Barometern > Nyheter

Friday, 20 September, 12:01

Barometern - 11 sep 19 kl. 09:39

Fliseryds gamla skola ska ozonbehandlasI väntan på den nya skolan i Fliseryd har kommunen satt in åtgärder i den gamla, men trots det är det fortfarande några i personalen som känner av allergiska besvär. Därför ska skolan nu ozonbehandlas..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Fliseryd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fliseryds, gamla, skolaska , ozonbehandlas
YLE - 03 okt 14 kl. 13:39

"Det brådskar med renoveringen av Solf gamla skola"

Beslut borde fattas så snart som möjligt om man vill rädda Solf gamla skola, säger fastighetschefen i Korsholm Peder Pedersen. Den fuktskadade byggnaden har inte börjat må bättre sedan eleverna flyttade ut för sju år sedan. - Det brådskar och det har brådskat redan länge, säger Peder Pedersen.

YLE - 03 sep 15 kl. 20:04

Solf gamla skola ett steg närmare renovering

Utvecklingssektionen i Korsholm gav tummen upp. Solf gamla skola tog därmed ett steg närmare en renovering värd 3,3 miljoner euro. Solf gamla skola är just nu utrymd.

SmålandsPosten - 21 sep 14 kl. 22:02

Idol-Matildas gamla skola fyllde 100 år

Såg att min gamla skola, Bäckaslöv på Växjös söder, annonserade om öppet hus. Anledningen var att skolan fyllde 100 år och klart att jag skulle vimla där. Rektorn Torbjörn Öberg och hans personal hade satt ihop ett program med både tårtätning och föredrag om skolans historik av museéts Håkan Nordmark.

Nya Wermlands Tidningen - 01 jul 11 kl. 13:02

Konstnärliga tassavtryck i Hämnäs gamla skola

Hur många gånger har katter avbildats i konstvärlden? Åtskilliga, troligen oräkneliga. Inte så konstigt heller.

Skånskan - 01 nov 13 kl. 14:00

Konst och hantverk i Esarps gamla skola


Kulturforum Esarp håller öppet i Esarps gamla skola under Allhelgonahelgen..

Nerikes Allehanda - 06 jul 14 kl. 17:48

Konst och kafé i Åkerby gamla skola i sommar

Åkerby gamla skola i Sköllersta har inte använts för sitt ursprungliga syfte sedan 1960-talet, men inte står den tom för det. I sommar är skolan öppen med utställningar, kafé och torsdagsträffar och alla är välkomna..

Expressen - 13 jan 16 kl. 07:30

Prins Daniel ska inviga sin gamla skola

Bygdens store man kommer hem igen! Prins Daniel återvänder till där allt började en gång - sin gamla skola i Ockelbo. – Vi är så klart oerhört tacksamma och stolta, säger Magnus Jonsson, kommunstyrelsens ordförande i Ockelbo..

Skånskan - 26 aug 16 kl. 14:07

Svedalas egen brottare återvände till sin gamla skola

SVEDALA – Han är känd och skitsnygg! konstaterade en elev när brottaren Fredrik Schön besökte sin gamla skola, Marbäcksskolan.
Efter att ha skrivit hundratals autografer och ställt upp på massor av selfies var det dags att äta den specialdöpta rätten schönmansbiff.

ÖstersundsPosten - 15 nov 17 kl. 15:00

Rehabiliteringscenter öppnar i Kullsta gamla skola – Yvonne: ”Antingen får vi lägga ner eller så får vi satsa”

Kullsta gamla skola i Hammarstrand håller på att renoveras. Nytt tak och en uppfräschning av fasaderna är på gång. Och i ett nybyggt växthus kommer det nästa höst erbjudas grön rehabilitering.

Blekinge Läns tidning - 28 feb 18 kl. 03:00

Elin gör examensarbete på sin gamla skola

Elin Carlsson, 19 år , tar hjälp av eleverna på sin gamla skola när hon inom kort gör sitt examensarbete. Det blir en timslång konsert i S:t Nicolai kyrka..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Ternheim om LA-livet: Inte så glamouröst

Inte ens solskensdränkta stränder i änglarnas stad kunde få Anna Ternheim att komma bort från sin mörka skandinaviska ton. Nu är hon tillbaka med nya lågmälda poplåtar om kärlek..

Barometern - 1 timme sedan

Personal får mer arbetskläder

Barometern - 1 timme sedan

Ciddens tidigare okända dikter har blivit skiva

Det var på våren 1969. Läckebypoeten Bengt Cidden Andersson gjorde lumpen på F 12 i Kalmar. Då var han ännu inte så känd.

Barometern - 1 timme sedan

Tjuvar stal däck och motorsågar

Barometern - 1 timme sedan

Flicka försvunnen – två anhållna

Barometern - 1 timme sedan

Nybro: Bar kniv på allmän plats

Barometern - 1 timme sedan

Stockholm stryks i DL-programmet

Diamond League-galan i Stockholm stryks från programmet nästa år när friidrottsserien bantas från 14 till tolv tävlingar. "Men Bauhaus-galan ska även i fortsättningen vara en av världens bästa friidrottsgalor", säger tävlingschefen Jan Kowalski..

Barometern - 1 timme sedan

Klart: De får årets Gyllene pumpa

Nu står det klart var årets Gyllene pumpa hamnar. På torsdagen mottog Rose-Marie Petersson och sonen Jonas Petersson på Källa Gårdsbutik den prestigefyllda utmärkelsen. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.