Dagens Media > Ekonomi

Sunday, 15 September, 10:09

Dagens Media - 11 sep 19 kl. 10:57

”Ingen ljudboom – utan explosion”Ljudmedierna ökar kraftigt – i både konsumtion och intäkter. Dagens Media samlade branschens aktörer för ett samtal om ljudets utveckling, utmaningar och möjligheter..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen ljudboomutan , explosion
GöteborgsPosten - 14 timmar sedan

Kvinna allvarligt skadad i explosion i Lund

En kvinna i 25-årsåldern skadades allvarligt i en explosion i Lund under natten mot lördagen. Målet för sprängningen tros vara en livsmedelsbutik som kvinnan passerade..

Cornucopia - 27 jan 15 kl. 18:01

FLASH: Större explosion i Örebro

STÖRRE EXPLOSION I ÖREBRO (TT/18:01)
En större explosion ska inträffat utanför centrum i Örebro. Räddningstjänst ska vara på väg till platsen.
EXPLOSION PÅ ÄLDREBOENDE I ÖREBRO (DN/18:16)Enligt räddningstjänsten ska en större explosion inträffat på ett central beläget kommunalt äldreboende i Örebro.

Uppsalanyheter.se - 11 apr 18 kl. 00:00

Stor förödelse efter kraftig explosion på Kvarntorget

En kraftig explosion följt av en brand i lokalen Orient Livs skedde vid 23:30 på Kvarntorget i Uppsala, flera bilar skadades av tryckvågen och flygande delar från explosionen.En kraftig explosion följt av en brand i lokalen Orient Livs skedde vid 23:30 på Kvarntorget i Uppsala, flera bilar skadades av tryckvågen och flygande delar från explosionen.   Orient Livs på Kvarntorget i Uppsala brinner, vid 23:30 hördes en kraftig explosion över stora delar av Uppsala och strax efter var det en fullt utvecklad brand i lokalerna.

Skånskan - 22 apr 19 kl. 13:04

Ny explosion på Sri Lanka

Utrikes Ytterligare en explosion ska ha inträffat i Sri Lankas huvudstad Colombo under måndagen.Efter söndagens åtta bomber på Sri Lanka har ytterligare en explosion skett under måndagen.
Det ska handla om en explosion i en skåpbil i närheten av St Anthonys kyrka i Colombo, i samband med att polisen försökt desarmera den.

Sydsvenskan - 29 aug 11 kl. 06:30

Svenskar skadade­ i­ explosion på semesterresan

En explosion i turistorten Kemer i Turkiet­ skadade på söndags­morgonen fyra svenskar.
? Vi kan bekräfta att fyra svenskar har skadats lindrigt.

Sydsvenskan - 29 aug 11 kl. 06:30

Fyra svenskar skadade­ i­ explosion på stranden

En explosion i turistorten Kemer i Turkiet­ skadade på söndags­morgonen fyra svenskar.
? Vi kan bekräfta att fyra svenskar har skadats lindrigt.

Västerbottens Folkblad - 14 sep 11 kl. 16:01

Explosion i Hörnefors var smällare

HÖRNEFORS En explosion ska ha inträffat i Hörnefors. PANG. En explosion inträffade i närheten av Hörnefors centralskola.

BT - 12 nov 11 kl. 11:58

Explosion i Teheran

En stor explosion har inträffat i en militärbas i västra Teheran i Iran, rapporterar iranska medier. Strax dessförinnan rapporterades om en explosion invid ett tankstation för naturgas, också den i stadens västra delar. Det är oklart om det är samma explosion - och om det rör sig om olyckshändelser eller ej.

Kristianstadsbladet - 23 maj 14 kl. 07:43

Explosion i Malmö

En kraftig explosion inträffade tidigt på morgonen vid en bil på Bergsgatan intill Möllevångstorget i Malmö. "Det har varit någon form av detonation", säger Skånepolisen. Ingen skadades i samband med smällen.

