPosten - 18 okt 14 kl. 08:57

Socialnämnden vill ha sju miljoner extra

På bara en månad har socialnämnden i Älmhults väntade underskott växt med 1,5 miljoner kronor. Totalt väntas nämnden gå 13 miljoner kronor back under 2014. Nu vill nämnden ha sju miljoner extra för att klara nästa års budget.

SmålandsPosten - 18 nov 14 kl. 06:28

Socialnämnden vill ha 6 miljoner extra

Socialnämndens ekonomiska rapport pekar på att det blir ett minusresultat även i år. Läget ser inte ut att förbättras till nästa år och nu äskar nämnden 6,1 miljoner kronor extra i budgeten för 2015. Prognosen pekar på att det i år blir ett minus i budgeten för socialnämnden med 4,5 miljoner kronor.

Skånskan - 27 dec 18 kl. 15:00

Tajt budget för socialnämnden

HÖÖR Socialnämnden i Höör har fått tillbaka sin budget från kommunfullmäktige. Alliansen har lagt ytterligare 500 000 kronor i besparingar utöver de två procent som tidigare var beslutade.
– Det är väldigt tajt.

SmålandsPosten - 12 maj 14 kl. 06:25

Socialnämnden lägger minusbudget för 2015

Socialnämnden i Uppvidinge riskerar ett underskott i budgeten i år men får inte heller finanserna att gå ihop för 2015. Nämnden har nu tagit beslut om budget för 2015 som ligger på minus fem miljoner kronor. – Vi har kommit fram till att vi vill lägga en budget som är realistisk, och det är viktigt att vi gör det, annars är det ett fuskarbete.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ny miljonförlikning efter dieselgate

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Beyoncé gör tv om "Lejonkungen"-skiva

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Masstämd läkemedelsjätte ansöker om konkurs

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Rånare band pizzeriaanställd

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Torellrättegången går mot sitt slut

Rättegången mot de tre poliser som åtalats för brott i samband med dödsskjutningen av 20-årige Eric Torell går in i slutfasen. I dag inleder åklagare och försvar sina pläderingar, där de kommer att sammanfatta bevisningen och argumentera för respektive syn på saken..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Johnson möter Juncker om brexit

I helgen jämförde han sin nation med seriefiguren Hulken. I dag får vi se om Boris Johnson kan leva upp till det. Efter allehanda möten på tjänstemannanivå höjer Storbritanniens premiärminister brexitförhandlingarna till högsta nivå..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Storstrejk inledd på GM

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hattrick för Zlatan i Galaxys målfest

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Byggbolag dukar under efter fiber-racet

Flera byggbolag som installerar fiber har tvingats ansöka om konkurs. Pressade priser och uteblivna betalningar hotar branschen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Inget uppsving för lärarutbildningarna

Universiteten och högskolorna satsar på olika sätt för att locka fler till lärarutbildningarna. Ändå minskade antalet antagna i höst, och till hälften av utbildningarna fanns ingen konkurrens alls om platserna. Trots detta avråder lärosätena från en stor, resurskrävande reform..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.