Kristianstadsbladet > Lokalt

Thursday, 19 September, 19:01

Kristianstadsbladet - 11 sep 19 kl. 10:00

Trafik: Här är sträcken där flest tåg var försenadeGnisslade du tänder på tåget i somras? Du var inte ensam. Omkring vart sjätte tåg till Kristianstad och Hässleholm var försenat i somras. Det var dessutom sämst i Skåne..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Kristianstad, Hässleholm, Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: TrafikHär är , sträckendär , flest, tågvar , försenade
YA - 11 sep 19 kl. 10:00

Trafik: Här är sträcken där flest tåg var försenade

Gnisslade du tänder på tåget i somras? Du var inte ensam. Omkring vart sjätte tåg till Kristianstad och Hässleholm var försenat i somras.

YLE - 03 jan 15 kl. 06:29

Flera tusen hushåll utan ström

Kring sextusen hushåll var under morgonen utan ström efter gårdagskvällens hårda storm. Som värst var närmare åttatusen hushåll utan ström. Flest drabbade hushåll fanns i Savolax, där över fyratusen hushåll var strömlösa vid sextiden i morse.

Västerbottens Folkblad - 04 jun 18 kl. 10:59

5000 i länet har strömavbrott

Det är just nu strömavbrott i flera kommuner i inlandet. Totalt är 4881 av Vattenfalls kunder drabbade av strömavbrott. Flest drabbade kunder är det i Sorsele och Storuman kommun.

Kristianstadsbladet - 07 apr 13 kl. 19:27

Häcken hittar inte målet

Två omgångar in i allsvenskan 2013 och Häcken, som gjorde flest allsvenska mål 2012, är fortfarande mållöst. I söndagskvällens match mot Kalmar, 0-0, var de inte ens nära att spräcka nollan.
Första halvlek mellan Kalmar och Häcken bjöd stundtals på lite småtrevlig kombinationsfotboll, men de stunderna var väldigt lätträknade.

Trelleborgs Allehanda - 18 jun 13 kl. 06:00

Portalbyggen stör E?6-trafik

Foto: Anna Wahlgren
På tisdagsmorgonen inleds bygget av de portaler över E?6 som ska göra Maglarpsrondellen säkrare. Vägarbetet, med medföljande avstängningar, kommer att pågå från och till under hela sommaren.

YLE - 28 aug 13 kl. 15:31

Nej tack till mitträcken

Raseborgs stad vill inte längre att det byggs mitträcken på vägavsnittet på riksväg 25 mellan Ekenäs och Karis. I stället tycker Raseborgs samhällstekniska nämnd att staten ska använda sina knappt tilltagna resurser till att bygga tryggare anslutningar på sträckan. Det här säger nämnden i ett utlåtande till Nylands Närings-, trafik- och miljöcentral om vägplanerna för åren 2014 -2017.

Kristianstadsbladet - 10 feb 14 kl. 13:27

Öppnar för kommersiell trafik

Foto: Bosse Nilsson
Företag bjuds in till att driva kommersiell regional kollektivtrafik i Skåne — och få full tillgång till den befintliga infrastrukturen. Det är en av delarna i det nya Trafikförsörjningsprogrammet.
"Jag tror på en framtid där den offentligt drivna kollektivtrafiken i samarbete med kommersiella initiativ kan ge ökad dragkraft för att få fler att byta invanda resmönster.

BT - 11 jan 15 kl. 06:23

Trafikkaos och strömavbrott - så slog stormen mot Sjuhärad

Trafikstopp, inställda bussar och drygt 2300 strömlösa hushåll blev resultatet av stormen Egons framfart i Sjuhärad - söndagen blir fortsatt blåsig. Orkanstormen Egon ställde till med trubbel i Sjuhärad igår. Räddningstjänsten hade fullt upp med att röja undan fallande träd från vägarna.