Alingsås tidning - 09 jan 17 kl. 12:44

Kraftig explosion förbryllar

En mycket kraftig explosion i början av branden i gymmet Max Fitness förbryllar räddningstjänsten. – Det har varit en fruktansvärd explosion. Två glaspartier ligger på bilar tvärs över gatan, 15 meter därifrån, säger Morgan Gunnarsson, räddningschef i beredskap och insatsledare.

Alingsås tidning - 07 jan 19 kl. 13:25

Explosion orsakade utryckning

Vid lunchtid på måndagen ringde en privatperson in och slog larm om en misstänkt explosion på en gård i trakten av Remmene utanför Herrljunga. En hög smäll ska ha hörts och en rökpelare syntes på platsen. Enligt uppgifter från räddningstjänsten i Herrljunga handlade det inte om någon explosion på gården, utan istället rörde det sig om en kontrollerad explosion på Remmene skjutfält..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - I förrgår: 15:18

Visual Art och Ica utökar samarbetet

Visual Art får utökat förtroende, inleder samarbete med Ica Media om nationell medieförsäljning för digitala butiksskärmar i kassalinje och butik..

Dagens Media - Igår: 11:18

”Utsätt din retargetingaktör för konkurrens”

REPLIK. Dick Eriksson, nordisk försäljningschef på RTB House, svarar på Criteos debattinlägg och argumenterar för att marknadsförare ska använda fler retargetingaktörer – inte bara en..

Dagens Media - I förrgår: 09:51

Anders Billing till SvD

Anders Billing lämnar Sveriges Radio för att istället bli ekonomiredaktör på SvD Näringsliv..

Dagens Media - I förrgår: 09:35

Så skapar du ett medlemsfinansierat medium

EXPERTEN SVARAR. Emanuel Karlsten och Olle Lidboms podd, Mediepodden, har tidigare finansierats av annonser. I somras ställde de ett ultimatum till lyssnarna – 10 000 kronor i medlemsfinansierng i månaden eller så läggs podden ned..

Dagens Media - I förrgår: 07:50

Pubmatic öppnar upp för header bidding på OTT

Nu uppdaterar Pubmatic sin lösning ”Openwrap” så att den kan hantera alla kanaler – inte bara display. ”Den digitala reklambranschen kan locka till sig ytterligare investeringar”, säger Jonas Olsen, ansvarig för video på Pubmatic..

Dagens Media - I förrgår: 07:52

Wiki Tribune relanseras: ”Det blev inte bra”

DMEXCO 2019. Wikipediagrundaren Jimmy Wales avslöjar på Dmexco att han relanserar webbtidningen Wiki Tribune – denna gång som ett sociala medium..

Dagens Media - I förrgår: 07:41

Sverige ”safe haven” för IP-tjuvar – regeringen måste agera

Piratkopieringen innebär 17 miljarder kronor i förlorad försäljning, 7,5 miljarder i uteblivna skatteintäkter samt att 7 000 jobb går förlorade. Nu måste regeringen visa handlingskraft och införa det färdiga förslaget om grovt upphovsrätts- och varumärkesbrott, skriver åtta företrädare för kunskapsintensiva näringar..

Dagens Media - I förrgår: 15:35

Därför har jag bytt ut min tv mot airpods

Utvecklingen från skärmmedia mot ljud är en makrotrend som kommer att påverka oss alla. Och den har sin rot i skärmutmattningen – ett begrepp som hela världen pratar om, skriver Walter Naeslund, Honestys vd..

Dagens Media - I förrgår: 15:18

Visual Art ska sköta Icas medieförsäljning i butik

Visual Art får utökat förtroende, framöver ska utomhusbolaget ha hand om medieförsäljningen för Icas digitala ytor..

Dagens Media - I förrgår: 13:23

Spaning från Dmexco: Snacket bland besökarna

DMEXCO 2019. Googles största rädsla, röstmarknadsföringens genombrott och antalet säljare som svämmar över. Det är några av snackisarna under Dmexco i Köln, skriver Dagens Medias Madeleine Nilsson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.