Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 16 September, 14:49

Dagensanalys.se - 11 sep 19 kl. 12:44

Snart får din iPad nytt liv med iPad OSKonkurrensen från Microsoft Surface Pro har börjat irritera Apple, som nu tar efter. Det var för någon månad sedan som vi skrev för första gången om iPad OS som har fått ett lanseringsdatum. Den 30 september är dags att ge din iPad ett helt nytt liv. En padda är idag inte smartare än en mobil. Du kan göra det som mobilen redan kan, fast på en större skärm.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
iPad, iPad OS, Microsoft Surface Pro, Apple, Snart, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snart får din iPad, nytt, livmed , iPadOS
YLE - 18 nov 14 kl. 12:00

Seriekarikatyrer får nytt liv

Under 20 år kunde Vasabladets läsare, och senare också Västra Nylands och Åbo Underrättelsers läsare, låta sig roas av den dagspolitiska serien Folkets Dagblad. Nu när det snart gått tre år sedan upphovsmannen Leif Sjöströms bortgång går serien in i ett nytt skede. Karikatyrerna Ole Norrback, Ulla-Maj Wideroos, Stefan Wallin och Håkan Malm samlas på Wasa Teaters scen för att än en gång fundera på hur det ska gå för kustsvenskarna.

HBL - 31 dec 13 kl. 05:00

Nytt liv i gamla Norvahuset

Fastigheten på Kungsgatan 9 har köpts upp av Ab Tork Tek Oy som för tillfället renoverar huset. Avsikten är att fastigheten skall kunna tas i bruk nästa sommar. Den kolossala byggnaden på Kungsgatan nio har stått tom och tyst i närmare två år.

Sydsvenskan - 01 maj 16 kl. 07:56

Cirkuslejon får nytt liv i Sydafrika

De före detta cirkuslejonen hälsade sina förfäders hemland med jättevrål. 33 lejon som flugits från Peru och Colombia har landat i Johannesburg i Sydafrika där de ska få ett nytt liv.Djuren tycktes må bra även om de var lite oroliga efter den långa flygresan, enligt Jan Creamer på djurrättsorganisationen ADI som organiserat transporten.

Computer Sweden - 17 feb 12 kl. 08:34

Falsk Ipad laglig, äkta Ipad olaglig

Kinesiska polisen konfiskerar Apples Ipad. Apple beskylls för varumärkesintrång..

YLE - 03 okt 14 kl. 04:27

Ett helt nytt liv i Kronoby

Att leva i jordanskt flyktingläger var som att dö långsamt varje dag. Det säger syrierna Abeer och Akram Alzoubi. De kom som kvotflyktingar till Kronoby för drygt en månad sedan.

Supermiljöbloggen - 01 jun 15 kl. 00:03

Efter brandkatastrofen spirar nu nytt liv

Efter regn kommer solsken, sägs det. Branden i Västmanland som förra året ödelade närmare 15 000 hektar mark har gett plats åt nya växter och djur. Ekosystem med en biologisk mångfald utöver det vanliga börjar nu spira i de brandhärjade skogarna.

SvD - 24 maj 11 kl. 12:03

Humorprogram får nytt liv på svt.se

Humorprogram får nytt liv på svt.se.

SVT - 26 sep 11 kl. 23:19

HIF:s klubbdirektör: "Klubben har fått ett nytt liv"

HIF:s klubbdirektör: "Klubben har fått ett nytt liv".

DN - 30 okt 12 kl. 14:33

Saab 9?3 kan få nytt liv

Saab 9?3, bilen med nio liv, tycks vara på väg mot även ett tionde. Nye ägaren till Saab Automobile, Nevs, funderar över att starta den nedlagda tillverkningen på nytt.

