Expressen > Nyheter

Sunday, 22 September, 18:10

Expressen - 11 sep 19 kl. 12:19

Toppjuristen: ”Ingen superklippa direkt”Den kvinnliga toppjuristen som misstänks ha lejt en torped för att mörda kändisadvokaten Henrik Olsson Lilja är försatt på fri fot.Nu häcklar hon åklagaren Lucas Eriksson, som misslyckades med att få henne häktad:– Det var ingen superklippa direkt, säger hon till Expressen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Henrik Olsson Lilja, Lucas Eriksson, Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ToppjuristenIngen , superklippa, direkt
Expressen - 20 dec 17 kl. 21:23

Toppjuristen slår tillbaka – försvarar Fittjadomen

Fem män åtalades för en brutal gruppvåldtäkt i Fittja – på tisdagen friades alla i tingsrätten.Flera personer har reagerat kraftigt den friande domen och kallat den skamlig.Nu går toppjuristen Anne Ramberg ut och försvarar domen.

Expressen - 10 sep 19 kl. 08:39

Hovrätten häktar inte toppjuristen

Toppjuristen som misstänks för anstiftan till försök till mord på advokaten Henrik Olsson Lilja häktas inte heller av Svea hovrätt, rapporterar Aftonbladet..

Expressen - 15 sep 19 kl. 11:09

Leif GW:s teori: Därför släpptes toppjuristen

Den kvinnliga toppjuristen befinner sig på fri fot – men är fortfarande misstänkt för att beordrat skotten på advokaten Henrik Olsson Lilja.Samtidigt pågår polisjakten för att ringa in den misstänkta torpeden.Kvinnan menar att skytten kan finns bland Olsson Liljas egna klienter.

YLE - 21 mar 13 kl. 12:01

Tingsrätten fäller tidigare Wärtsilädirektör

En tidigare direktör på Wärtsilä fälls för grovt givande av muta medan Wärtsilä frias i domen som föll i muträttegången i dag. Österbottens tingsrätt tog upp ärendet igen i januari efter att fallet varit upp i såväl tingsrätten, hovrätten som Högsta domstolen. Österbottens tingsrätt friade direktören och Wärtsiläkoncernen 2009.

Kristianstadsbladet - 15 sep 12 kl. 08:30

Göinge Direkt får svidande kritik av revisionen

Göinge Direkt får svidande kritik av kommunrevisionen. Enligt en granskningsrapport saknas tydliga mål och det är osäkert vad man egentligen ansvarar för. Revisionen ställer sig frågande till vilken hjälp Göinge Direkt är och har varit för kommuninvånarna.

YLE - 21 mar 13 kl. 10:09

Tingsrätten fäller tidigare Wärtsilä direktör

En tidigare direktör på Wärtsilä fälls för grovt givande av muta medan Wärtsilä frias i domen som föll i muträttegången i dag. Österbottens tingsrätt tog upp ärendet igen i januari efter att fallet varit upp i såväl tingsrätten, hovrätten som Högsta domstolen. Österbottens tingsrätt friade direktören och Wärtsiläkoncernen 2009.

YLE - 29 jul 15 kl. 04:57

HS: Direktörer med höga pensioner undviker skatt i Portugal

Tre före detta direktörer för stora finländska börsbolag har flyttat till Portugal inom en kort tid, skriver tidningen Helsingin Sanomat. Direktörerna har pensioner på uppemot 600 000 euro per år. Finland kan nuförtiden inte beskatta pensioner som betalas till Portugal, och inte heller Portugal beskattar pensioner.

YLE - 06 apr 16 kl. 08:07

Direktörer för Rundradion: från J. V. Vakio till Lauri Kivinen

Under sina livskraftiga decennier har Rundradion/Yle styrts av tolv män och en kvinna. Det har varit både lugna år och turbulenta tider. Samhällsklimatet och den rådande politiken har styrt både direktörsval och hur programpolitiken sett ut.

YLE - 11 sep 16 kl. 15:00

Från producent direkt till konsument på skördemarknaden i Vasa

Under söndagen ordnades Brages årliga skördemarknad vid friluftsmuséet i Sandviken i Vasa. Till tonerna av traditionell dragspelsmusik så kunde besökarna fynda allt från nypotatis till glaskonst, direkt från producenterna. Trots att vädret var mulet till en början så kom en strid ström med besökare för att ta del av de produkter som erbjöds på årets skördemarknad.

