Realtid > Ekonomi

Saturday, 21 September, 19:14

Realtid - 11 sep 19 kl. 10:56

Swedbank tappar i förtroende hos småföretagarnaEn färsk kundnöjdhetsundersökningar visar att  Swedbank tappar markant i förtroende hos småföretagare..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Swedbank, tappari , förtroende, hos, småföretagarna
SVT - 22 mar 18 kl. 13:34

SVT tappar förtroende bland äldre och alliansväljare

SVT och SR fortsätter tappa i förtroende hos svenska folket visar årets Förtroendebarometer. 58 procent har förtroende för SVT, jämfört med förra årets 60 procent. Och under mandatperioden har förtroendet hos alliansväljare rasat..

Vimmerby Tidning - 29 maj 13 kl. 08:28

”Alla festivaler tappar förtroende”

Först Hultsfredsfestivalen. Sedan Arvika. Sedan Siesta.

Expressen - 25 okt 15 kl. 07:55

Regeringen tappar förtroende mot M

Socialdemokraterna tappar förtroende på flera områden och främst kring sysselsättningen i landet. Det visar en ny mätning gjord av Sifo/SVT. Samtidigt ökar förtroendet för en moderatledd regering.

FriaTider - 27 jan 14 kl. 11:00

Reinfeldt tappar förtroende – i alla frågor

Det svenska folkets förtroende för Moderaterna fortsätter att rasa. En undersökning från Novus som Dagens Industri har publicerat visar att Reinfeldt, jämfört med för fyra år sedan, tappat förtroende i samtliga 25 sakfrågor som undersökts..

SR - 09 sep 17 kl. 06:23

Moderaternas ekonomiska politik tappar förtroende

Socialdemokraterna har för första gången gått om Moderaterna som det parti väljarna tycker har bäst ekonomisk politik, visar Novus mätning. Inte inom något politikområde har Moderaterna störst förtroende..

DI - 23 jan 18 kl. 05:25

Världens tappar förtroende för USA

Förtroendet för USA:s institutioner störtdyker, enligt ny studie. Samtidigt rankas Kina som det land i världen där befolkningen har högst förtroende för dess ledare. Sverige kommer in under det globala snittet..

DI - 07 nov 17 kl. 19:06

Trump tappar stöd hos sina kärnväljare

President Donald Trump tappar stöd bland sina kärnväljare. Samtidigt lyckas inte Demokraterna kapitalisera på utvecklingen..

Dagensanalys.se - 07 apr 17 kl. 12:31

Facebook och Google ligger still medan svensk media tappar

Det är i den senaste Förtroendebarometern från Medieakademin som siffrorna visar att Google och Facebook ligger kvar på samma förtroendesiffror, medan såväl svenska tidningar som TV-kanaler tappar mellan 2-6 procentenheter i förtroende bland svenska folket. Ca 40 % av svenska folket har förtroende för Google, medan 10 % har förtroende för Facebook, siffror som är likadana som i förra årets undersökning. För svenska public service företagen SVT och Sveriges Radio ser det däremot värre ut.

Resume - 06 mar 14 kl. 15:02

Trots minskat förtroende toppar SR och SVT


Public Service-företagen är fortsatt ohotade i toppen i Förtroendebarometern 2014, även om de marginellt tappar förtroende. Twitter och Expressen har sämst förtroende hos det svenska folket..

Alliansfritt Sverige - 29 jun 14 kl. 18:34

Fredrik Reinfeldts förtroende rasar

Politikerveckan i Almedalen är i full gång. Alliansen behöver positiva nyheter vilket är lätt att förstå och det började inte bra. En Dagens Nyheter/Ipsos-mätming visade att de borgerliga har det lägsta stödet sedan 1979.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 11 timmar sedan

Neobanker och vad folk vill läsa om – egentligen

Anledningen till varför det inte är annorlunda den här gången, neobanker och vad folk vill läsa om – egentligen. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - 11 timmar sedan

Strukturerade produkter och aktiebolag höjer debatten

Tre artiklar om riskkapitalbolaget EQT har lockat många Realtidläsare i veckan. Det har även tre heta debattartiklar. Kolla själv in veckans tio-i-topp-lista!.

Realtid - Igår: 16:45

Danske Bank: ”Vi ska öka kundnöjdheten”

Johanna Norberg har som ny vd för Danske Bank Sverige fortsatt tillväxt som en viktig uppgift framöver. Här ingår att höja kundnöjdheten, berättar hon för Realtid..

Realtid - Igår: 16:01

Deutsche Bank köper del av fintechbolag

Deutsche Bank köper 4,9 procent i fintech-bolaget Deposit Solutions, vilket är första gången Deposit Solutions får en bank som delägare..

Realtid - Igår: 14:50

Pensionsbolagens desperata jakt på avkastning

Liv- och pensionsbolagen i Sverige och övriga Europa kommer söka sig alltmer till den onoterade miljön när räntemarknaden inte ger någon avkastning. Det betyder högre risk för kunderna, men är ljuv musik för riskkapitalisterna, skriver Claes Folkmar..

Realtid - Igår: 14:25

Ny fondchef för Almi Invest

Henrik Jansson blir ny chef för Almi Invests näst största regionala fond med ett förvaltat kapital på 176 miljoner kronor..

Realtid - Igår: 11:40

”Det är ett spel om att vara väldigt stor”

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo etablerar en ny bolåneutmanare. ”Det är väldigt mycket storleken som gör det”, svarar Patrik Hankers, Sverigechef på Ikano Bank, på frågan om hur de ska lyckas..

Realtid - Igår: 13:35

Ingen ljusning för kronan enligt SEB

Kronan handlar till rekordlåga nivåer. Men det kommer att bli värre, anser SEB..

Realtid - Igår: 11:50

“PSD2 skapar ett A- och B-lag bland bankerna”

Fredagspanelen svarar på frågor om PSD2, ett EU-direktiv som berör open banking och säkrare kundverifiering. Kortföretag, banker och betalbolag i Sverige är förberedda för PSD2 medan e-handlarna generellt inte är det. .

Realtid - Igår: 11:40

”Det är ett spel om att var väldigt stor”

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo etablerar ett nytt hypoteksbolag. ”Det är väldigt mycket storleken som gör det”, svarar Patrik Hankers, Sverigechef på Ikano Bank, på frågan om hur de ska lyckas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.