Dagensanalys.se > Ekonomi

Saturday, 21 September, 02:28

Dagensanalys.se - 11 sep 19 kl. 11:35

Wow! Över 50 000 läsare i AugustiVilken fantastisk start vi har på hösten med över 50 000 läsare i Augusti. Självklart har flertalet även hängt med under semestermånaderna men nu verkar det vara full fart igen på alla arbetsplatser, ser vi i statistiken. Vi nådde även målsiffran på över 4 000 läsare av vårt nyhetsbrev i förra veckan tack vare att du hjälpte oss sprida Dagens Analys vidare. Vi vill växa organiskt och hoppas att du hjälper oss rekommendera Dagens Analys till alla dina vänner, bekanta [. ] Inlägget Wow! Över 50 000 läsare i Augusti dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Augusti, Dagens Analys, Wow, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WowÖver 50 , 000, läsarei , Augusti
Vagabond - 08 mar 19 kl. 12:20

Vagabond ökar – nu 154 000 läsare

Vagabond trotsar den negativa trenden i tidningsbranschen. Förra året blev vi ännu större, och har nu 154 000 läsare enligt en ny undersökning. Tack för stödet, kära läsare!.

GöteborgsPosten - 28 aug 13 kl. 09:02

GP når runt 600 000 läsare per dag

Papperstidning, webb, e-tidning, appar och mobilsajt. Totalt når GP runt 600 000 läsare varje dag. I sommar har mobilläsningen fortsatt öka kraftigt..

E24 - 23 nov 11 kl. 09:45

Koppar: produktionsunderskott 45.000 ton i augusti - icsg

Den globala efterfrågan av koppar översteg produktionen med 45.000 ton i augusti 2011..

Vagabond - 12 okt 17 kl. 10:46

Vagabond ökar – nu 160 000 läsare

Idag är det extra glada miner på Vagabonds redaktion. Nyss kom nämligen undersökningen Orvesto 2017:2 som visar att Vagabond fortfarande är Sveriges största resemagasin och att vi dessutom ökar med 16 procent jämfört med föregående år, från 138 000 till 160 00 läsare per nummer..

BT - 20 feb 13 kl. 13:16

Snart 105 000 boråsare

Folkmängden i Borås fortsätter att öka i snabb takt. I dagarna beräknas Borås passera 105 000 invånare. Ökningen i folkmängd under 2012 var 761 personer, vilket innebär att totalsiffran vid årsskiftet var 104 867 personer.

DI - 19 aug 13 kl. 14:34

Avanza över 300.000 kunder i augusti

Internetmäklaren Avanza meddelar att Avanza Bank under augusti månad passerade såväl 300.000 kunder som 100 miljarder i sparkapital. Det innebär en tillväxt i sparkapital på över 20 procent under de senaste 12 månaderna, enligt ett pressmeddelande..

Nyan - 19 sep 13 kl. 16:24

Drygt 30.000 övernattningar i augusti

Antalet övernattningar på åländska hotell var i augusti 31.409. Det är en minskning med knappt en halv procent sedan förra året..

BT - 08 aug 13 kl. 09:29

Skattemiljoner till boråsare

Prisa Gud, här kommer skatteåterbäringen. Eller, åtminstone slutskattebeskedet. De som inte e-deklarerade på nätet och fick sin skatteåterbäring redan i juni har det roliga kvar.

Dagensanalys.se - 08 sep 19 kl. 13:00

Vi gjorde det! Över 4 000 prenumeranter av vårt nyhetsbrev

Tack till alla läsare som hjälpte oss att nå över 4.000 prenumeranter av vårt nyhetsbrev. Ni är bäst!

Dagensanalys.se - 21 okt 16 kl. 16:48

Våra läsare är bäst!

Ännu en fantastisk vecka för Dagensanalys.se med våra underbara läsare. Vi är så stolta över att få skriva nyheter för er och bidra med våra kunskaper, insikter och åsikter.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Onlinejätten som försöker ersätta kakor med digitala identifierare

MailOnline har börjat experimentera med att ersätta kakor med en ny typ av digital identifierare. Efter att både Apple och Firefox satt stopp för att kunna mäta, spåra och följa användare med hjälp av tredjepartskakor har både mät- och annonsbranschen fått panik. Helt plötsligt går det inte att följa eller spåra.

