Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 22 September, 01:27

Dagensanalys.se - 11 sep 19 kl. 10:14

4 timmar per dygn – så länge tittar äldre tonåringar på onlinevideoVilka tittarvanor har våra ungdomar? I MMS senaste rapport Trend och Tema har man analyserat tittarvanor bland ungdomar mellan 9-19 år. De yngsta som är mellan 9-12 år, tittar mindre än två timmar per dygn på onlinevideo. I takt med att åldern ökar, ökar även tittartiden och ungdomar mellan 17-19 år spenderar närmare fyra timmar per dygn med att titta på onlinevideo.* Youtube är den mest populära tjänsten, följt av Netflix.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
MMS, Trend, Tema, Netflix, Barnkanalen, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 4 timmar, per, dygn, , länge, tittar, äldre, tonåringar, på onlinevideo
SR - 02 mar 17 kl. 06:15

Elefanten sover bara två timmar per dygn

Elefanter kan klara sig på bara två timmar sömn per dygn, och dessutom kan det gå två dagar i rad utan att de sover alls. Det är den kortaste sovtiden man känner till hos något land-däggdjur..

YLE - 22 jan 19 kl. 04:26

Finländare såg på tv över två timmar per dygn ifjol - slottsbalen och ishockey fängslade tittarna

Finländare tittade förra året på tv 2 timmar och 45 minuter per dygn. Det framgår i Finnpanels mätning..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Har sovit två timmar per natt – i två månaderPolyfasisk sömn

Det började i maj, för två månader sedan. För andra gången skulle gotlänningen Andreas Sallmunds, 33, prova att sova polyfasiskt – en metod som innebär att man delar upp sömnen i intervaller. Nyheter24– Man måste lära kroppen att falla i djupsömn, och vara ganska mentalt stark för att kunna kliva upp exempelvis 04:50.

BT - 10 feb 14 kl. 10:02

Tvingas vila 21 timmar per dygn

I många år levde Pernilla Zethraeus i den politiska hetluften och intervjuades nästan dagligen i radio och teve. Nu innebär varje utflykt från hemmet en ansträngning. Hon lider av en sjukdom som heter ME/CFS och behöver vila 21 timmar om dygnet.

DN - 10 jun 15 kl. 17:31

Mer än fyra timmar tv per dygn

Tv fortsätter att vara genomsnittssvenskens favorithobby. På ett år har tittandet ökat med 7 procent och nu viger vi 4 timmar och 13 minuter per dygn åt vad som en gång kallades dumburken..

Aftonbladet - 17 jul 14 kl. 20:27

Han sover bara två timmar per dygn

Sömnexperten: "Alldeles säkert en dålig idé för hälsan".

NSD - 27 okt 15 kl. 21:58

Arbetar 15 timmar per dygn

Tanken var att den gamla skolan skulle bli vandrarhem, nu blev det ett asylboende..

Länstidningen i Jämtland - 22 feb 16 kl. 16:55

Therese Svedberg sjukskrevs för utmattningsdepression – sov 20 timmar per dygn

Under tio år arbetade Therese Svedberg som förrättningslantmätare. Hon trivdes med jobbet, var väldigt engagerad och fick snabbt utökat ansvar och fler arbetsuppgifter med löneförhöjningar som följd. Men avancemanget ökade också pressen och förväntningarna på Therese, inte minst från henne själv..

ÖstersundsPosten - 22 feb 16 kl. 16:55

Therese Svedberg sjukskrevs för utmattningsdepression – sov 20 timmar per dygn

Under tio år arbetade Therese Svedberg som förrättningslantmätare. Hon trivdes med jobbet, var väldigt engagerad och fick snabbt utökat ansvar och fler arbetsuppgifter med löneförhöjningar som följd. Men avancemanget ökade också pressen och förväntningarna på Therese, inte minst från henne själv..

