Skånskan > Nyheter

Wednesday, 18 September, 05:16

Skånskan - 11 sep 19 kl. 10:10

Upptäckte skador på bilESLÖV En bilägare som hade sin bil parkerad på Sockenvägen i fredags förra veckan upptäckte efter sin arbetsdag skador på bilen i form av inbuktning och repskador på bakluckan. Ägaren misstänker att någon slagit med ett föremål på bilen. Skadegörelsen är polisanmäld..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV En, Sockenvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Upptäckte, skador, bil
Skånskan - Igår: 12:30

Upptäckte skador på bil

ESLÖV En bilägare som hade sin bil parkerad på Sockenvägen i fredags förra veckan upptäckte efter sin arbetsdag skador på bilen i form av inbuktning och repskador på bakluckan.
Ägaren misstänker att någon slagit med ett föremål på bilen. Skadegörelsen är polisanmäld..

Västerbottens Folkblad - 22 jul 13 kl. 05:28

Väktare upptäckte stulen bil

En väktare upptäckte strax efter 01 natten till måndagen en bil utan registreringsskyltar som stod på grusplan vid färjelägret i Holmsund. Bilen verkade vara sönderslagen så [...].

NSD - 18 okt 13 kl. 05:52

Polis upptäckte tjutande bil

På fredagsmorgonen upptäckte en polispatrull en bil på på Forellgränd i Hertsön som blinkade och larmade för fullt..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen upptäckte voltad bil

En polispatrull upptäckte strax före klockan 19 på torsdagskvällen en dikeskörd bil på vägen mellan Värmlands Nysäter och Borgvik..

Dalarnas tidningar - 17 feb 17 kl. 11:24

Polisen upptäckte falskskyltad bil

På torsdagen upptäckte falupolisen en falskskyltad bil..

DalaDemokraten - 17 feb 17 kl. 11:24

Polisen upptäckte falskskyltad bil

På torsdagen upptäckte falupolisen en falskskyltad bil..

Corren - 16 aug 17 kl. 16:15

Upptäckte mystisk bil på tomten

Familjen Shawwaf upptäckte en mystisk bil på deras tomt vid Motala ström..

Expressen - 01 jul 18 kl. 22:20

Polisen upptäckte brinnande bil vid E22

En polispatrull upptäckte att en brinnande bil stod vid E22.Räddningstjänsten har kallats till platsen..

Kristianstadsbladet - 01 jul 18 kl. 22:27

Larm: Polispatrull upptäckte brinnande bil vid E22

En passerande polispatrull upptäckte en brinnande bil längs E22 under söndagskvällen. .

YA - 17 jun 19 kl. 15:20

Skadegörelse: Grannar upptäckte repad bil

Grannarna upptäckte skadegörelsen på mannens bil..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Beklagar att beslutet dragit ut på tiden

SÖDRA SALLERUP Ann-Marie Persson startade efter önskemål från församlingsbor en namninsamling för tre år sedan för att protestera mot planerna på att sälja prästgården. Nu har hon accepterat beslutet men beklagar att det dragit ut på tiden.– Beslutet att sälja har förhalats och det är synd att prästgården nu bara står tom.

Skånskan - 15 minuter sedan

Ingen fri åkning för äldre i byn

Skurup Det blir ingen gratis kollektivtrafik i Skurup för 75-åringar och äldre.
Medborgarförslaget har utretts men fått avslag i kommunstyrelsen.Kommunen har nyligen avskaffat medborgarförslag och ersatt med e-förslag som måste ha minst 50 underskrifter för att bli politiskt utredda.

Skånskan - 15 minuter sedan

Prästgård snart till salu

SÖDRA SALLERUP Svenska kyrkan vill sälja prästgården i Södra Sallerup. Sedan i somras används den inte alls och de senaste åren har den mest lånats ut till dop och minnesstunder.Kyrkan behöver se över antalet lokaler och det anses inte motiverat att ha kvar byggnaden enbart av nostalgiska skäl.

Skånskan - 15 minuter sedan

Mer disciplin på gymnasiet

lund Utvisning, kvarsittning, omhändertagande av föremål och andra disciplinära åtgärder inom Lunds gymnasieskolor ska diskuteras under utbildningsnämndens nästa sammanträde på onsdag.I februari i år gav utbildningsnämnden förvaltningen i uppdrag att ta fram ett förslag till ny policy. Politikerna vill att det ska finnas gemensamma riktlinjer för tillämpningen av disciplinära åtgärder på Lunds gymnasieskolor.

Skånskan - 15 minuter sedan

Koppeltvång för hund kan införas

Sjöbo Efter att flera incidenter har skett med lösa hundar och ett upprop med 189 namnunderskrifter kan det nu införas koppeltvång för hundar på ett antal offentliga platser i Sjöbo kommun.
På torsdag ska politikerna i tekniska nämnden ta beslut i frågan.2009 beslutade fullmäktige om koppeltvång på offentlig plats och på de platser som jämställs med offentlig plats inom detaljplanelagt område i Sjöbo, Blentarp, Bjärsjölagård Klasaröd, Lövestad, Sövde, Vollsjö och Äsperöd.

Skånskan - 15 minuter sedan

”Vi kommer att överklaga domen”

ESLÖV Lena Bäckström, som bor i ett av husen som drabbas av den nya detaljplanen, säger att hon och maken kommer att överklaga mark- och miljödomstolens beslut.Hon är besviken på domstolens beslut – och på att Eslövs kommun fortfarande valt en linje där varken politiker och tjänstemän åker ut till området och hör efter vad de som berörs av besluten tycker.
– Det blir väldigt stora försämringar för oss som bor här med den nya planen.

Skånskan - 15 minuter sedan

Bakslag för villaägare på Väster

ESLÖV Mark- och miljödomstolen i Växjö ger Eslövs kommun rätt att ta bort en gemensam parkeringsplats i ett 50 år gammalt villaområde på Väster, och på ytan i stället bygga nya hus.
Domstolen håller med de boende som anser att det kan bli sämre för dem – men anser inte att det är tillräckligt för att upphäva beslutet. Domstolen tycker inte heller att kommunen borde bemödat sig mer att lyssna av de boende innan förändringarna gjordes i deras bostadsområde.

Skånskan - 15 minuter sedan

Rekordstort tryck till nybyggda gymnasiet

ESLÖV Den nybyggda Carl Engström-skolan har blivit en riktig elevmagnet. Jämfört med förra året har det skett en 30-procentig ökning av antalet elever som sökt sig till skolan.
– Det är över förväntan, konstaterar Claus-Göran Wodlin (M) som är ordförande i gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden.

Skånskan - 15 minuter sedan

Löberödsprofil bjuder in till tidsresa

LÖBERÖD Snart är det dags för en ny omgång av de uppskattade byavandringarna som Löberödsprofilen Leif Lindgren håller i.
Den som hänger med på turen får vara med om en tidsresa tillbaka till Löberöds storhetstid.Alla med intresse för Löberöds historia ska ringa in lördagen den 28 september i kalendern och även ställa fram promenadvänliga skor.

Skånskan - 7 timmar sedan

Krock på E22 vid Spillepengen

Malmö Två personbilar har kolliderat på E22 vid trafikplats Spillepengen i riktning mot Västra hamnen.Polis larmades till platsen vid 21-tiden på tisdagen. Det är inledningsvis oklart om någon person har kommit till skada i olyckan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.