Skånskan > Nyheter

Tuesday, 17 September, 16:24

Skånskan - 11 sep 19 kl. 10:53

Man utsatt för bedrägeriBlentarp En 73-årig man i Blentarp har gjort en polisanmälan om att han har blivit utsatt för bedrägeri i form av investeringar i kryptovalutan bitcoin.
Det var i somras som mannen tog del av en lockande annons där det uppgavs att man kunde tjäna mycket pengar på kort tid. Mannen satte därför i hopp om detta in 5 000 kronor. Först ett tag senare förstod han att han hade blivit lurad.
I måndags blev mannen kontaktad av en kvinna som uppmanade honom att sätta in 100 000 kronor och öppna sitt bankkort för utlandsbetalningar.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Blentarp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Man utsattför , bedrägeri
Skånskan - 30 apr 18 kl. 14:09

70-åring utsatt för bedrägeri

SIMRISHAMN När en 70-årig Simrishamnsbo fick två brev från kreditbolag förstod han att han var utsatt för bedrägeri. Kreditbolagen hade kollat om de kunde ge honom lån men det var någon annan som använt 70-åringens personuppgifter. Han anmälde det i helgen som bedrägeri..

SmålandsPosten - 06 maj 14 kl. 22:28

30-årig kvinna misstänkt för grovt bedrägeri

Den pågående bedrägeriutredningen i Växjö, där två män sitter häktade misstänkta för grova bedrägerier, växer.
Även en 30-årig kvinna har nu dragits in i utredningen. Kvinnan har en nära relation till en av två Växjöbor som sitter häktade sedan en vecka tillbaks.

Skånskan - 29 jan 19 kl. 12:49

80-åring utsatt för bedrägeri

LANDSKRONA
En 80-årig kvinna i Landskrona har utsatts för bedrägeri och ska även förlorat sitt id-kort. Händelsen ska ha inträffat någon gång mellan den 20-27 januari sedan någon eller några försökt beställa varor i kvinnans namn och id-uppgifter.
Nu kom inte bedragarna värst långt och bedrägeriet uppdagades i tid, men polisen har i dagsläget ingen misstänkt person.

Magazin24 - 18 dec 12 kl. 08:59

Försök till bedrägeri

En person i Arboga blev i fredags utsatt för ett försök till bedrägeri. Personen uppmanades att betala en avgift för att bli av med ett datorvirus. Bedrägeriförsöket inträffade i Arboga i fredags.

SmålandsPosten - 13 jan 15 kl. 06:57

Omsorgen anmälerstödperson för bedrägeri

Tonåringen behöver stöd i sin vardag och familjen önskade en ung man som stödperson. Nu anklagas han för bedrägeri efter att ha lånat pengar och sedan vägrat betala tillbaks dem. – Vi ser självklart mycket allvarligt på det här.

Corren - 09 jan 13 kl. 15:14

Kvinna utsatt för grymt bedrägeri

Kvinnan betalade 35 000 euro i tron att hon skulle gifta sig och få en förmögenhet på 15 miljoner kronor. I stället blev hon utsatt för ett grymt bedrägeri..

Nya Wermlands Tidningen - 17 dec 15 kl. 13:00

Utsatt för bedrägeri

En man har anmält att han blivit utsatt för bedrägeri då någon okänd gärningsperson på okänt sätt gjort uttag på hans personkonto..

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 16 kl. 14:13

Företag utsatt för bedrägeri

Ett företag i Munka Ljungby har blivit utsatt för ett bedrägeri genom sin mejlkonversation..

NT - 27 jan 17 kl. 15:50

Regionen utsatt för bedrägeri

Region Östergötland har blivit utsatt för bedrägeri genom att ha fått - och betalt - bluffakturor..