YLE - 07 sep 16 kl. 11:00

Rekommendation: Barn ska röra på sig minst tre timmar per dag

En vanlig dag för ett barn under 8 år ska innehålla minst tre timmar fysiska aktiviteter, och barnet ska helst inte sitta still mer än en timme i sträck. Så lyder de nya rekommendationerna. De tre timmarna av fysiska aktiviteter kan handla om allt från lätt motion till fartfyllda fysiska aktiviteter, antingen utomhus eller inomhus.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Den galna utmaningen med digital annonsering och mätningar

Vad ska annonsörer fokusera på när allt kaos? Det är supersvårt att hålla tungan rätt i mun när digitala annonsformat inte kan visa vad som faktiskt levererats. Kanske är det dags att återgå till branding och med hjälp av styrkan i varumärket nå fram till rätt målgrupper.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Danska Accrease avslöjar hur de ska erövra Sverige

Accrease satsar på att erövra den svenska marknaden med sina tjänster. Här intervjuar vi Tomas Magnusson som berättar om den kommande resan. Vad gör Accrease?

Dagensanalys.se - Igår: 10:44

Onlinejätten som försöker ersätta kakor med digitala identifierare

MailOnline har börjat experimentera med att ersätta kakor med en ny typ av digital identifierare. Efter att både Apple och Firefox satt stopp för att kunna mäta, spåra och följa användare med hjälp av tredjepartskakor har både mät- och annonsbranschen fått panik. Helt plötsligt går det inte att följa eller spåra.

Dagensanalys.se - Igår: 10:28

Facebook vill öka engagemanget i annonser genom att göra dem interaktiva

Facebook breddar sin satsning på interaktiva annonser genom att lansera flera nya format. Med de interaktiva formaten kan annonsörer skapa spel, augmented reality (AR) och andra lockelser, i hopp om att öka sina konverteringar. Annonserna kommer att visas i vanliga nyhetsflödet, så var beredd på ett spel här och där.

Dagensanalys.se - Igår: 09:54

Magnus Stjerna ska leda digitala tillväxtbyrån Columbia Road i Sverige

Columbia Road ökar tempot i Sverige med Magnus Stjerna som General Manager. Digitala tillväxtbyrån, som etablerades 2016 och har 80 anställda i Sverige och Finland, fokuserar på e-handel, marknadsföringsteknologi och growth hacking. Magnus Stjerna har haft en karriär inom utveckling av digitala produkter och tjänster inom datorspelsbranschen, mjukvaruutveckling, TV, telekom, och design och innovation i konsultbranschen.

Dagensanalys.se - Igår: 08:59

Den stora jakten på com-domänen

ABS Wheels som gått från verkstad till e-handel är idag en ledande aktör på nätet inom fälgbranschen. Men när man började gjorde man det klassiska misstaget att inte registrera alla domäner som .com.

Dagensanalys.se - Igår: 07:41

Salesforce hjälper företag hålla koll på sin miljöpåverkan

Salesforce har lanserat Sustainability Cloud– en ny lösning som tillsammans med andra hållbarhetsinitiativ kan hjälpa företag att bättre analysera sin miljöpåverkan. Klimatförändringar är den största och mest komplexa utmaning vi människor någonsin har mött. Nyligen seglade den svenska klimataktivisten Greta Thunberg i väg till New York för att vara med vid FN:s klimatmöte den 23 september.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:54

Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuder in till dataträfff

Vi alla tycker att data är viktigt, till och med avgörande. Därför vill svenska företaget Cruxmore tillsammans med Tealium och Adobe bjuda in till en dataträff där det blir diskussioner om ja, du gissade rätt – data! Executives and practitioners alike all agree that data is important for growth.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:28

Även Ving vill lyfta nyhetsmedier som annonskanal

I ny rapport framtagen av GroupM står det att printmedia ger ett högre ROI-värde än både TV och OOH. VINGs marknadschef Claes Pellvik vill vara med och lyfta nyhetsmedierna. Vi på Ving har jobbat med ekonometrisk modellering länge och vi kan skriva under på att nyhetsmedia i form av både print och online ger en bra ROI.

Dagensanalys.se - I förrgår: 12:35

Här är alla förbjudna annonser på sociala medier

För att få annonser godkända på sociala medier behöver varumärken veta vilket innehåll som är tillåtet och vad som är förbjudet. Vi har sammanställt en lista över vad som gäller i de vanligaste sociala kanalerna. Ifall du vill lyckas med dina annonskampanjer bör du veta vilket typ av annonsinnehåll som inte tillåts och vilket innehåll som har vissa begränsningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.