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Facebook vill öka engagemanget i annonser genom att göra dem interaktiva

Facebook breddar sin satsning på interaktiva annonser genom att lansera flera nya format. Med de interaktiva formaten kan annonsörer skapa spel, augmented reality (AR) och andra lockelser, i hopp om att öka sina konverteringar. Annonserna kommer att visas i vanliga nyhetsflödet, så var beredd på ett spel här och där.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Magnus Stjerna ska leda digitala tillväxtbyrån Columbia Road i Sverige

Columbia Road ökar tempot i Sverige med Magnus Stjerna som General Manager. Digitala tillväxtbyrån, som etablerades 2016 och har 80 anställda i Sverige och Finland, fokuserar på e-handel, marknadsföringsteknologi och growth hacking. Magnus Stjerna har haft en karriär inom utveckling av digitala produkter och tjänster inom datorspelsbranschen, mjukvaruutveckling, TV, telekom, och design och innovation i konsultbranschen.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Den stora jakten på com-domänen

ABS Wheels som gått från verkstad till e-handel är idag en ledande aktör på nätet inom fälgbranschen. Men när man började gjorde man det klassiska misstaget att inte registrera alla domäner som .com.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Salesforce hjälper företag hålla koll på sin miljöpåverkan

Salesforce har lanserat Sustainability Cloud– en ny lösning som tillsammans med andra hållbarhetsinitiativ kan hjälpa företag att bättre analysera sin miljöpåverkan. Klimatförändringar är den största och mest komplexa utmaning vi människor någonsin har mött. Nyligen seglade den svenska klimataktivisten Greta Thunberg i väg till New York för att vara med vid FN:s klimatmöte den 23 september.

Dagensanalys.se - Igår: 15:54

Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuder in till dataträfff

Vi alla tycker att data är viktigt, till och med avgörande. Därför vill svenska företaget Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuda in till en dataträff där det blir diskussioner om ja, du gissade rätt – data! Executives and practitioners alike all agree that data is important for growth.

Dagensanalys.se - Igår: 15:28

Även Ving vill lyfta nyhetsmedier som annonskanal

I ny rapport framtagen av GroupM står det att printmedia ger ett högre ROI-värde än både TV och OOH. VINGs marknadschef Claes Pellvik vill vara med och lyfta nyhetsmedierna. Vi på Ving har jobbat med ekonometrisk modellering länge och vi kan skriva under på att nyhetsmedia i form av både print och online ger en bra ROI.

Dagensanalys.se - Igår: 12:35

Här är alla förbjudna annonser på sociala medier

För att få annonser godkända på sociala medier behöver varumärken veta vilket innehåll som är tillåtet och vad som är förbjudet. Vi har sammanställt en lista över vad som gäller i de vanligaste sociala kanalerna. Ifall du vill lyckas med dina annonskampanjer bör du veta vilket typ av annonsinnehåll som inte tillåts och vilket innehåll som har vissa begränsningar.

Dagensanalys.se - Igår: 11:41

Katastrofsiffror för Dagens Media och Resumé

ORVESTO NÄRINGSLIV mäter hur stor räckvidd näringslivstitlar har i Sverige. Mätningarna är överlag dystra då nära samtliga titlar tappar, och branschtidningarna Resumé och Dagens Media tappar tvåsiffrigt. Resumé och Dagens Media ägs båda av Bonnier och delar redaktion.

Dagensanalys.se - Igår: 11:05

Instagram blockerar under 18 att se inlägg om viktminskning och kosmetisk kirurgi

Instagram blockera unga under 18 år att se annonsinlägg från influencers och företag som marknadsför viktminskning och kosmetisk kirurgi. I vissa fall kommer Instagram censurera inlägg genom att helt enkelt ta bort dem från plattformen. Åldersrestriktionerna kommer att införas för inlägg där man promotar till köp och där det finns ett pris för tjänsten/produkten och där “makes a miraculous claim about certain diet or weight loss products, and is linked to a commercial offer such as a discount code.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.