Corren - 27 jan 17 kl. 15:50

Regionen utsatt för bedrägeri

Region Östergötland har blivit utsatt för bedrägeri genom att ha fått - och betalt - bluffakturor..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 minuter sedan

Ärlig om misslyckandet

Storbritanniens före detta premiärminister David Cameron gav häromdagen sin första intervju efter brexitomröstningen. Kritiken mot efterträdaren Boris Johnson var hård. Cameron påpekade att Johnson och Michael Gove ljugit för väljarna om kostnaden för EU-medlemskapet.

Skånskan - 5 minuter sedan

Politiker, inte kritiker

Egentligen är inte lilla Sölvesborgs beslut om att bara köpa ”klassisk tidlös” konst värt den åsiktsstorm som härjat i riksmedier. Det finns i princip inga pengar att köpa konst för.
Det kliar ändå i fingrarna eftersom det är ett så bra exempel på ett område som politiker ska låta bli.

Skånskan - 30 minuter sedan

9-åring biten av hund

TECKOMATORP En nioårig pojke fick bitskador sedan en hund gått till attack mot honom i Teckomatorp i förra veckan.Några pojkar stod och pratade på en cykelväg när en hundägare kom gående med tre hundar.
Två av dess sprang lösa, den tredje var kopplad och när ägaren, en man i 50-årsåldern, passerade pojkarna gjorde den kopplade hunden ett utfall och bet pojken i höften.

Skånskan - 30 minuter sedan

Gick in och stal laddare

SVALÖV Två bilar parkerade på Teckomatorpsvägen i Svalöv har utsatts för inbrott.
Detta inträffade natten mot måndagen och sedan gärningsmän tagit sig in hittades två laddare, traktamentehandlingar och bilnyckel som man tog..

Skånskan - 30 minuter sedan

Slog sönder front på bil

SVALÖV En bilägare i Svalöv blev inte så glad när han kom ut för att köra iväg.
Under natten hade någon eller några sysselsatt sig med slå i sönder fronten på bilen.
Incidenten inträffade på Göjegatan och brottet rubriceras som skadegörelse..

Skånskan - 30 minuter sedan

Blev av med 20 000

SVALÖV En 78-årig man i Svalöv tappade sin plånbok och några timmar senare var han av med totalt 20 000 kronor.Händelsen inträffade i slutet av förra veckan i centrala Svalöv och sedan okända personer hittat plånboken innehållande bland annat kontokort togs en stor mängd pengar ut i en bankomat i Svalöv. Mannen spärrade kontot, men det visade sig för sent, och det innebar att okända personer lyckades få ut totalt 20 000 kronor..

Skånskan - 15 minuter sedan

Larm om pistolman vid Gyllins trädgård

Malmö En privatperson kontaktade polisen på tisdagseftermiddagen efter att ha sett en man med pistolliknande föremål på Lönnebergagatan.Polis skickas till platsen där den misstänkte mannen kontrolleras. Området söks också av med bland annat vapenhund för att undersöka uppgifterna.

Skånskan - 30 minuter sedan

Hus på 80 kvadratmeter i Eslöv har fått nya ägare

Eslöv Fastigheten på adressen Öslöv 212 i Eslöv har fått nya ägare. Köpare är Jennie Folkunger, 36, och Luis Ricardo Pantoja Coutinho Bernardo, 35, från Helsingborg, och säljare är Martin Wiklund. Köpet blev klart i augusti 2019 och priset blev 2 800 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Kommunstyrelsens förslag gick igenom

Kävlinge Under måndagens Kommunfullmäktige (KF) gick alla Kommunstyrelsens förslag igenom, utom en motion som bordlades.
– Det gick smidigt, det var inte många kontroversiella motioner, säger Pia Almström (M), kommunstyrelsens ordförande.På måndagen hölls terminens första Kommunfullmäktige i Kävlinge.

Skånskan - 1 timme sedan

Vartannat tåg kommer inte i tid

8 927 timmar - så mycket var persontågen försenade under 2018. Men Skåne är långt ifrån värst drabbat av förseningar i Sverige, tvärtom. Det visar statistik från Trafikanalys.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.