Dagensanalys.se - 29 jan 19 kl. 22:15

Loopia köper .SE Direkt

Loopia köper Internetstiftelsens registrarverksamhet .SE Direkt. Från och med mitten av februari får .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Greta ställer in – ska förbereda stora FN-talet

NEW YORK. Greta Thunberg talar i morgon inför världsledarna i FN. Klimataktivisten ställde under söndagen in ett framträdande för att kunna förbereda sig inför framträdandet.

Expressen - 15 minuter sedan

Kommunen plastbantar – ser över sina matlådor

Matlådor är i fokus när Laholms kommun ska minska på sin platsanvändning.Försöket är en del i länsstyrelsens pilotprojekt ”plastoff”.– Vi tittar på vad det finns för möjligheter till att få till en produkt med mindre plast i, kanske till och med helt utan, säger Andreas Albjär, kökschef på Smedjebackens äldreboende, till Hallandsposten..

Expressen - 1 timme sedan

Pengarna till kvinnojour i Malmö fördes utomlands

Pengar som var menade att gå till en kvinnojour i Malmö hamnade i stället på ett konto utomlands.Men när personen som gjort överföringen avslöjades lämnades pengarna tillbaka.Nu utreds händelsen som grov förskingring – vilket innebär en betydande summa på allt från hundratusentals kronor till miljonbelopp, rapporterar Sydsvenskan..

Expressen - 1 timme sedan

Mammans sista ord – innan det brutala mordet

Karen Turner, 31, och Matthew Turner, 33, var på semester med familj och vänner – när de plötsligt attackerades.Mitt i natten tog sig två män in i deras stuga och började knivhugga dem, skriver Mirror.Karen, som var gravid, överlevde inte attacken.

Expressen - 1 timme sedan

NYHETSDAGEN: Iran kommer släppa svenska fartyget • Ministern: Ingen kris i förlossningsvården • Gävle: Äldre man hittad död i vattnet – vittne larmade polisen

I drygt tre månader har Stena Impero hållits i beslag i den iranska hamnstaden Bandar.Nu meddelar Stena Bulks vd, Erik Hånell, att Stena Impero kommer släppas.– Vi hoppas kunna komma i väg inom några timmar, men vi vill inte ta ut något i förskott, säger Erik Hånell till SVT.

Expressen - 1 timme sedan

S-toppens ord – om när hon tvingades bort: ”En befrielse”

Ann-Sofie Hermansson tvingades bort från rollen som Socialdemokraternas gruppledare i kommunstyrelsen i Göteborg.Nu talar hon ut om stridigheterna, i en intervju med DN. – När Anna ringer och säger att ”styrelsen har inget förtroende för dig längre.

Expressen - 2 timmar sedan

Långa köer efter olycka på E4 i södra Stockholm

Tre bilar har krockat på E4 mellan Bredäng och Skärholmen i södra Stockholm, skriver Dagens Nyheter. I nuläget är endast en fil öppen för förbipasserande trafik, vilket resulterar i långa köer. .

Expressen - 2 timmar sedan

Bil körde in i träd och ner i dike

Ambulans larmades på söndagseftermiddagen till Loftsryd i Lammhults kommun där en bil kört in i ett träd och därefter ner i ett dike, uppger Sveriges Radio P4 Kronoberg..

Expressen - 2 timmar sedan

Hundratal huliganer slogs i Kista inför fotbollsderby

Ett hundratal fotbollshuliganer drabbade samman i Kista i norra Stockholm på söndagen.Det stora slagsmålet skedde inför söndagens derby där Hammarby spelar mot AIK.Bland deltagarna fanns tillresta öststatshuliganer som slogs för Hammarby-sidan, enligt uppgifter till Expressen..

Expressen - 2 timmar sedan

Miyako, 20, träffades av vågen – nu är hon blind

Miyako Aiko-Murray, 20, simmade när vågen träffade henne rakt i ansiktet.Kort därpå fick hon problem med ögonen – en allvarlig infektion som blev värre och värre.Nu är hon blind.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.