Expressen > Sport

Sunday, 22 September, 12:04

Expressen - 11 sep 19 kl. 11:27

”Det blir bättre att det är lika för alla”SportExpressen har släppt en unik lista med SHL-spelarnas löner.Flera välkomnar nu att lönerna i serien ska bli offentliga.– Värdet för en spelare kan bli mer fair om lönerna är offentliga, säger Patrik Berglund..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
SHL, Patrik Berglund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det blir bättre att det är likaför , alla
Kristianstadsbladet - 09 feb 14 kl. 17:19

Livets steg visar hur lika alla vi olika är

Foto: Bosse Nilsson
Han vill visa hur lika alla olika kan vara. Vilket märks i bilderna. Som handlar om allt från död till liv, från omskärelse till studenten, från konfirmationen till fösta mensen.

DN - 06 apr 11 kl. 08:00

Lika men ändå olika på Augusta

Henrik Stenson tvingades slanta upp 192 dollar för att köpa en tillfällig bag i klubbens exklusiva shop. Säga vad man vill om Augusta National men de behandlar alla lika. Alla män, åtminstone..

Expressen - 17 nov 14 kl. 07:50

Alla lika, alla olika

Anna Hellgren gillar Barnkanalens "Min familj"..

Helsingborgs Dagblad - 09 sep 19 kl. 20:00

Alla lika, alla olika på Tomarp

Makarna Richard Ahlqvist och Svenborg Mellström talar till varandra..

BT - 17 dec 14 kl. 14:25

Alla människors lika värdighet

Enligt min mening borde vi använda oss av alla människors lika värdighet, i alla fall som komplement till lika värde. Värdighet som människa skulle bli lite mer högtidligt och allvarsamt, och starkare förbundet med vår innersta identitet, kärnan i detta att vara människa, skriver Eskil Franck. Alla människors lika värde.

SVT Debatt - 04 jan 14 kl. 06:00

Allas lika värde gäller också vita män

MÅNGFALD Vita, heterosexuella män utesluts från antirasistiska debatter på grund av sin hudfärg och sitt kön. De omfattas inte av Hets mot folkgrupp-lagen, trots att de utgör minoritet i delar av landet. Lika mycket tid och energi som vi lägger ner på att förklara för rasister och nazister att utländska folkgrupper präglas av en extrem mångfald och inte kan dras över en kam – lika mycket tid måste vi lägga ner på att förklara att denna mångfald också finns bland svenskar, skriver Christian Naccache.

Uppsalanyheter.se - 10 sep 15 kl. 08:37

Alla människors lika värde – tema för årets kulturnatt

På lördag är det dags för den 27:e KulturNatten i Uppsala, Sveriges största kulturnatt. Programmet innehåller över 680 programpunkter och omkring 150 000 besökare förväntas delta. Årets tema är Alla människor lika värde, något som kommer att genomsyra hela evenemanget, bland annat hålls en tyst minut för alla omkomna i flyktingkatastrofen på initiativ av Samarbetsorganisationen för invandrarföreningar i Uppsala (SiU).

YLE - 04 dec 15 kl. 14:44

Alla borde testa på att påverka sin omgivning

Du har lika stor rätt att få fram din åsikt fastän du inte kan alla svåra ord som politiker svänger sig med. En som inte är rädd för att vara med och bestämma är 16-åriga Ronja Karvinen. Hon vet också hur vi ska engagera fler unga.

Jmini.se - 27 jan 16 kl. 08:18

Vladimir Oravsky: Rik som fattig, vi äro alla lika

Rik som fattig, vi äro alla lika Inför lagen är vi alla lika. Sägs det.Inför sjukdomar är vi alla lika.

Sydsvenskan - 13 maj 11 kl. 00:05

"Öppna alla skolor"

Elever med funktionsnedsättning ska inte kunna avvisas från en skola med hänvisning till att det råder brist på resurser, skriver Agnetha Mbuyamba, ordförande för Riksförbundet för rörelsehindrade barn och ungdomar, RBU.
Idag samlas Riksförbundet för rörelsehindrade barn och ungdomar, RBU, i Malmö för att under ett par dagar diskutera barns och ungas möjligheter att utvecklas. Vår vision är ett rättvist samhälle och ett utvecklande liv för barn och unga med rörelsehinder.

SmålandsPosten - 14 sep 13 kl. 09:01

Tänk på alla människors lika värde när du röstar i kyrkovalet

Nu är det val till Svenska kyrkan. Nya Moderaterna är av åsikten att politiken bör göra sorti ur kyrkan och har därför valt att inte ställa upp i kyrkovalet. Vi vill dock uppmuntra våra väljare och sympatisörer att rösta för alla människors lika värde.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Planen: ”Vill säkra slutspel – med flera matcher kvar”

Fortfarande väldigt ensamma på innebandytäppan i Skåne.Då är Malmö FBC:s plan tydlig: – Vi vill säkra slutspel när det är flera matcher kvar av serien, säger Madeleine Karlsson..

Expressen - 30 minuter sedan

Nu vet vi hur nya regeln kommer användas i SHL

Exemplet Pontus Widerström i ”late hit”-bedömningar.

Expressen - 45 minuter sedan

Nya jätteskandalen: ”Som en käftsmäll”

Återigen misstänks ryska myndigheter ha manipulerat provresultat från labbet.Och utreds av antidopingbyrån Wada.Nu reagerar Sebastian Samuelsson på de nya skandalrubrikerna.

Expressen - 1 timme sedan

Orden som jag aldrig trodde jag skulle skriva

SANNY LINDSTRÖM: Vilken underbar start av Leksand och Oskarshamn.

Expressen - 1 timme sedan

Molins missnöje i MFF: ”Är självklart besviken”

Siffrorna är tydliga – allt talar för Malmöseger mot Elfsborg i kväll.Guillermo Molins, 20, struntar i statistiken.Han vill lämna bänken.

Expressen - 1 timme sedan

Experterna dömer ut Ericssons framtid i F1

Allt talar för att Marcus Ericssons tid i F1 är över.Och flera experter dömer nu ut hans chanser till en comeback nästa säsong.  – Jag tror att det blir väldigt svårt att komma tillbaka.

Expressen - 2 timmar sedan

Hemligheten bakom stora målmaskinen

Inte sedan Öster kom tvåa i allsvenskan 1975 har ett svenskt lag haft lika högt målsnitt som Hammarby har efter 23 omgångar 2019.Receptet? Tappa bollen med flit, bara räkna en viss typ av bollinnehav och eliminera gamla idéer om vad en ”nummer tio” ska göra.

Expressen - 2 timmar sedan

Hemmastarkt Arsenal vinner med marginal

Bomben 3, 22 septemberSpelstopp: 17.29.

Expressen - 2 timmar sedan

Två lag med stark offensiv – det är läge för överspelet

Uppdrag: Att förvalta 1 000 kronor på spel.Start: 10 november 2017.Regler: Expressens spelexperter lägger varje dag ett spel på mellan 1 till 5 procentenheter av sin spelkassa på sitt favoritobjekt till rekommenderat odds.

Expressen - 2 timmar sedan

Stormöte i London – läge att ta ställning för bortalaget

Topptipset 22 septemberSpelstopp: 14.59.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.