BT > Nyheter

Sunday, 15 September, 22:46

BT - 11 sep 19 kl. 10:12

Vårdpersonal: Chefer hetsade anställda till fuskLedningen uppmanade och hetsade anställda till fusk med diagnossättning för att få mer pengar. – Jag blir förbannad när jag hör att primärvårdschefen skyller på enskilda individer, säger en vårdcentralsläkare..
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vårdpersonal, Chefer, hetsade, anställdatill , fusk
YLE - 27 maj 17 kl. 19:35

Böjer sig medierna för påtryckningsförsök? Åsikterna går isär bland chefer och anställda

Chefredaktörena har en starkare tro än sina anställda på att utomstående påverkningsförsök inte påverkar det journalistiska innehållet. Redaktioner till exempel med hot om att de mister annonsintäkter. Chefredaktörerna har enligt en färsk undersökning en rosigare bild än anställda om hur väl finländska medier klarar av att stå emot utomstående påverkningsförsök.

GöteborgsPosten - 01 nov 17 kl. 05:01

Förtroendekris mellan chefer och anställda på miljöförvaltningen

Det senaste året har anställda flytt från miljöförvaltningen. Nästan en halv avdelning har sagt upp sig och nu visar en utredning på ett utbrett missnöje. – Det är en svidande kritik mot ledningen från alla utgångspunkter, säger en anställd..

Dagensanalys.se - 28 sep 17 kl. 09:17

Varannan chef är Facebook-vän med anställda

En studie som Novus har gjort för Unionen visar att nästan varannan chef är Facebook-vän med några av sina medarbetare. Oftast är det de anställda som skickar en vänförfrågan. Är det okej att chefen följer sina kollegor i sociala medier?

Expressen - 06 mar 16 kl. 10:31

Hög officer anklagas för hot mot anställda

En hög officer på militära underrättelse- och säkerhetstjänsten Must anklagas för att ha hotat chefer och anställda vid Försvarsmakten och deras familjer. Hoten var utformade så att de skulle se ut att komma från ryskt håll, enligt uppgift. Chefen för Must, generalmajor Gunnar Karlson, vill nu avskeda officeren - som inte längre får vistas på sin arbetsplats..

SvD - 06 mar 16 kl. 11:45

Hög officer misstänks för "ryska hot" mot anställda

En hög officer på Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten, Must, misstänks ha hotat chefer och anställda vid Försvarsmakten och deras familjer, skriver Expressen..

DN - 07 apr 15 kl. 12:52

Chefer och anställda i Karlskrona kommun har egen chaufför

Chaufförer som kör kommunchefer till möten, och andra kommunanställda till olika uppdrag. Det låter kanske som lyx, men i Karlskrona blev det ett sätt att ge riktiga jobb åt personer som stod långt från arbetsmarknaden. Och att spara pengar..

DI - 3 timmar sedan

Mediejätte tvingas göra sig av med anställda

Den tyska mediekoncernen Axel Springer planerar att göra sig av med anställda i en del av ett kostnadsbesparingsprogram….

Skånskan - 08 jan 17 kl. 12:00

Åtta av tio anställda nöjda med sitt jobb

Kristianstad Närmare 83 procent av Region Skånes anställda kan tänka sig att rekommendera sin arbetsplats till andra, visar en undersökning som genomfördes hösten 2016. ERWP.fif(0)Helhetsresultatet har förbättrats sedan för två år sedan.

Cornucopia - 10 aug 14 kl. 17:58

10% fler statligt anställda när alliansen "skurit ner"

Medan staten inte klarar av att ordna mat och vatten till skogsbrandspersonalen, kan man konstatera att under alliansregimen har antalet statligt anställda fortsatt svälla. Sedan Göran Perssons socialistregims sista hela år 2005 har antalet statligt anställda ökat med 24 300 personer, varav 19 400 fast anställda, eller ca 10%. Till detta kommer det allt populärare mörkertalet av bemanningsföretag och konsulter, som t ex hanterar katastrofen lärarlegitimationen.

Dagens PS - 02 maj 17 kl. 08:15

Anställda i miljonfälla – chefer flyr krisbolaget

DagensPS.se har tidigare skrivit om det krisande Eltel som sedan hösten vinstvarnat flertalet gånger och vars aktie rasat kraftigt de senaste månaderna. Nu kan Dagens Industri, som följt turerna i det börsbolaget, avslöja att ett 80-tal anställda och chefer lurades att köpa aktier strax före de första rasen.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Kraftig brand i idrottshall i Göteborg

En stor brand rasar i Slottsskogshallen i Göteborg – och räddningstjänsten varnar för farlig rök..

BT - 45 minuter sedan

S-vänster vill reformera budgeten

BT - 1 timme sedan

Polisen: Så skedde dödskraschen i Fristad

Polisen har skapat sig en bild av den svåra mc-olyckan i Fristad där en man dog. – Vi tror att han kommit i för hög hastighet och fått sladd, säger Andreas Gabrielsson vid polisen. .

BT - 1 timme sedan

Hoppet om en skatepark lever vidare via förening

Under måndagen kom Simon Nilsson med förslaget om att anordna en skateboardpark i Bollebygd. Knappa två dygn senare har engagemanget växt och nu är planerna på att bilda en förening i full gång. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.