Sydöstran > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:33

Sydöstran - 11 sep 19 kl. 11:34

Fritt fram att använda kommunvapnetDet svarta lejonet med ett ankare i tassarna får alla använda – så länge det är för privat bruk..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frittfram att , använda, kommunvapnet
Blekinge Läns tidning - 18 dec 17 kl. 15:07

Fritt fram för partiet att använda kommunvapnet

Nu får det lokala Sol-partiet klartecken från Riksarkivet i Stockholm att använda Sölvesborgs kommunvapen för partiets kommunikation..

Nyteknik - 07 jan 15 kl. 10:53

Fritt använda 5680 vätgaspatent

Toyota släpper 5680 patent kring användnings av bränslecellsdrivna bilar fria för att öka intresset för tekniken..

Cornucopia - 11 okt 14 kl. 08:28

Fritt fram att använda giftig färg till båten (Lex Snårig Hemsida)

Chefsåklagare Håkan "Pirate Bay" Roswall lägger ner försöken till förundersökning mot miljöminister Åsa Romsons, för hennes användande av förbjuden målarfärg. I praktiken är det ett besked till alla båtägare att det är fritt att använda giftig färg, då Roswall konstaterar att det inte faller under allmänt åtal ens om man på film erkänner att man gjort detta.

Det är allmänt känt att hela miljölagstiftningen väldigt sällan leder till några åtal, och i ännu färre fall några fällande domar.

Dagensanalys.se - 18 sep 17 kl. 13:50

Dessa färger skall du använda i din power point presentation

Power Point är favoritverktyget hos alla svenska chefer när de skall presentera något. Vilka färger skall du välja för att skapa den optimala presentationen? Vi guidar dig om vad du bör tänka på… Har du varit med om att någon visar en presentation där du knappt kan se vad som står där framme eftersom presentatören använde färger som gjorde det svårt att läsa texten och se vad det var för något i bakgrunden?

YLE - 09 jan 16 kl. 09:10

Reijo Jylhä: Vi kan använda gasmasker i VM

Det är fritt fram att använda syrgasmasker då man tävlar i längdskidåkning. Det bekräftar Sarah Fussek, som ansvarar för antidopingfrågor hos Fis, och antidopingbyrån Wada till den svenska tidningen Expressen. Finland har som enda landslag i världen redan använt syrgasmasker i träning.

Cornucopia - 13 okt 14 kl. 19:45

Strategi för köparen att använda falska bud

Med anledning av att falska bud, som drar upp priset, inte påstås skada köparen och alltså inte är straffbara, så borde det därmed vara fritt fram även för köpare att använda falska bud. Här föreslås en hypotetisk strategi man kan använda som köpare.
Du ser till att ha tre olika e-postidentiteter registrerade.

Dagensanalys.se - 03 nov 17 kl. 10:28

Får man använda en konkurrents företagsnamn i Google Adwords?

En fråga som ofta dyker upp är om man får använda en konkurrents företagsnamn som sökord i Adwords, är det lagligt, är det omoraliskt, vilka regler gäller egentligen? Jag har inget direkt svar på frågan, att rida på konkurrentens framgång har företag gjort i alla tider. Se bara på företag som Coca Cola och Pepsi Cola, Apple och Microsoft, Nokia och Ericsson, iPhone och Samsung listan kan göras hur lång som helst.

Expressen - 29 dec 16 kl. 10:58

Fritt fram för personalen att använda elpistoler

Kabinpersonalen på Korean Air har fått fritt fram att använda elpistoler mot bråkiga passagerare. Detta sedan den amerikanske sångaren Richard Marx totalsågat flygbolaget efter en stökig flygning..

Dagensanalys.se - 26 okt 16 kl. 15:30

Framgångsrikt att använda sig av sina anställda på sociala medier

Stora företag och varumärken börjar i allt större utsträckning använda sina egna anställda för att bättra på sin image och räckvidd på sociala medier, något som verkar vara en smart strategi. Marknadföringsavdelningarna på företagen ser till att de anställda skriver ”positiva, intresseväckande och hjälpsamma berättelser som handlar om varumärket”, rapporterar AdWeek. Som några exempel finns Mastercard, som under sommaren hade ett ”ambassadörsprogram”  där man fick sina anställda att dela innehåll relaterat till deras varumärke på sina personliga sociala kanaler från företagets intranät.

Dagensanalys.se - 31 jan 18 kl. 11:01

Så här kan du använda data från LinkedIn i din webbanalys

LinkedIn erbjuder möjligheten att inkludera användarnas profildata i din egna analys, helt gratis. Med lite meck kan du få veta vilken typ av LinkedIn-profil som besöker din webbplats. All data som LinkedIn delar med sig av kommer ifrån deras marknadsföringsplattform (Advertising Platform).

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

Colt slutar med ökänt vapen

Sydöstran - 1 timme sedan

FN välkomnar Huthi-besked

Sydöstran - 1 timme sedan

Polarstern på väg mot Arktis

Sydöstran - 1 timme sedan

Sista reaktorn i Harrisburg stängd

Nu är det sant och inte bara sannolikt att den sista reaktorn i kärnkraftverket på Three Mile Island i Pennsylvania, USA, har stängts..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Åtal för "yrkesmässig" knarkhandel

Sydöstran - 4 timmar sedan

Nykomlingens sköna skräll

Sydöstran - 4 timmar sedan

Island fick böter efter Eurovision

Sydöstran - 4 timmar sedan

Friidrottskaptenen slutar efter OS

Friidrottens förbundskapten Karin Torneklint slutar när hennes kontrakt går ut nästa år. Det säger hon i en intervju med :.

Sydöstran - 4 timmar sedan

Jordskalv skakade Albanien

Sydöstran - 4 timmar sedan

Inter i topp efter derbysegerOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.