Sydsvenskan > IT

Tuesday, 17 September, 10:20

Sydsvenskan - 11 sep 19 kl. 11:25

Beatles planerade ännu ett albumDen 26 september i år fyller Beatles klassiska album "Abbey road" 50 år. Skivan blev bandets sista inspelning före uppbrottet vilket fått Beatlesexperten Mark Lewisohn att sätta samman en egen scenföreställning om precis allt som finns att säga om den k.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Beatles, Abbey, Beatlesexperten Mark Lewisohn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beatles, planerade, ännuett , album
Helsingborgs Dagblad - 11 sep 19 kl. 11:25

Beatles planerade ännu ett album

Den 26 september i år fyller Beatles klassiska album "Abbey road" 50 år. Skivan blev bandets sista inspelning före uppbrottet vilket fått Beatlesexperten Mark Lewisohn att sätta samman en egen scenföreställning om precis allt som finns att säga om den k.

DN - 11 sep 19 kl. 14:56

Beatles planerade ännu ett album

Den 26 september i år fyller Beatles klassiska album ”Abbey road” 50 år..

GöteborgsPosten - 11 sep 19 kl. 11:25

Beatles planerade ännu ett album

Den 26 september i år fyller Beatles klassiska album "Abbey road" 50 år. Skivan blev bandets sista inspelning före uppbrottet vilket fått Beatlesexperten Mark Lewisohn att sätta samman en egen scenföreställning om precis allt som finns att säga om den klassiska skivan, skriver.

SmålandsPosten - 11 sep 19 kl. 11:25

Beatles planerade ännu ett album

Sydöstran - 11 sep 19 kl. 11:25

Beatles planerade ännu ett album

YA - 11 sep 19 kl. 11:25

Beatles planerade ännu ett album

BT - 11 sep 19 kl. 11:25

Beatles planerade ännu ett album

Kristianstadsbladet - 11 sep 19 kl. 11:25

Beatles planerade ännu ett album

Blekinge Läns tidning - 11 sep 19 kl. 11:25

Beatles planerade ännu ett album

Barometern - 11 sep 19 kl. 11:25

Beatles planerade ännu ett album

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Börsen fortsätter ner

Stockholmsbörsen fortsätter att falla i spåren av de senaste dagarnas oro i Mellanöstern och kraftigt stigande oljepris. Mot strömmen går mer konjunkturokänsliga bolag i telekomsektorn. Efter cirka tio minuters handel har det breda OMXS-indexet backat m.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Spindelnät och trä i stället för plast

En kombination av cellulosa från träfibrer och protein från spindeltråd kan bilda ett material som är både starkt och töjbart. Det nya materialet har utvecklats av en grupp finska forskare som alternativ till olika plastmaterial. Fördelen är att materia.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Trumps deklarationer begärs ut

En distriktsåklagare i New York har lämnat in en stämningsansökan för att få ut såväl president Donald Trumps självdeklaration som hans företags deklarationer. Det rapporterar New York Times. Åtgärden görs mot Trumps revisionsbyrå Mazars för att få ut d.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nätläkare misstog borrelia för utbrändhet

Borrelia misstogs av en nätläkare för att vara utbrändhet och en person i Malmö var tvungen att vårdas på intensivvårdsavdelning, skriver Skånska Dagbladet. Det var under en helg i augusti som en person kontaktade nätläkartjänsten eftersom hen mådde dål.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

NHLPA drar sig inte ur kollektivavtalet

NHL-älskare kan andas ut några säsonger till. Spelarfacket NHLPA väljer att inte omförhandla det nuvarande kollektivavtalet i förtid. Därmed undviker man en eventuell lockout nästa säsong.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Kidnappad läkare i Zimbabwe väcker oro

Hundratals läkare och sjuksköterskor protesterade för andra dagen i Zimbabwes huvudstad Harare mot den förmodade kidnappningen av den läkarfacklige ledaren Peter Magombeyi. I lördags sände Magombeyi ett meddelande i mobilappen Whatsapp om att han blivit.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Malmös grundskoleelever nekas ledighet för att delta i Thunbergs klimatstrejk

Grundskoledirektören uppmanar stadens rektorer att säga nej klimatstrejkledighet.

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Spaniens Sánchez erbjuden hjälp från höger

Ledaren för det spanska mittenhögerpartiet Ciudadanos, Albert Rivera, erbjuder sig att släppa fram socialdemokratiske Pedro Sánchez för en ny period som premiärminister om han går med på vissa villkor. Rivera kräver bland annat att regeringen lovar att.

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Nytt långtidskontrakt för David de Gea

Målvakten David de Gea har skrivit på ett nytt kontrakt med Manchester United. Spanjorens nya avtal sträcker sig till juni 2023, skriver klubben på sin webbplats. 28-åringen kom till United 2011 från Atlético Madrid och har varit lagets sista utpost i 3.

Sydsvenskan - 17 timmar sedan

Dagens viktigaste nyheter

Detta har hänt idag..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.