BT > Nyheter

Saturday, 21 September, 04:33

BT - 11 sep 19 kl. 12:48

Döms till fängelse efter misshandel på KullabergEn man i 20-årsåldern slog ner och sparkade på en person under en festkväll på Kullaberg i Överlida. Nu döms han till fängelse..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Kullaberg, Överlida

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dömstill , fängelseefter , misshandel, Kullaberg
GT - 21 aug 19 kl. 22:30

Döms till fängelse – misshandel filmades

Två personer misshandlades på en lägenhetsvind på grund av en narkotikaskuld.Händelsen filmades och lades senare upp på Snapchat.Nu döms två gärningsmän, 17 respektive 24 år gamla, för brottet.

YA - 25 jun 14 kl. 09:14

Skärpta straff för misshandel

De två män i 25-årsåldern som av Ystads tingrätt tidigare dömts till fängelse för misshandel av flera personer i Sjöbo får sina straff skärpta i hovrätten. Hovrätten dömer dem för ytterligare ett fall av misshandel.
Domen från Ystads tingsrätt föll i oktober förra året och gällde tre fall av misshandel samt ett fall av brott mot knivlagen.

BT - 21 dec 12 kl. 14:53

Kullaberg i konkurs

Fastighetsbolaget bakom Kullaberg är försatt i konkurs.
? Men jag tror inte att sista ordet är sagt.

BT - 21 dec 12 kl. 14:53

Kullaberg försatt i konkurs

Fastighetsbolaget bakom Kullaberg är försatt i konkurs. ? Men jag tror inte att sista ordet är sagt.

Kristianstadsbladet - 11 apr 13 kl. 10:46

Krav på strängare straff för misshandel vid hämnd

Som hämnd för en misshandel trängde männen sig in i en bostad och misshandlade två personer. Nu överklagar åklagaren domarna.
På nyårsnatten 2012/2013 misshandlades en 26-åring av två män på en fest.

Kristianstadsbladet - 01 jul 13 kl. 17:51

Fängelse för misshandel av sambo och barn

Mannen misshandlade både en av sina söner och sin sambo under en längre tid. Även sambons mamma utsattes för misshandel vid ett tillfälle. Nu har mannen dömts till tio månaders fängelse.

SmålandsPosten - 10 jul 14 kl. 15:20

Mordåtalad Laganbodöms för misshandel

51-åringen misstänktes för att ha mördat en kompis i Lagan. Men mordåtalet höll inte. Nu döms han i stället till två års fängelse för misshandel.

Sydsvenskan - 26 sep 15 kl. 04:00

Nu är det dags att köra bort golfarna från Kullaberg

Varje gång jag går på Kullaberg, på den västliga sidan, förvånas jag över att en golfbana får breda ut sig här, i detta så säregna och storslagna landskap. Ja, den anlades förstås för länge sedan, 1943, i en tid då man ännu tillät att också omistlig miljö exploaterades. Men i dag är det annorlunda, medvetenheten om naturens värde är större.

Helsingborgs Dagblad - 27 sep 15 kl. 13:30

Nu är det dags att köra bort golfarna från Kullaberg

Varje gång jag går på Kullaberg, på den västliga sidan, förvånas jag över att en golfbana får breda ut sig här, i detta så säregna och storslagna landskap. Ja, den anlades förstås för länge sedan, 1943, i en tid då man ännu tillät att också omistlig miljö exploaterades. Men i dag är det annorlunda, medvetenheten om naturens värde är större.

Skånskan - 20 apr 18 kl. 14:00

Lyxbilsaffär ledde till grov misshandel

STAFFANSTORP En lyxbilsaffär som gick fel ledde till att fyra Malmökriminella dök upp i bilhallen i Staffanstorp, misshandlade bilhandlaren och hotade både honom och en anställd.
Alla fyra åtalade döms nu till fängelsestraff, den mest hårdföre får tre år.Bakgrunden till misshandeln var försäljning av en lyxbil, en Maserati Levante värd 800 000 kronor.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Förr var jag stolt över att heja på Elfsborg

Det blir ingen ordning på Elfsborg så länge klubbchefen får vara kvar, skriver Trogen medlem..

BT - 30 minuter sedan

Bor pojken med guldbyxorna i Mark?

Det politiska styret i Mark drar på sig onödiga kostnader som riskerar att urholka kommunens ekonomi och möjligheterna att klara de investeringar som vi står inför, anser M och KD..

BT - 30 minuter sedan

Något unket pågår i Socialdemokraterna

Varför tystas inte dessa odemokratiska personer ner av goda demokratiska personer i det socialdemokratiska partiet, undrar skribenten..

BT - 30 minuter sedan

Hermansson: Vilket ansikte vill M och KD visa?

Om ”Sölvesborg” är framtiden, vad kommer det att göra med bilden av vad för slags partier Moderaterna och Kristdemokraterna vill vara?.

BT - 30 minuter sedan

Hårda tag är allt annat än gratis

Det finns ett egenvärde med en bred partiöverenskommelse om akuta insatser mot gängvåld och organiserad brottslighet. Det förutsätter att regeringen är lyhörd och att oppositionen för sin del inte gör de nödvändiga kompromisserna till en ursäkt för att hoppa av..

BT - 1 timme sedan

Konst som rör sig mellan gränser och identiteter

Spillror av sönderbombade kurdiska bostäder, bleknande namn av den turkiska diktaturens offer och en humoristisk berättelse om varför Etiopiens version av helvetet är att föredra. Det är något av allt det som möter besökaren i Borås Konstmuseums nya utställning. .

BT - 2 timmar sedan

USA-soldater till Saudiarabien

BT - 2 timmar sedan

Brott: Hittade narkotika och knogjärn i bil

En ung man misstänks ha kört bil i Borås påverkad av både alkohol och narkotika. I fordonet fann polisen bland annat ett knogjärn..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.