Realtid > Ekonomi

Friday, 20 September, 11:35

Realtid - 11 sep 19 kl. 10:15

Facebook ansöker om licens för libraFacebook ansöker om licens för betalningssystem för sin kryptovaluta libra från schweiziska tillsynsmyndigheten Finma..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Finma

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, ansökerom , licensför , libra
Dagensanalys.se - 07 jun 19 kl. 01:06

Snart lanserar Facebook den egna kryptovalutan Libra

Nu ska världens största community också bli världens största ekonomi. Den 18 juni lanserar Facebook kryptovalutan Libra. Kryptovaluta är vanligtvis en digital valuta utan centralt reglerande instans där kryptografiska metoder används för att garantera transaktioner.

YLE - 13 apr 17 kl. 21:37

HC HIK ansöker om licens för spel i FM-ligan i handboll

Hangöföreningen HC HIK vill spela ligahandboll. Klubbens styrelse och spelare har beslutat att föreningen ansöker om licens för att få spela i herrarnas FM-liga i handboll säsongen 2017-18. Alla inom HC HIK är redo att satsa vad som krävs.

YLE - 12 jan 15 kl. 13:07

Pohjalainen: Vasa IFK ansöker om plats i Ettan

Beskedet kom på söndag och på tisdag skall licensansökan vara inne. Om MyPa inte ansöker om en plats i fotbollens division ett, blir det Vasa IFK som tar steget upp inför sommaren 2015. Det uppger tidningen Pohjalainen på sin webbplats.

YLE - 12 jan 15 kl. 13:07

Pohjalainen: VIFK ansöker om plats i Ettan

Beskedet kom på söndag och på tisdag skall licensansökan vara inne. Om MyPa inte ansöker om en plats i fotbollens division ett, blir det Vasa IFK som tar steget upp inför sommaren 2015. Det uppger tidningen Pohjalainen på sin webbplats.

YLE - 17 jun 14 kl. 18:56

Vbl: Jägare söker licens för björnjakt

Femton jaktföreningar i regionen söker licens för björnjakt, skriver Vasabladet. Björnobservationerna har ökat och därför bedömer jägarna att en avskjutning är nödvändig. Purmobon Jonny Stenman har fått fullmakt från 15 jaktföreningar på området mellan Karleby, Kronoby och Pedersöre att lämna in en ansökan till Finlands viltcentral.

HBL - 19 jul 14 kl. 06:53

Rörligheten är stor bland unga som ansöker om utkomststöd

Endast få, 3 procent, angav att de tvingats söka socialbidrag under det senaste året i enkäten Räcker pengarna.Bland de arbetslösa var andelen högst, över 30 procent. Också bland de unga som bor hemma med föräldrar var andelen relativt hög, 8 procent.

YLE - 30 jun 15 kl. 12:42

Få ansöker om tillstånd att driva bort skarv

Vid sidan av jakten finns det möjlighet att ansöka om specialtillstånd för att jaga bort skarvar. Men för sommarstugeägare är det svårt att få tillstånd och väldigt få ansöker. Skarvproblematiken är återigen aktuell och väcker irritation bland kustbefolkningen.

SmålandsPosten - 12 feb 18 kl. 11:59

Ansökan: Moské ansöker om böneutrop i Växjö

Stiftelsen Växjös muslimer ansöker om ansöker om att göra böneutrop i Växjö. Enligt en ansökan till polisen vill de få tillstånd att göra böneutrop från moskén på Dalbo varje fredag..

HBL - 19 jul 13 kl. 06:31

Detroit ansöker om konkurs

Staden Detroit ansökte på torsdagen om konkursskydd. Det är den mest omfattande ansökan i sitt slag hittills från en amerikansk kommun.I ett brev som bifogas till ansökan skriver Michigans guvernör Rick Snyder att han godkänt konkursbegäran från Kevyn Orr, som i mars utsågs till tvångsförvaltare av Detroit.

YLE - 20 aug 13 kl. 14:57

Kristinestad och Karleby ansöker om förhöjda statsbidrag

Kristinestad ansöker om en miljon euro i förhöjt statsbidrag. I Karleby behövs två miljoner euro. I Kristinestad är orsaken till ansökan minskade skatteintäkter till följd av en åldrande befolkning och ett försämrat sysselsättningsläge i staden.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Johanna Norberg ny vd för Danske Bank Sverige

Johanna Norberg blir ny vd för Danske Bank Sverige och efterträder Berit Behring som nyligen utsågs till ansvarig för Wealth Management och ny medlem i koncernledningen..

Realtid - 1 timme sedan

Altor säljer Northstar

Altor säljer batteribolaget Northstar till Enersys..

Realtid - 1 timme sedan

Datscha byter vd

HR-bolaget Reachmees tidigare vd Nils Bergman blir ny vd på Strongholdgruppens Datscha, som levererar information och analys om kommersiella fastigheter..

Realtid - 1 timme sedan

Alison Rose ny vd för Royal Bank of Scotland

Alison Rose blir ny vd för Royal Bank of Scotland, RBS, vilket innebär att hon är den första kvinnliga chefen för en av de största brittiska bankerna. .

Realtid - 3 timmar sedan

Kinnevik omfamnar onoterat

Investmentbolaget Kinnevik byter strategi, Huawei övervakar driften av svenska nät och Fed tvingas till hjälpåtgärder för att tillföra likviditet till marknaden. Det är några av nyheterna i morgonsvepet. .

Realtid - 2 timmar sedan

Fem finansbolag startar ett gemensamt hypoteksbolag

Ålandsbanken, ICA Banken, Ikano Bank, Söderberg & Partners och Borgo startar ett gemensamt hypoteksbolag. Finansieringen sker via säkerställda obligationer..

Realtid - 2 timmar sedan

Erik Selin blir största ägare i Hoist Finance

Finansmannen Erik Selin fortsätter att öka sitt innehav Hoist Finance och blir största ägare i kredithanteringsbolaget..

Realtid - 2 timmar sedan

Då tillträder Jens Henriksson som Swedbanks vd

Swedbanks nya vd Jens Henriksson tillträder sin tjänst den 1 oktober..

Realtid - 3 timmar sedan

Huawei övervakar driften av svenska nät

Huawei övervakar driften av svenska nät, Indien sänker bolagsskatten och Fed genomför overnightrepo-operation. Det är några av nyheterna i morgonsvepet denna fredagmorgon. .

Realtid - 5 timmar sedan

Nedåtgående trend för revisorsyrket bruten

Intresset för att skriva provet som kan leda till revisorsexamen är det högsta på sex år. “Låt oss hoppas att kåren nu stadigt växer” säger Per Johansson, chef vid Revisorsinspektionen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.