Sydöstran > Nyheter

Monday, 16 September, 00:06

Sydöstran - 11 sep 19 kl. 11:33

Han blir ny ordförande i MiljöteknikKevin Ny, tidigare socialdemokrat som gått över till Centerpartiet, blir ny styrelseordförande i kommunala bolaget Miljöteknik. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Miljöteknik, Ny, Centerpartiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir ny ordförandei , Miljöteknik
Nya Wermlands Tidningen - 16 nov 17 kl. 06:00

Alerfors slutar som ordförande

Moderaternas Andreas Alerfors avsäger sig sitt uppdrag som ordförande i teknik- och fritidsnämnden.Anledningen är att han ska göra militär utlandstjänstgöring..

Kristianstadsbladet - 27 aug 13 kl. 09:00

Ledamot kritiserar ordförande

Foto: Peter Åklundh
Alla ledamöter i miljö- och hälsoskyddsnämnden står inte bakom ordförande Ulf Perssons (C) kritik av C4 Tekniks ledning i lördagens Kristianstadsbladet.
? Det är klart att vi tycker att utsläppet i Ängamöllebäcken är beklagligt, men vi står inte bakom uttalandet om att ledningen på C4 Teknik är i princip värdelös, säger nämndsledamoten Carl-Henrik Henriz (MP), som också säger sig företräda suppleanten Karin Petersson (MP) i frågan.

Kristianstadsbladet - 14 maj 14 kl. 10:58

Konsultköp överraskar vice ordförande

Foto: Lars Ottosson
C4 Teknik-chefen Charlotte Lindströms inköp av konsulttjänster upprör politiker. Tekniska nämnden kommer nu att titta närmare på frågan.
– Det här är definitivt inte vad C4 Teknik behöver just nu.

Blekinge Läns tidning - 08 sep 18 kl. 02:00

Boende kopplar in jurist mot Miljöteknik

Föreningen Bravo har anlitat jurist i en pågående tvist med Miljöteknik. De menar att det kommunala VA-bolaget begått avtalsbrott. – Det är ingen omöjlighet att vi tar det här till rätten, säger ordförande Jonny Ulvtorp..

Nyan - 23 maj 16 kl. 07:45

Sjöfarten satsar tungt på miljöteknik

Åländsk Centers ordförande och BSPC:s sjöfartsrapportör Jörgen Pettersson deltog i förra veckan i European Maritime Days i Åbo tillsammans med 1 200 andra påverkare inom den europeiska sjöfarten. På plats var också åländska riksdagsledamoten Mats Löfström, EU-kommissionären med ansvar för miljö, sjöfartsfrågor och fiske Karmenu Vella samt den finländska jordbruks- och miljöministern Kimmo Tiilikainen (C) skriver Jörgen Pettersson i ett pressmeddelande.

Temat var Blue Growth, något som ligger högt på EU-kommissionens agenda.

Nerikes Allehanda - 04 nov 13 kl. 07:08

Ordförande: Jobbigt men nödvändigt beslut när nämnden ska spara

– Det här är inget roligt beslut att ta, men det handlar om att vi har mindre pengar och måste lyfta på varje sten för att spara, säger Inga-Britt Ritzman (S), ordförande för Teknik- och plannämnden..

Affärsvärlden - 03 mar 15 kl. 15:48

Precise Biometrics ordförande avböjer kommentera marknadsryktet

Precise Biometrics rusar 17 procent i tisdagshandeln med stöd av rykten om att bolagets teknik ska finnas i Samsungs nya flaggskeppsmodell Galaxy S6 som lanserades i helgen. SIX News har talat med Precise Biometrics ordförande Torgny Hellström som inte vill kommentera uppgifterna..

DI - 02 jul 15 kl. 13:50

Optifreeze byter ordförande

Styrelsen i Aktietorgetlistade Optifreeze, som har en teknik för att bevara smaken i mat vid nedfrysning, har valt den tidigare styrelseledamoten Martin Linde till ny ordförande..

Cornucopia - 30 nov 17 kl. 17:10

GM:s fd ordförande: Tesla mot konkurs

General Motors tidigare ställföreträdande ordförande Bob Lutz menar att Tesla (NASDAQ:TSLA) är på väg mot konkurs i en rätt grinig partsinlaga. Fast kommer han få rätt eller inte?
Dagschart Tesla.

Kristianstadsbladet - 14 aug 12 kl. 09:44

C4 teknik låter kronofogden jaga ordföranden

Foto: Annica Jönsson
Tekniska nämndens ordförande Anita Zieme (MP) jagas av Kronofogden för skulder till den egna förvaltningen C4 Teknik. Nu funderar hon på om hon ska avgå som ordförande för nämnden.
Anita Zieme (MP), ordförande i tekniska nämnden, har en skuld hos Kronofogden som gäller obetalda parkeringsböter från Kristianstads kommun.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 1 timme sedan

En person ihjälskjuten utanför Köpenhamn

En person har dödats i en skottlossning i ett bostadsområde i Ishøj utanför Köpenhamn. Ytterligare en person är skottskadad..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Skott mot Malmölägenhet

Sydöstran - 1 timme sedan

Flera skottskadade utanför Köpenhamn

Sydöstran - 2 timmar sedan

Larm om gräsbrand efter blixtnedslag

Sydöstran - 1 timme sedan

"Jojo Rabbit" vann publikpris i Toronto

Sydöstran - 2 timmar sedan

S-vänster vill reformera budgeten

Sydöstran - 2 timmar sedan

Hällaryds succé – susade igenom trean obesegrat

Formkurvan pekar spikrakt uppåt. Nykomlingen Hällaryds IF:s damlag har formligen susat igenom division 3 och är obesegrat och nu även klar seriesegrare. Division 2 nästa..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Presidentval i Algeriet i december

Sydöstran - 2 timmar sedan

Historisk slovensk seger i Spanien runt

Sydöstran - 2 timmar sedan

Sociala kontrakt i kommande budgetenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.