Sydsvenskan > Opinion

Sunday, 22 September, 18:29

Sydsvenskan - 11 sep 19 kl. 12:00

Renoveringen av Mumindalens förskola drar ut på tidenFörst till årsskiftet ska de nyrenoverade lokalerna kunna användas..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Mumindalens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Renoveringenav , Mumindalens, förskoladrar ut på , tiden
Skånskan - 21 aug 19 kl. 16:54

Ytterligare arsenik hittat på förskola

KLÅGERUP Mumindalens utemiljö minskas ner ytterligare när nya prover visar att markområden runt förskolans södra del också är förorenat av arsenik.– Vi tog nya tester i sommar och hittad mer arsenik även på förskolan södra sida, berättar Fredrik Aksell, Svedala kommuns utbildningschef.
Det är med anledning av vårens tidigare fynd av arsenik och PAH, polyaromatiska kolväten, på förskolans norra utegård som ytterligare prover togs.

Skånskan - 24 nov 16 kl. 11:53

Sköt med luftvapen på förskola

KLÅGERUP Tre hål har upptäckts på ett fönster på Mumindalens förskola i Klågerup. Mycket tyder på att någon skjutit med en soft air gun på rutan. ERWP.

Sydsvenskan - 30 nov 16 kl. 17:49

Förskola vandaliserad igen – okända kissade i barnens sovloft

Mumindalens förskola utsatt för skadegörelse för andra gången på en vecka..

Trelleborgs Allehanda - 23 feb 11 kl. 10:30

Renovering av aulan drar ut på tiden

Eleverna får flytta tillbaka till Söderslättsgymnasiets A-byggnad först nästa termin. Men studentutstläppet blir från stora trappan, helt enligt skolans tradition, trots att renoveringen drar ut på tiden. - Det är ju heligt i Trelleborg, säger skolans byggsamordnare Bertil Ahlström.

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 11:45

Renoveringen av Klitterbadet i hamn

Under våren inleddes en upprustning av Klitterbadet. Renoveringen drog ut på tiden men nu är anläggningen åter i full drift..

ÖstersundsPosten - 03 aug 16 kl. 21:06

Ingen trafik i sommar för Thomée – renoveringen drar ut på tiden

Arbetet pågår fortfarande med att få ångaren Thomée sjöduglig. Men det är ett mödosamt och tidskrävande arbete. Det står nu klart att hon inte kommer att gå i trafik denna sommar..

UNT - 23 jan 19 kl. 16:00

Renoveringen drar ut på tiden

Det dröjer ytterligare några veckor innan ombyggnaden av Ljunggården är helt klar..

YLE - 03 okt 16 kl. 07:20

Busholmen har tillräckligt med svenska barn för egen förskola - men staden säger nej

Efter att den utlovade svenskspråkiga skolan på Busholmen inte blev av, hoppas föräldrarna på en förskola i anslutning till daghemmet Pärlan. Det finns tillräckligt med barn. Peter Westerholm bor på Busholmen i Helsingfors och har tre barn på fem år, tre år och nio månader.

Trelleborgs Allehanda - 26 jun 13 kl. 06:50

Alstad förskola byggs om hela hösten

Arkivfoto: Fredrik Sandberg/Scanpix
Det är fyra år sedan man konstaterade att Alstad förskola behöver renoveras, men först nu har arbetet påbörjats."Andra saker har helt enkelt varit mer prioriterade", säger Ola Palmblad på serviceförvaltningen.
De två gamla mottagningsköken som båda är utdömda ska ersättas av ett nytt.

Skånskan - 17 mar 17 kl. 15:38

Förskola startas i Gummifabriken

Skurup För att lösa den långa kön öppnar kommunen en ny förskola i Gummifabrikens lokaler. ERWP.fif(1)Trycket på förskoleplats i Skurups tätort är stort och kommunen har haft svårt att hitta platser till de barn som ska börja nu under våren.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

”Downton Abbey”-filmen mer populär än väntat

Amerikanska filmskribenter har under helgen chockats av att ett gäng kostym- och dräktklädda britter utklassar både Rambo och Brad Pitt i rymddräkt. Spelfilmen som är en fortsättning på tv-serien "Downton Abbey" har nämligen haft premiär och spelat in t.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Per Pettersons porträtt av pojkmannen är träffsäkert men ytligt

Per Pettersons roman är charmig men något saknas, tycker Amanda Svensson..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Spricka djupnar inom brittiska Labour

Falanger inom det brittiska partiet Labour tar strid om partiets inriktning inför öppen ridå på dess partikonvent i Brighton i Storbritannien. Splittringen rör Labours hållning i brexitfrågan, men handlar även om partiets framtid då flera opinionsmätnin.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Flyggstopp i Dubai efter drönarlarm

Två flygplan har tillfälligt dirigerats i väg från den internationella flygplatsen i Dubai i Förenade arabemiraten. Orsaken var misstänkt drönaraktivitet i området, uppger flygplatsoperatören för nyhetsbyrån Reuters. Flygstoppet på söndagen varade i omk.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Konsten att vinna utan Seger

Multikompetens, vassa värvningar och glasklar spelidé bäddar för SM-guld..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Första målet för Isak i La Liga

Alexander Isak har gjort sitt första mål i den spanska ligafotbollen. Anfallaren tryckte in 3–1-målet i den 75:e minuten för Real Sociedad borta mot Espanyol. Den svenske landslagsmannen, som kom till klubben i somras, byttes in i den 65:e minuten och h.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Kvinnor på två hjul inspirerar till klimatvänlig rörelsefrihet

”Cykeln är viktig för kvinnors självständighet”..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Pengar som skulle gå till kvinnojour i Malmö fördes utomlands

Stoppade skattebetalarnas pengar i egen ficka..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Asllani målskytt när Tacón föll

Kosovare Asllani gjorde 1–0 efter 17 minuter. Det räckte föga för den svenska landslagsstjärnan och hennes CD Tacón, som nästa år blir Real Madrid, i bortamatchen mot Logrono i den spanska ligafotbollen. Hemmalaget vann till slut med 5–1.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

EU-hopp sätter fokus på funktionshinder

Medlemskap i EU hägrar för Nordmakedonien, som i oktober hoppas få klartecken för att börja förhandla. Men önskemålen sätter också fokus på landets behandling av funktionshindrade. För nästan exakt ett år sedan sade det dåvarande Makedonien ja till att.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.