Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 20 September, 22:21

Blekinge Läns tidning - 11 sep 19 kl. 10:25

Försvunnen man begärs häktad för våldtäkt mot barn19-åringen har varit försvunnen sedan våldtäkten mot den 14-åriga flickan anmäldes förra sommaren. Nu begärs han ändå häktad..
Läs mer på Blekinge Läns tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försvunnenman , begärs, häktadför , våldtäktmot , barn
Nya Wermlands Tidningen - 25 apr 18 kl. 11:15

Våldtäktsmisstänkt försvunnen – begärs häktad

Den 19-årige mannen är åtalad för grov misshandel och misstänkt för våldtäkt – men spårlöst försvunnen.Nu vill åklagaren ha honom internationellt efterlyst..

Skånskan - 27 feb 19 kl. 11:10

Begärs häktad för flera våldtäkter mot barn

STAFFANSTORP En man i 45-årsåldern hemmahörande i Staffanstorp begärs häktad vid Lunds tingsrätt.
Mannen misstänks för våldtäkt mot barn vid flera tillfällen.Hela ärendet är sekretessbelagt och kammaråklagare Mathias Larsson kan i nuläget inte säga något alls om misstankarna mot mannen.

BT - 04 sep 13 kl. 12:07

Begärs häktad för sexbrott mot barn

En man i 20-årsåldern från ort i Svenljunga kommun begärs häktad av åklagarkammaren i Borås misstänkt för våldtäkt mot barn. Våldtäkterna har ägt rum vid två tillfällen mellan 1 november förra året och den 5 februari i år. Övergreppen har skett i orten där mannen är skriven.

Skånskan - 03 nov 15 kl. 12:19

Begärs häktad för våldtäkt

STAFFANSTORP En man i 30-årsåldern har begärts häktad, misstänkt för en våldtäkt som ska ha genomförts i Staffanstorp i förra veckan.Mannen, som är hemmahörande i en annan kommun, anhölls i torsdags och har nu begärts häktad eftersom han enligt åklagaren annars kan undanröja bevis eller försvåra utredningen.
Mannen är misstänkt på sannolika skäl vilket är den starkare misstankegraden.

Skånskan - 29 jan 19 kl. 13:12

Man begärs häktad för våldtäkt

En 19-årig dansk medborgare begärs häktad för bland annat en våldtäkt som ska ha genomförts i juli 2017.Skälet till att mannen häktas nu, trots att våldtäkten ska ha begåtts 2017, beror på offret nyligen anmält brottet. Förutom våldtäkt så är mannen även misstänkt för olaga frihetsberövande och övergrepp i rättssak, brott som ska ha begåtts den 16 januari i år.

Västerbottens Folkblad - 25 jul 13 kl. 08:13

Begärd häktad efter våldtäkt

En ung man har begärts häktad misstänkt för våldtäkt i Lycksele. Våldtäkten ska ha begåtts i Lycksele natten mot onsdagen. Enligt åklagaren har våldtäkten skett [...

BT - 15 dec 14 kl. 16:53

Begärs häktad för barnvåldtäkter

En man i 45-årsåldern har begärts häktad misstänkt för våldtäkt mot minst tre barn i Boråstrakten. Enligt Borås Tidning är barnen inte mannens egna och han ska heller inte haft att göra med dem via sitt jobb. - Vuxna människor kan i olika sammanhang på ett helt naturligt sätt komma i kontakt med barn och jag menar att den misstänkte utnyttjat sådana situationer, säger kammaråklagare Robert Beckard till BT.

BT - 29 apr 13 kl. 19:39

Man i 50-årsåldern begärs häktad för försök till våldtäkt i Svenljunga

En man i 50-årsåldern begärs häktad för ett våldtäktsförsök i Svenljunga. Enligt häktningsframställan är mannen på sannolika skäl (den högre graden av misstanke) misstänkt för försök till våldtäkt. Brottet ska ha begåtts i Svenljunga i fredags och mannen anhölls under natten till lördagen.

Nya Wermlands Tidningen - 03 feb 14 kl. 11:54

Begärs häktad för våldtäkt mot barn

En man i 20-årsåldern har begärts häktad för våldtäkt mot barn. Det handlar om flera våldtäkter, som ska ha begåtts sedan 2007..

Kristianstadsbladet - 04 sep 14 kl. 18:12

Begärs häktad för barnvåldtäkter


En 22-årig man i Kalmar län har begärts häktad misstänkt för våldtäkt mot barn i Västerviks kommun. Det rör sig om våldtäkter som ska ha begåtts vid tre olika tillfällen under sommaren, rapporterar P4 Kalmar.Den misstänkte mannen anhölls i tisdags och åklagaren anser att det finns risk att mannen undanröjer bevis om han inte häktas.

DalaDemokraten - 04 sep 14 kl. 18:12

Begärs häktad för barnvåldtäkter

En 22-årig man i Kalmar län har begärts häktad misstänkt för våldtäkt mot barn i Västerviks kommun. Det rör sig om våldtäkter som ska ha begåtts vid tre olika tillfällen under sommaren, rapporterar P4 Kalmar..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 5 minuter sedan

Flera turister döda i busskrasch i Utah

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Karlstads skräll – slog svenska mästaren

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Forskning: Kraftig minskning av småfåglar

Fågelpopulationen i Nordamerika har minskat med 29 procent sedan 1970, enligt en ny studie. Forskare kallar utvecklingen för "en förbisedd kris för artrikedomen"..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Anna Leone kan tilldelas EU-pris

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Prestigeseger för OIBK – klådde FBC i cupen

Olofströms IBK vann länsderbyt mot FBC Karlskrona i nyinstiftade Baltic Cup. .

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

"Cykelmannen" i Eskilstuna häktas

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Stopp i tågtrafiken på södra stambanan

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Två häktas för attack på kvinnor i Sandviken

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Bombdåd i irakisk buss krävde åtta liv

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Björn Ulvaeus stilresa i LondonOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.