YLE > Finland

Sunday, 22 September, 18:08

YLE - 11 sep 19 kl. 12:11

Partiledarna drabbade samman om kommunernas uppgifterSju riksdagspartiers partiledare drabbade samman om kommunernas uppgifter på Kommunmarknaden i Helsingfors på onsdagen. En del vill ge kommunerna olika uppgifter beroende på storlek..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Kommunmarknaden, Helsingfors

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Partiledarna, drabbade, sammanom , kommunernas, uppgifter
Expressen - 08 sep 11 kl. 08:50

Republikanska jättar drabbade samman

De två jättarna i den republikanska presidentkampen drabbade samman i den tv-sända debatten i natt. Mitt Romney och Rick Perry duellerade främst om jobben och ekonomin i Reaganbiblioteket i Kalifornien. - Jag har skapat fler jobb i Texas på tre månader än du gjorde på fyra år i Massachusetts, sa Texas-guvernören Perry.

Kristianstadsbladet - 28 sep 11 kl. 22:25

Ungdomsförbund drabbade samman

Foto: Matso Pamucina
De politiska partiernas ungdomsförbund drabbade samman på onsdagen. Ämnet var framtidens drömsamhälle.
Utanför Domus i Kristianstad visar Sensus utställningen "Röstlådan".

UNT - 29 sep 11 kl. 19:23

Studenter drabbade samman med polis

Chilenska studenter drabbade samman med polis i huvudstaden Santiago i dag, när de protesterade mot utbildningssystemet som de anser måste reformeras. Polisen använde tårgas och vattenkanoner mot studenterna. (TT).

Helsingborgs Dagblad - 06 nov 12 kl. 08:05

Supportrar drabbade samman i Paris

Frankrikes inrikesminister Manuel Valls införde inreseförbud för Dinamo Zagrebs supportrar till tisdagskvällens Champions League-match mot Zlatan Ibrahimovics Paris SG. Men det hjälpte inte. Supportrar tog sig ändå till Paris där de drabbade samman med PSG-supportrar på måndagskvällen.

Eurosport - 06 nov 12 kl. 08:05

Fotboll - Champions League - Fans drabbade samman i Paris före PSG:s match

Frankrikes inrikesminister Manuel Valls införde inreseförbud för Dinamo Zagrebs supportrar till tisdagskvällens Champions League-match mot Zlatan Ibrahimovics Paris SG. Men det hjälpte inte. Supportrar tog sig ändå till Paris där de drabbade samman med PSG-supportrar på måndagskvällen..

Nyhetskanalen - 06 nov 12 kl. 08:08

Fotbollssupportrar drabbade samman i Paris

Frankrikes inrikesminister Manuel Valls införde inreseförbud för Dinamo Zagrebs supportrar till tisdagskvällens Champions League-match mot Zlatan Ibrahimovics Paris SG.Men det hjälpte inte. Supportrar tog sig ändå till Paris där de drabbade samman med PSG-supportrar på måndagskvällen.

GöteborgsPosten - 24 aug 13 kl. 14:47

Gäng drabbade samman i Brämaregården

Ett tjugotal personer drabbade samman i Brantbacken i närheten av Wieselgrensplatsen..

Kristianstadsbladet - 16 mar 14 kl. 21:26

Statsministerrivaler drabbade samman


Rivalerna om statsministerjobbet, statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven drabbade samman i SVT:s Agenda på söndagen. Debattduellen inleddes med skolan och regeringens skolförslag som presenterades i veckan. - De börjar dumpa alltmer av sin egen politik och litar mer på vår politik, sade Löfven.

UNT - 16 mar 14 kl. 21:26

Statsministerrivaler drabbade samman

Statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven drabbade samman i SVT:s Agenda. -Vi ser en regering som håller på att kapsejsa inför svenska folket, sade Löfven om skolpolitiken.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 14 kl. 21:28

Statsministerrivaler drabbade samman

Rivalerna om statsministerjobbet, statsminister Fredrik Reinfeldt (M) och Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven drabbade samman i SVT:s Agenda på söndagen. Debattduellen inleddes med skolan och regeringens skolförslag som presenterades i veckan. — De börjar dumpa alltmer av sin egen politik och litar mer på vår politik, sade Löfven.

Fler nyheter från YLE

YLE - 3 timmar sedan

Ett helvete

Svenska Yle har bett publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning i samband med värnplikten. Flera av läsarberättelserna visar att värnpliktstiden har satt djupa spår i många. Dem hittar du här.

YLE - 3 timmar sedan

Svenska Yle granskar värnplikten - dela med dig av din berättelse

Svenska Yle har publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning. Här kan du skicka in din egen berättelse..

YLE - 3 timmar sedan

Tankar om utbildningen

Svenska Yle har bett publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning i samband med värnplikten. I samband med det här har många också skickat in sina tankar om värnpliktsutbildningen. De inskickade texterna hittar du här.

YLE - 3 timmar sedan

Valmöjligheterna är färre för svenskspråkiga - en finlandssvensk värnpliktig hamnar med största sannolikhet i Dragsvik

Ungefär 90 procent av de svenskspråkiga som väljer militärtjänst tjänstgör i Dragsvik. Premiärlöjtnant Tom Sundell säger till Svenska Yle att valmöjligheterna för de svenskspråkiga är färre än för de finskspråkiga. - I princip kan man säga på det sättet.

YLE - 3 timmar sedan

Rötägg

Svenska Yle har bett publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning i samband med värnplikten. Under kategorin "rötägg" samlar vi berättelser där enskilda personer betett sig illa. Skicka in din egen berättelse här..

YLE - 3 timmar sedan

Gamla berättelser

Svenska Yle har bett publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning i samband med värnplikten. Flera av läsarberättelserna visar att värnpliktstiden har satt djupa spår i många. Andra har väldigt positiva minnen, viktiga lärdomar och långa vänskapsband.

YLE - 3 timmar sedan

<3 Värnplikten

Svenska Yle har bett publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning i samband med värnplikten. Många av er har också skickat in berättelser om hur ni trivdes bra, fick vänner och lärdomar för livet. De berättelserna publicerar vi här.

YLE - 3 timmar sedan

Tiden i militären har satt djupa spår i många - här är de 100 första läsarberättelserna

Svenska Yle har bett publiken att skicka in berättelser om osakligheter, trakasserier och mobbning i samband med värnplikten. Nästan 200 berättelser har redan skickats in. Nu publicerar vi de första..

YLE - 3 timmar sedan

Jakob vägrar vara en del av reserven trots att han gjort militärtjänstgöring: "Enda orsaken till att jag gjorde lumpen var tjänstgöringstiden"

Sedan år 2015 har reservister i Finland kunnat vägra reserven och efter en kurs på civiltjänstcentralen komma in i civilregistret. Det stora intresset för att bli civil igen tog personalen i Lappträsk på säng. Nu har läget stabiliserats..

YLE - 3 timmar sedan

Staden ville bekämpa vresrosor med giftet glyfosat – invånarna stoppade planerna och rensar nu parkerna för hand med talkokraft

Då Pargas stad meddelade att man kommer att använda sig av växtgiftet gyfosat mot den invasiva växten vresros uppstod en folkstorm i Pargas. Invånarna ville inte ha giftet i sina parker där barnen leker..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.