Sydöstran > Nyheter

Saturday, 21 September, 04:32

Sydöstran - 11 sep 19 kl. 09:00

Banken som tror på personliga mötetVikten av personliga möten även i en digital tid prioriteras högt hos Sölvesborg-Mjällby Sparbank, som i år firar 180 år. – Vi har större personaltäthet än affärsbankerna och jobbar också mycket med att vara personliga även i den digitala miljön, berättar vd:n Stefan Ohlson som ser ljust på framtiden..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Sölvesborg-Mjällby Sparbank, Stefan Ohlson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankensom , tror, personliga, mötet
SVT Debatt - 20 sep 18 kl. 07:00

Ann Heberlein om den missade riksdagsplatsen: ”Ingenting slår det personliga mötet”

”Varför nådde jag inte ända fram? En väsentlig del i politiken är tillit – och tillit tar tid att bygga upp. Jag är ny i politiken.

Blekinge Läns tidning - 11 sep 19 kl. 09:00

Banken som tror på personliga mötet

Vikten av personliga möten även i en digital tid prioriteras högt hos Sölvesborg-Mjällby Sparbank, som i år firar 180 år. – Vi har större personaltäthet än affärsbankerna och jobbar också mycket med att vara personliga även i den digitala miljön, berättar vd:n Stefan Ohlson som ser ljust på framtiden..

Sydöstran - 05 apr 19 kl. 06:00

Resebyrån tror på det personliga mötet

En ökad konkurrens på nätet och kunder som blivit mer flexibla. Trots det ser Therese Persson, VD på Sölvesborgs Resebyrå, ljust på framtiden. – Det finns potential i resebranschen fortfarande, säger hon.

Uppsalanyheter.se - 18 mar 14 kl. 04:37

Rekryteringsmässan: Med fokus på det personliga mötet

Idag tisdag genomför Arbetsförmedlingen rekryteringsmässa i Uppsala, 26 rekryterande företag och 16 utbildningssamordnare kommer att finnas på plats.Idag tisdag genomför Arbetsförmedlingen rekryteringsmässa i Uppsala, 26 rekryterande företag och 16 utbildningssamordnare kommer att finnas på plats.   Rekryteringsmässan är ett samarbete mellan Uppsala kommun och Arbetsförmedlingen, man kan träffa rekryterande företag, utbildningssamordnare samt deltaga i seminarier.

GöteborgsPosten - 13 dec 13 kl. 18:20

Magi uppstår i det personliga mötet

Mötet mellan den muntliga berättaren och lyssnaren har en kroppslighet och en ljudbild som skriften inte kan levandegöra, skriver Dilsa Demirbag-Sten..

Dagens Medicin - 05 jul 18 kl. 07:00

”Vi vill återupprätta det personliga mötet”

All organisation och styrning inom sjukvården bör syfta till att ge patient-läkarmötet så goda förutsättningar som möjligt, skriver Läkaresällskapets ordförande Britt Skogseid..

GöteborgsPosten - 20 jan 14 kl. 11:27

Schyman tror på personliga mötet

Gudrun Schymans kalender är fulltecknad fram till i sommar. Med sikte på riksdagen reser hon land och rike runt. I folks vardagsrum håller hon home parties och pratar om könsmaktsordning..

Realtid - 05 dec 16 kl. 00:00

Mötet mellan människor är viktigt

Min övertygelse är att mötet mellan människor har en stor värdeskapande kraft. Att möta andra och dela erfarenheter, diskutera utmaningar och eget ledarskap är viktigt. Den digitaliserade världen kan aldrig ersätta eller överträffa kraften i det personliga mötet.

Sydsvenskan - 27 jul 15 kl. 16:25

Mötet mellan människor är det viktigaste

Jag läste Richard Bernces reflektion om ångest den 22/7, och håller fullständigt med om att vi människor behöver lära oss att handskas med tillvarons smärta.Som han skriver lever vi i ett samhälle där alla känslor utom de goda och lyckliga har förpassats till diagnosvärlden. Om det skaver blir vi rädda och förtvivlade och söker snabba lösningar för att bli av med de mörka känslorna.

BT - 28 nov 16 kl. 15:33

Föredrar det personliga mötet framför outlet på nätet

Ingen ekonomisk vinst – men en chans att bli av med överskott och träffa kunder – så ser företaget Oscar of Sweden på fenomenet outlet..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 1 timme sedan

Slog runt efter biljakt i Varberg

Sydöstran - 1 timme sedan

Tårgas mot egyptiska demonstranter

Sydöstran - 2 timmar sedan

Biden: Offentliggör samtalet

Sydöstran - 2 timmar sedan

USA-soldater till Saudiarabien

Sydöstran - 2 timmar sedan

Mycket rök från brand i Dalarna

Sydöstran - 3 timmar sedan

Kommission ska utreda journalistmord

Maltas regering har tillsatt en kommission som ska se över om mordet på den undersökande journalisten Daphne Caruana Galizia skulle kunna ha förhindrats..

Sydöstran - 4 timmar sedan

Förare blev sjuk – voltade på tågspår

Sydöstran - 4 timmar sedan

Våldtäktsanklagad stjärna får sparken

I elva dagar var Antonio Brown en New England Patriots-spelare. Nu bryter klubben med stjärnan, som anklagas för våldtäkt och sexuella övergrepp..

Sydöstran - 5 timmar sedan

Björklöven stal showen - Lusth: ”De får för enkla mål”

Karlskrona fick en drömstart när 1-0 kom efter 1.58. Sedan tog det tvärstopp.

Sydöstran - 5 timmar sedan

Ansvarig för vapenkontroll lämnar UD-post

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.