Supermiljöbloggen - 29 mar 14 kl. 09:52

Fortsatt flest bensinbilar på vägarna

Myndigheten Trafikanalys visar att antalet bilar ökat jämfört med förra året och att bensinbilarna utgör 70 procent. Vid årsskiftet 2013/2014 fanns det 4 495 473 personbilar registrerade i Sverige, vilket är en ökning med 1,1 procent jämfört med förra året. Myndigheten Trafikanalys ansvarar för officiell statistik på transportområdet och i sin senaste analys ”Fordon 2013” framgår det att antalet personbilar i trafik per 1000 invånare har ökat från 457 bilar 2004 till 467 bilar år 2013.

Västerbottens Folkblad - 23 jul 14 kl. 18:57

Personer stoppar trafik – försöker sälja guld

Personer som färdas i utländsk registrerade fordon stoppar trafik i Västerbotten. Personerna försöker växla pengar och sälja guld. Enligt polisen förekommer en grön kombi som för närvarande iakttagits i Kroksjö, och dels på E4 norr om Skellefteå, då en vit och röd mindre bil.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Centralstationen: Ung man rånad – hotad med knivliknande föremål

Under torsdagseftermiddagen kom en ung man fram till en ordningsvakt vid rådhuset i Kristianstad. Han sa sig blivit rånad av en till fyra mörkklädda personer. .

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Prisutveckling för bostadsrätter kraftigt upp

Kvadratmeterpriset för bostadsrätter har ökat stort i Kristianstad och Hässleholm de senaste åren. Kommunerna hamnar i topp fem och hör till de områden i Skåne där prisutvecklingen stigit som allra mest. .

Kristianstadsbladet - 11 timmar sedan

Kan få miljöpris – ”Jag har nästan blivit en återbruksspecialist”

Amanda Borneke, som kommer från Åhus, är nominerad till Årets miljöpris av Betonginitiativet. Juryn lyfter särskilt fram hennes passion och driv för hållbarhetsfrågor, både som kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöledare på CS Riv & håltagning i Göteborg och i egna podden Hållbarprofil..

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Skolinspektionen: Nej till resursskola för Antonskolan

Antonskolan vill starta en resursskola i Furuboda men Skolinspektionen säger nej. .

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Viktigt kontaktskapande på Ung Företagsamhets kick off

Kontaktskapande ansikte mot ansikte och inspiration för kommande UF-år. Det var målet med Ung Företagsamhets kick off när närmare 3500 personer tog plats i Kristianstad Arena för att börja sin spännande resa i entreprenörskapet..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Lantbruk i Kristianstad med på topplista

Flera av Sveriges mest lönsamma lantbruksaktiebolag finns i Kristianstad. Det visar en sammanställning som Lantbrukets Affärstidning ATL har gjort..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

”En gårdsbyggnad är ju som en familjemedlem”

Åtminstone fyra lantbruksbyggnader har förstörts i misstänkt anlagda bränder i somras. Enligt LRF är det svårt att skydda sig mot brotten vars skador både är finansiella och emotionella. – En byggnad på en gård är ju som en familjemedlem, säger Anders Drottja, krisberedskapsansvarig på LRF..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Lokala aktörer kan gynnas av nytt kinesiskt export-avtal

Ett nytt handelsavtal med Kina beskrivs vara ”i princip klart”. Det kan gynna flera Kristianstadsaktörer som vill exportera framför allt griskött och havre österut..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Från katastrof till rekordår för KLF

Fjolåret var en katastrof för svenskt spannmål. Därför kommer 2019 års rekordsiffror som ett efterlängtat glädjebesked. Nära 180 000 ton spannmål har samlats in till KLF:s anläggningar.

Kristianstadsbladet - 22 timmar sedan

Professor om cityhandeln: ”Att ni har en galleria mitt i stan är bra”

Publiken var liten men engagemanget för stadskärnan stort när hållbar konsumtion diskuterades i Galleria Boulevard på onsdagskvällen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.