Expressen > Nyheter

Wednesday, 18 September, 14:08

Expressen - 11 sep 19 kl. 09:39

Skattechock på tjänstebilar i Sverige – tusentals påverkasNya utsläppsregler och en chockhöjning av förmånsbeloppet kommer svida i många bilägares plånböcker vid årsskiftet.  Drygt 30 000 kronor mer per år kan det bli för den som råkar ha fel bilmodell. – Piskan viner stenhårt i ryggen på dem som har bränsleslukande bilar, säger tjänstebilsexperten Ronny Svensson, till Dagens industri.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sverige, Ronny Svensson, Dagens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skattechock, tjänstebilari , Sverigetusentals , påverkas
DalaDemokraten - 11 dec 15 kl. 14:41

Regeringen tar miljarder från kulturen och ger miljoner

En skattechock sveper över Sverige där rödgröna regeringar på alla politiska nivåer väljer att höja skatten. Detta leder till kraftigt ökade kostnader för kulturen. All erfarenhet visar att människors benägenhet att konsumera kultur påverkas negativt när hushållen får mindre pengar..

DalaDemokraten - 12 dec 15 kl. 07:10

Debatt: "Regeringen tar miljarder från kulturen"

En skattechock sveper över Sverige där rödgröna regeringar på alla politiska nivåer väljer att höja skatten. Detta leder till kraftigt ökade kostnader för kulturen. All erfarenhet visar att människors benägenhet att konsumera kultur påverkas negativt när hushållen får mindre pengar..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Stordalens vackra ord till mamma Kari

Framför 3 000 anställda håller Petter Stordalen ett känslosamt framträdande riktat till sin mamma Kari.I klippet som han lagt ut på Instagram ses hur Kari Stordalen blir märkbart rörd över sonens kärleksord.– Det var du som gjorde att jag vågade gå mina egna vägar och stå för det jag trodde på, säger Petter Stordalen..

Expressen - 15 minuter sedan

Victorias kärleksförklaring till Danmark: ”Vi är familj”

Kronprinsessan Victoria är på besök i Danmark tillsammans med prins Daniel. Under tisdagen höll hon ett känslosamt tal om relationen med grannlandet. – Danmark och Sverige är inte bara grannar.

Expressen - 30 minuter sedan

Försvunna Perstorpsbarn efterlyses internationellt

De fyra syskonen från Perstorp har varit försvunna i över två månader.Nu efterlyser polisen i nordvästra Skåne barnen internationellt, enligt Sveriges radio..

Expressen - 30 minuter sedan

Minst 25 barn döda i skolbrand i Liberia

En brand i en skola i Libera har kostat minst 25 barn livet, uppger nyhetsbyrån AFP som hänvisar till regeringsuppgifter..

Expressen - 1 timme sedan

Självmordsattack mot regeringsbyggnad i Afghanistan

Flera beväpnade män och minst en självmordsbombare attackerade en regeringsbyggnad i Jalalabad i Afghanistan på onsdagen. Minst nio personer är skadade, enligt Reuters..

Expressen - 1 timme sedan

Två fall av harpest – kan smitta människor

Länsstyrelsen har hittat två fall av harpest i Halland, ett i Falkenberg och ett i Halmstad, skriver Hallands Nyheter.  – Nu försöker vi kartlägga om det är vanligare i något specifikt område, men de två fall vi fått in är ganska långt ifrån varandra, säger länsveterinär Christa von Limburg-Stirum till HN.Sjukdomen kan också smitta människor och kan leda till lunginflammation.

Expressen - 1 timme sedan

Utpekade skytten häktad i sin utevaro i annat ärende

Mannen som enlig Aftonbladet pekas ut som skytten bakom Henrik Olsson Lilja-attacken är sedan tidigare häktad i sin utevaro, skriver Dagens Juridik.Häktningen rör ett annat ärende där han är misstänkt..

Expressen - 2 timmar sedan

Heilande elever frikänns: ”Ungdomligt oförstånd”

De heilande eleverna i Stockholm frikänns.Bilden på tonårseleverna från en gympasal spreds via Instagram och Snapchat och ledde hela vägen till rättegång.Men Södertörns tingsrätt anser att det rört sig om ”ungdomligt oförstånd” och frikänner allihop..

Expressen - 2 timmar sedan

Tre viktiga förslag S tvingades dumpa

Finansminister Magdalena Andersson lägger i dag fram en budget som gör rika män till vinnare. Den enskilt största reformen är 6 miljarder på slopad värnskatt - en av flera smärtsamma eftergifter för S. Det Andersson lyfter fram som sina största framgången är pengarna till kommunerna, men de 580 miljoner man tillför - utöver det som redan var presenterat - lär inte lugna stämningen bland upprörda S-kommunalråd.

Expressen - 2 timmar sedan

Greta Thunberg pryder Teen Vogues omslag – uppmanar alla att strejka

I somras satte Meghan, hertiginnan av Sussex, Greta Thunberg på omslaget till Vogue tillsammans med 14 andra framstående kvinnor. Nu pryder klimataktivisten ensam omslaget till en specialutgåva av Teen Vogue. – Hur vill du se tillbaka på ditt liv om 20 till 30 år?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.