UNT - 31 aug 13 kl. 14:00

Industriminnen får nytt liv hos Snickar-Gösta

Industriminnen får nytt liv hos Snickar-Gösta..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 1 timme sedan

Jochum Forsell går till HEAR

Mediebyrån HEAR rekryterar Jochum Forsell från IUM. Jag är otroligt glad över att Jochum Forsell blir en del av Hear. Han är en av de mest erfarna rådgivarna i branschen.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Snapchat anlitar DoubleVerify för att säkra annonsvisningarna

Snapchat och DoubleVerify har ett gediget samarbete när det kommer till att ha koll på att annonsvisningar som sägs visas, faktiskt gör det. DoubleVerify reviderar om annonsvisningar har visats på Snapchat Filter, Lens, Snap Ad (både display och video) och Story Ad. Med tanke på att DoubleVerify är så integrerad i Snapchats erbjudande skulle det inte förvåna om en av parterna till slut köper den andra.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Karin Nelsson är ny vd för Demoskop

Karin Nelsson blir ny VD för Demoskop. I uppdraget ligger att utveckla bolagets position i branschen och stärka kunderbjudandena ytterligare. Karin Nelsson är rutinerad, kreativ och tydligt affärsdriven.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Estrella sponsrar e-sport för att nå sina målgrupper

Estrella är huvudsponsor till FIFA-spelaren ”Jewanderz” som sänder en 50 timmar lång jubileumsstream 27-29 september. Under livesändningen kommer Youtubern att spela det nysläppta FIFA 20 inför omkring 200 000 tittare och bjuda på mängder av chips från Estrella. Gaming har de senaste åren blivit en mer etablerad arena för marknadsföring och Estrella var tidigt in i spelet som bland annat partner till Dreamhack de senaste sju åren.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Tips: Salesforce-partners utbildar nya konsulter helt gratis

Den snabba tillväxten för Salesforce har lett till brist på kompetens. För att råda bot på det går nu några av Salesforce kunder och partners ihop för att utbilda nya konsulter. I våras utbildades de 15 första Salesforce-konsulterna via Academy.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

Marknadsförare kämpar med att mäta kampanjer över flera kanaler

Tre fjärdedelar av globala marknadsförare kämpar med att mäta sina kampanjer över flera kanaler, det visar en ny studie från Kantar. Kantar har frågat fler än 500 seniora marknadsförare i sin studie Getting Media Right: Marketing in Motion. Rapporten visar att majoriteten (76 procent) av globala marknadsförare har svårt att mäta sina kampanjer över flera kanaler och 46 procent anser att de inte har hittat rätt balans mellan digitalt och analoga medier.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Facebook satsar ännu mer på lokala nyheter

Facebook tänker verkligen gå både high och low när det kommer nyheter. Bland annat utökas satsningen på lokala nyheter. Återigen skriver vi här om USA, men du vet den vanliga frasen – om det fungera där kommer vi även få det hit till Sverige.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

Nordicom lanserar researchportal

Nordicom som huserar på Göteborgs Universitet har lanserat en ny portal där man samlar alla olika undersökningar och forskningsrapporter. Den nya portalen heter NordMedia Network och ska hjälpa alla som vill få information och insikter i nordiska medier. Några funktioner som NordMedia Network utvecklat: En helt ny databas där du kan söka och få tillgång till researchers dvs individer som ingår i nätverket.

Dagensanalys.se - I förrgår: 09:10

Slutet för svensk media? – Kampen mot amerikanska drakar intensifieras

Mattias Strandberg och Mikael Karlsson diskuterar trender samt delger sina reflektioner om svenska medier och amerikanska drakar. I den här spaningen går vi både högt och lågt. Vi vågar tycka till samt dissar och hissar satsningar.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:06

Maximera försäljningen under fjärde kvartalet med Facebook-annonsering

Vi börjar närma oss fjärde kvartalet (Q4) vilket är den största försäljningsperioden på hela året. Här berättar Albin Stööp som är VD på Zalster – ett svenskt företag som är Facebook Marketing Partner och Instagram Partner –  hur du ska planera din Facebook-annonsering. Facebook-annonsering är ett av de mest kraftfulla verktygen för att nå ut och inspirera befintliga och potentiella kunder under denna hårt konkurrensutsatta, men lukrativa period.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.