Corren > Nyheter

Monday, 16 September, 02:07

Corren - 11 sep 19 kl. 10:00

Vecka ska uppmärksamma hållbart resandeSnart är det dags för den Europeiska trafikantveckan, något kommunen satsar på för att uppmärksamma hållbart resande..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Europeiska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Veckaska , uppmärksamma, hållbart, resande
Magazin24 - 30 sep 12 kl. 14:39

Kampanj om hållbart fiske

Naturskyddsföreningar driver just nu en kampanj som uppmärksammar fisk och skaldjurskonsumtionen och fokuserar på djuphavsfiske. Naturskyddsföreningen vill i sin kampanj uppmärksamma det farliga konsekvenserna som uppkommer när vi börjar fiska på allt djupare vatten. Aldrig förr har det funnits så lite fisk i haven som det gör nu.

Barometern - 04 sep 13 kl. 07:58

Stockholm stängt i väntan på Obama

President Barack Obama lämnade i natt Washington och flög till Sverige, där han väntas landa under förmiddagen. Stora delar av Stockholm har spärrats av inför besöket, som ska vara i drygt 24 timmar. Under dagen ska Barack Obama bland annat träffa statsminister Fredrik Reinfeldt i Rosenbad, besöka Stockholms synagoga för att uppmärksamma Raoul Wallenbergs insatser och besöka Kungliga Tekniska Högskolan (KTH).

SmålandsPosten - 11 sep 14 kl. 08:50

Inget mer tjafs och käbbel i Alvesta

För de flesta är det ingen nyhet att Alvesta kommun har präglats av politisk osämja i årtionden! Många av våra folkvalda har i åratal tjafsat och käbblat om smått och stort. Flera av partiernas företrädare har också fastnat i den gamla politiken.

Dagensanalys.se - 08 feb 19 kl. 14:54

Gammal mjölk – årets bästa PR 2019

Vinnarna av Stora PR-priset 2019 är Edelman Deportivo och Coop för sitt kreativa sätt att belysa matsvinnet med kampanjen ”Old Milk”. Silvret gick till IQ som lyckats minska promillehalten på arenorna och bronset fick Kingstreet PR och SJ för förmågan att lyfta fram ett lustfyllt och miljövänligt resande. Stora PR-Priset delades ut vid en välbesökt galamiddag i går kväll, den 7 februari.

Jönköpingsnytt - 03 jun 12 kl. 20:20

Hon ska ta sig runt Vättern på hästryggen

Det blir ett Vättern runt men den här gången lämnas cykeln hemma till förmån för hästryggen. En annorlunda resa som Elin Lantz och Linnea Rundqvist ska göra i september. Resan ska vara ett projekt till förmån för Svenska Hästars värn men tanken är även att uppmärksamma levande landsbygd, närproducerade livsmedel, ett hållbart samhälle och uppmärksamma ridsportens framfart i Sverige..

HBL - 22 mar 13 kl. 15:21

Österbyelever fokuserade på vatten

Visste du att man kan sänka temperaturen i en mugg med snö från 0 till 18 minusgrader genom att tillsätta salt? Det och mycket annat lärde man sig i Österby skola i går.Världsvattendagen instiftades av FN 1993 för att uppmärksamma människor i hela världen om vikten av att förvalta världens vattentillgångar på ett hållbart sätt.

BT - 04 sep 13 kl. 07:38

Reinfeldt: "Väldigt bra att han kommer"

President Obama kommer enligt uppgift till TT att träffa statsminister Fredrik Reinfeldt klockan 13.00. En gemensam presskonferens kommer sedan att hållas klockan 14.

Skånskan - 15 mar 19 kl. 14:22

Gymnasister tågade för klimatfrågan

lund Vid tiotiden på fredagsförmiddagen började Stortorget att fyllas av gymnasister som strejkade för att uppmärksamma klimatförändringarna. Snart fanns inte en yta tom och efter tal av Balthazar Gras, en av initiativtagarna, gick eleverna i ett demonstrationståg runt innerstaden.Över hela centrum hördes skallet som upprepades gång på gång.

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

Supermiljöbloggen - 11 sep 14 kl. 21:09

Valspecial: Den bortglömda fiskepolitiken

Vilka partier satsar på fiskepolitiken? Johan Bohlin vid Uppsala universitet har undersökt saken. Slutsatsen är att miljöpartiet, vänsterpartiet och folkpartiet för den tydligaste och mest seriösa fiskepolitiken, medan moderaterna och socialdemokraterna utan tvekan har "fokus på annat håll".

Fler nyheter från Corren

Corren - 4 timmar sedan

Lauritsen centimeter på fel sida

Smack!.

Corren - 4 timmar sedan

Tusentals elever lär sig tänka mer på miljön

Nu får ytterligare 5 000 skolelever i Linköping lära sig mer om vatten, avfall, energi och hur man skapar den bästa världen..

Corren - 15 timmar sedan

Räddningstjänsten röjde undan träd från vägen

En personbil ska ha kört in i ett träd som legat på vägen..

Corren - 6 timmar sedan

Unik bensinmack på tomten invigd

I närmare femton år han har samlat prylar, skissat och tänkt, men nu är macken på tomten invigd..

Corren - 5 timmar sedan

"Jag är riktigt stolt över spelarna"

0-0 kanske inte låter så himla kul..

Corren - 5 timmar sedan

Mellostjärnan sjunger soul i Motala

Soul för hela slanten blir det på Kulturakademin i Motala den 21:a september med Motala Allstar Soulprojekt och två celebra solister..

Corren - 6 timmar sedan

Moped började brinna i Rydskogen

På söndagskvällen började en moped brinna i Rydskogen..

Corren - 8 timmar sedan

Mindre skogsbrand berodde på åska

På söndagskvällen larmades Räddningstjänsten till en skogsbrand i närheten av Ödeshög..

Corren - 8 timmar sedan

Christian Dahlgren: Intoleransens skyltfönster

SD-styrda Sölvesborg liknar Ungern i miniatyr..

Corren - 8 timmar sedan

Resan lyfts fram som ett gott exempel

Initiativet togs för att förebygga alkoholkonsumtion bland Kindas ungdomar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.