Barometern > Nyheter

Tuesday, 17 September, 10:21

Barometern - 11 sep 19 kl. 10:01

Dricksvattnet i Timmernabben oroar boendeVissa delar av norra Timmernabben har problem med färgat och grumligt vatten. En boende som tidningen talat med vågar inte dricka vattnet sedan flera månader tillbaka utan hämtar klart dricksvatten i en annan del av samhället..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Timmernabben

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dricksvattneti , Timmernabben, oroar, boende
NT - 06 aug 19 kl. 20:00

Vargattack oroar boende i närområdet

Helgens vargattack mot får i Hällestad oroar boende och lantbrukare i området..

Trelleborgs Allehanda - 17 apr 18 kl. 05:00

Vassa järnbalkar oroar boende vid Dalköpingeån

Dalköpingeåns mynning inbjuder till lek. Men i kanten sticker tre rostiga järnbalkar upp som oroar de boende. ”Jag vet inte hur många barn jag har plåstrat om här”, säger Gertie Olsson..

Kristianstadsbladet - 13 jul 12 kl. 09:30

Dålig sikt och gropar oroar boende

Foto: Malin Palm
Håkanrydsvägen börjar i Grödby och sträcker sig hela vägen bort till Ynde utanför Sölvesborg. Den håliga vägen har fått boende att reagera. Farlig, säger de, men inte tillräckligt trafikfarlig enligt Trafikverket.

SmålandsPosten - 01 okt 13 kl. 06:40

Buller oroar boende

Oron växer för bullerproblemen på Södra Järnvägsgatan där trafiken tros tredubblas inom ett antal år. ? Vi har fått för dålig information, säger Stellan Sejnäs, ord- förande i Bostadsrättsföreningen Vulkan nr 8.

Norrtelje Tidning - 28 sep 15 kl. 14:00

Bryggbygge oroar boende

Närboende i Östernäs på Rådmansö är irriterade över kommunens bygge av en ny brygga för de boende på öarna utanför Östernäs. – De flesta av oss boende har ingen aning om detta, säger Christer Olseryd..

Barometern - 19 feb 18 kl. 11:54

Bristande larm oroar boende och anhöriga

Nu kommer uppgifter om att det är fler larm på kommunens boende som inte fungerar, och det väcker stark oro både hos boende och anhöriga som är kritiska till att bristerna inte åtgärdats..

SN - 06 jul 13 kl. 06:28

Vägplaner oroar boende vid väg 57

Arbetet med planen för väg 57 går vidare. Många oroar sig över Trafikverkets förslag att dra om väg 500 så att den hamnar närmare sjön Sillen..

UNT - 08 sep 13 kl. 12:02

Hög fart på väg 76 oroar boende

Riksväg 76 är vältrafikerad av tunga fordon. Sträckan får dessutom köras i 90 kilometer i timmen på flera håll, vilket oroar de som bor nära..

UNT - 08 sep 13 kl. 12:02

Farten på väg 76 oroar boende

Riksväg 76 är vältrafikerad av tunga fordon. Sträckan får dessutom köras i 90 kilometer i timmen på flera håll, vilket oroar de som bor nära..

BT - 18 jul 18 kl. 02:20

Närgånget rovdjur oroar boende

Lena och Lars-Gunnar Spjuth har vid upprepade tillfällen under den senaste tiden sett samma lodjur utanför sitt hus mellan Ringestena och Roasjö. Rovdjuret har varit väldigt närgånget vilket oroar paret. – Vi som bor här känner att lodjurets beteende inte är normalt, säger Lena..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Kalmarsköterska kan vinna prestigepris

Sjuksköterskan Maria Johansson från Kalmar är en av fyra sjuksköterskor som, tre slutkandidater och en ”bubblare” som tävlar om att vinna 2019 års Vårdförbundspris, med en prissumma på en halv miljon kronor..

Barometern - 45 minuter sedan

Akademien går in i intensivt Nobelskede

På torsdag sammanträder Svenska Akademien för första gången efter sommaruppehållet. På dagordningen står bland annat Nobelkommitténs förslag till höstens två Nobelpris..

Barometern - 45 minuter sedan

SCB: 7,1 procent arbetslösa

Barometern - 45 minuter sedan

Mor och son ofredade sjuksköterska

Barometern - 1 timme sedan

Ayatollan: Inga förhandlingar med USA

Barometern - 1 timme sedan

Mystiska gelébollar i havet var ägg

Meterstora gelébollar har under trettio års tid flutit i havet utan att någon vetat varifrån de kommer. Nu har norska marinbiologer lyckats lista ut svaret..

Barometern - 1 timme sedan

Utdragna protester tär på Hongkongaktivister

Efter hundra dagar av sammandrabbningar i Hongkong är våldet långt ifrån över. De långvariga protesterna utan större resultat sliter på demonstranterna. "Två av mina vänner greps nyligen.

Barometern - 1 timme sedan

Hjärtsjukdom bakom Ocaseks död

Hjärtsjukdom var orsaken till den amerikanske artisten Ric Ocaseks död, uppger rättsläkare i New York enligt amerikanska medier..

Barometern - 1 timme sedan

Länet: Årets puttmästare korad

Årets puttmästare heter Thommy Magnusson. Han tog hem segern när puttningstävlingen avgjordes på Mönsterås golfbana..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.